X-Pill pentru ejacularea precoce: este produsul util?

Bună, dragilor! M-am gândit să scriu azi un articol despre o pastilă pe care a luat-o Vali acum câtva timp. Mai exact, voiam să vorbesc despre X-Pill pentru ejacularea precoce și cum s-a desfășurat toată treaba în patul nostru.

Despre ea a detaliat Vali mai multe în articolul cu păreri X-Pill, însă eu vreau să mă axez doar pe partea cu ejacularea precoce pentru că este problema cu care soțul meu se confruntă. Și din această cauză ne orientăm după produse utile pentru așa ceva.

Și cum părerile sunt mereu împărțite sau sunt neconcludente, Vali încearcă pastilele ca să se convingă de rezultate pe pielea lui și ca să poată avea și el recenzii despre pastilele de potență.

X-Pill în tratarea ejaculării precoce: l-a ajutat pe Vali?

Pe prospectul X-Pill, dar și pe forumuri scrie că această pastilă are următoarele efecte:

 • te ajută în tratarea ejaculării precoce;
 • produce multiple erecții tari și de durată;
 • are efect imediat după administrare;
 • crește nivelul de testosteron;
 • crește libidoul;
 • este afrodiziac natural;
 • produce ejaculări puternice;
 • crește nivelul de energie din corp pentru activități sexuale;
 • crește satisfacția partenerei;
 • nu dă dependență;
 • nu are efecte adverse.

Ce să mai zici? Pastila asta le are și le face pe toate. Mai că te și învață să faci sex dacă ți se pare că nu te pricepi. Și când vezi așa listă lungă de promisiuni, te gândești că este ceva de capul pastilei X-Pill.

Și vă dați seama că producătorii nu o să scrie pe prospect „Nu prea merge”. Au pus acolo toate punctele forte pe care ei spun că le are pastila. Ei bine, pentru Vali, X-Pill a lăsat de dorit din punct de vedere al ejaculării premature. Nu s-a putut abține de la a-și da drumul. Când i-a venit, a terminat și aia a fost.

Ejaculezi prematur dacă iei X-Pill?

Un lucru valabil la mai toate pastilele este faptul că rezultatele și efectele adverse diferă. Adică fie poți să ai precum majoritatea, fie poți să ai parte de efecte diferite, ori să nu ai deloc. Nici rezultate, nici reacții.

Vali nu a ejaculat prematur cu X-Pill, însă nici nu a rezistat cu mult mai mult decât o face în mod normal. Să zicem că putea să reziste la fel de mult și într-o zi bună, deci pentru noi pastila nu a făcut diferența.

Însă asta nu e garanția că și la tine va fi la fel. La fel cum nici pentru Vali, părerile pozitive despre X-Pill nu i-au garantat rezultate dorite. Ah, și să nu mai zic că Vali a avut reacții adverse cu X-Pill, deși pe prospect scria că nu sunt. Ghinionul lui, ce să zic.

Cel mai bun răspuns îl obții dacă iei și tu X-Pill și îl iei corect. De multe ori, bărbații nu detaliază ce au simțit sau cum au luat, iar eu și Vali preferăm să nu ne încredem în afirmații nefondate, indiferent de natura lor.

Citește și articolele cu păreri Natural Potent, păreri Maraton Forte și păreri Tianli.

Efectele ingredientelor X-Pill asupra ejaculării premature

De când ia Vali pastile de potență și consumă des alimente ideale pentru creșterea potenței, am început să învăț ce e bun pentru bărbați și ce efect are asupra organismului lor. Mai degrabă, asupra aparatului genital.

De exemplu, X-Pill are 4 ingrediente mari și late, dar niciunul nu are efecte asupra ejaculării premature, ci sunt plante care stimulează circulația sângelui spre penis sau cresc libidoul. Deci nu ai cum să tratezi ejacularea prematură dacă nu ai ingredientele necesare.

Contraindicațiile pastilei X-Pill pentru tratarea ejaculării precoce

Și tocmai pentru că X-Pill stimulează fluxul sanguin, este contraindicat hipertensivilor și sportivilor de performanță pentru că ei au deja circulația foarte rapidă, iar pastila le-ar face mai mult rău decât bine.

Dacă te știi cu probleme cardiace sau practici intens sport, am povestit pe blog și despre pastile de potență pentru cardiaci.

Mai bun decât X-Pill pentru ejacularea prematură

Vali s-a lămurit cu X-Pill pentru ejacularea precoce și promisiunile deșarte. Se ghidează după ceea ce îi face bine și îl face să se simtă potent. Soțul meu zice că este foarte important să nu uiți că sexul trebuie să fie plăcut, nu stresant. El a avut o perioadă în care sexul devenise motiv de anxietate pentru că nu știa niciodată la ce să se aștepte de la pastilele de potență.

Uneori era dezamăgit când încerca ceva și rezultatele lăsau de dorit. Dar de când a dat de uPotent, are siguranța că ejacularea prematură nu ne mai distruge cheful de sex.

Noi avem păreri uPotent foarte bune și de asta l-am inclus în lista cu cele mai bune pastile pentru potență, alături de alte suplimente. Îți recomandăm să te documentezi și tu despre ele că poate găsești ceva mai bun decât X-Pill pentru ejacularea prematură.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *