X-Pill sau Pops: pastile pentru erecții tari și de durată

Dragilor, astăzi vreau să comparăm alte două pastile pentru potență, și anume X-Pill și Pops. M-am gândit cu Vali că ar fi ok să discutăm puțin despre ele în paralel ca să îți faci și tu o părere despre cele două soluții.

Între timp, poți citi și articolul nostru cu păreri Pops și respectiv pe cel cu păreri X-Pill, ca să vezi pentru fiecare ce note am dat și de ce.

Pentru că atunci când alegi să iei pastile pentru potență, sunt foarte multe aspecte importante în joc. Da, este ideal ca ele să nu aibă reacții adverse și să îți aducă rezultatele potrivite. Însă este bine să le compari între ele pentru că așa îți dai seama care dintre ele merită luate.

Așa că hai să le comparăm și să vedem recenzia finală: X-Pill sau Pops?

Părerile lui Vali despre X-Pill sau Pops

X-Pill ni s-a părut nouă că promite foarte multe lucruri și având experiențe cu alte pastile care mergeau pe același principiu, dar lăsau de dorit, eu și Vali nu ne-am făcut așteptări. Prospectul X-Pill zice că pastila oferă rezultate pentru toate disfuncțiile erectile de care poate suferi un bărbat. Totul datorită a patru ingrediente. Parcă treaba e un pic cusută cu ață albă, nu?

Așa am zis și noi și ne-am și demonstrat-o. Nici ejaculare întârziată, nici erecție îmbunătățită grozav. Despre libido și energie nu știu ce să spun, pentru că Vali nu are probleme la capitolul ăsta. Poate doar când e foarte stresat sau a făcut ceva foarte obositor. Însă de la mama natură, Vali are libidoul crescut.

În schimb, Pops a fost o poveste chiar faină. Pentru că Vali a luat Pops deși nu avea el nevoie de îmbunătățirea erecției pentru că lui i se scoală și când stăm unul lângă celălalt. Din punctul meu de vedere, un compliment superb venit de la soțul meu :). Dar Vali a fost plăcut surprins că Pops nu numai că a avut rezultate, dar i-a oferit și o stare de bine. Orgasmul și ejacularea au fost mult mai plăcute. Și implicit și orgasmele mele.

Vezi ce am scris și despre păreri Maraton Forte, păreri Erecta sau păreri Natural Potent.

X-Pill și Pops: ingrediente și contraindicații

Aici treaba e simplă. X-Pill are, după cum ziceam, patru ingrediente mari și late despre care am povestit deja într-un articol în care am luat la puricat prospectul X-Pill. Ele sunt plante afrodiziace care au efecte asupra fluxului sanguin, asupra libidoului și a energiei pentru sex.

Prospectul Pops indică tot patru ingrediente, diferite însă de cele X-Pill. Și acestea sunt tot afrodiziace și au efect asupra libidoului, asupra recuperării rapide între partide și a circulației sângelui.

Concluzia? Deși folosesc un număr limitat de ingrediente, pastilele sunt suficient de bune pentru rezultate pentru partidele sexuale. Da, pentru noi X-Pill nu a funcționat la fel de bine precum Pops. Dar asta nu înseamnă că este o literă de lege. Fiind suplimente naturale, ingredientele pot fi asimilate în organism în mod diferit de la o persoană la alta. Despre reacții adverse X-Pill ce le-a avut Vali poți citi aici.

Însă, un alt lucru este important aici: dacă suferi de hipertensiune arterială, nu te văd prea bine luând pastile pentru potență. Cel puțin nu înainte de a consulta medicul – el îți va recomanda ce tip de produse să folosești.

X-Pill vs. Pops: recenzia Sub Așternut

Părerea lui Vali e clară. El preferă să ia Pops atunci când vrea o erecție tare, pentru că X-Pill nu avut efectele dorite. Și de aia nici nu recomandă mai departe X-Pill.

Însă Vali se orientează mai degrabă spre pastile care promit și ajută în tratarea ejaculării precoce. Cum este, de exemplu, uPotent. Dai plicul de miere pentru potență pe gât și nu mai ai treabă cu ejacularea prea rapidă. Vezi ce păreri uPotent are Vali.

Oricum, noi am făcut și un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență bazat pe experiența noastră din dormitor. Îți recomand să citești și tu dacă nu știi ce să alegi între X-Pill sau Pops, sau dacă vrei alte suplimente cu efect bun.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.