Usturoi pentru creșterea potenței masculine

Mulți bărbați aleg să rămână tăcuți când vine vorba de disfuncții erectile. Indiferent că sunt probleme psihologice legate de potență sau afecțiuni medicale care pun în dificultate viața sexuală. Și dacă ești și tu în căutarea unui remediu, știai că usturoiul este bun pentru potență?

Am mai vorbit aici pe blog despre alimente ideale pentru creșterea potenței pe cale naturală, dar voiam să detaliez mai mult despre ce efecte are usturoiul asupra potenței. Și deja când zic usturoi, te gândești la un miros foarte frumos, nu? Asta pentru că el are o mulțime de antioxidanți. Și ține la depărtare mulți viruși și oameni, dacă uiți de o gumă 🙂 .

De ce să iei usturoi pentru potență?

Usturoiul e un aliment ideal nu doar pentru mâncare, ci și pentru potență. Un studiu de la o universitate din Anglia a arătat că usturoiul este foarte bun în circulația sângelui. Și știi deja că o ai erecție când zona penisului este puternic vascularizată.

Tot usturoiul ajută la scăderea colesterolului din sânge. Dacă ai depunderi pe vasele de sânge, circulația este astfel îngreunată și poți să îți iei „La revedere” de la erecție.

Apropo de erecție, citește și ce păreri Natural Potent și păreri Maraton Forte avem eu și Vali.

Nu știu să îți zic exact în ce măsură usturoiul te ajută să reziști mai mult la sex, dar poți încerca să consumi și legume bune pentru potență.

Usturoi în tratarea disfuncțiilor erectile: funcționează?

De când am fost cu Vali ultima dată la control, am hotărât împreună să diversificăm mai mult dieta și să introducem tot felul de alimente care să îl ajute cu disfuncțiile erectile. Am început prin a consulta medicul și apoi am fost și la nutriționist ca să mai cerem o părere.

Ne-a făcut un plan cu câteva alternative de meniuri ca să putem diversifica. Îți dai seama că săracul Vali înnebunea să mănânce zi de zi hrean pentru potență, de exemplu. Dar și medicul și nutriționistul ne-au spus că trebuie să ne ținem serios de alimentația primită, ca să se și vadă rezultate.

Eu și Vali deja avem experiența ingredientelor naturale pentru tratarea ejaculării premature și știam că e un proces de durată. La fel ca și în cazul tratamentelor pentru potență. Și dacă vrei să vezi mai multe detalii, citește păreri Proxel Potent și păreri Potent Forte Naturalis.

Metode de administrare a usturoiului pentru potență

Cu siguranță, alimentele au efect mai puternic atunci când le iei regulat și te ții de dietă. Și asta încerc și eu să fac cu Vali. Să îl ajut să consume tot ce e bun pentru potență exact cum ne-a recomandat și nutriționistul.

Vali mi-a zis că el nu are o problemă în a mânca 4 căței de usturoi pe zi, dar să fiu eu sigură că sunt ok să dormim în același pat. Mi-a spus că dacă îl trimit în living pe canapea doar pentru că și-a parfumat gura cu usturoi, mai bine se lipsește.

Ce bine că nu trebuie să ia usturoi ca pe pastile ca să aibă efect, nu? Ei bine, ni s-a recomandat să integrăm usturoi în mâncăruri, iar pe cât posibil, să evităm să îl fierbem pentru că atunci își pierde toate proprietățile. Nu e rău nici să îl consumi ca și mujdei. Numai să nu te aștepți să ai erecție după 30 de minute sau să te sărute ea imediat după ce ai mâncat 🙂 .

La fel ca și celelalte ingrediente bune pentru creșterea potenței, chiar și usturoiul trebuie consumat regulat, pentru ca efectele să fie vizibile.

Alternative rapide la usturoiul pentru creșterea potenței

Totuși, dacă vrei o rezolvare rapidă pentru problemele de potență, cele mai bune și mai rapide alternative sunt pastilele pentru potență. Însă îți recomand să consulți medicul androlog înainte de a lua ceva, ca să știi sigur că nu o să ai reacții adverse urâte.

Vali ia des uPotent și este mulțumit de mierea pentru potență. Suplimentul e 100% natural și se poate lua din farmacie. Ocazional, mai alternează și cu alte pastile. Poți să îți întrebi și tu medicul ce pastile poți lua. Iar, pentru liniștea ta sufletească poți să îți faci și analize de infertilitate.

Și de ce să nu îl întrebi și despre alte produse? Eu și soțul meu am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență în caz că ești interesat.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *