uPotent vs. Tianli; ce supliment pentru ejaculare are efecte mai bune

Remedii naturiste, leacuri băbești pentru potența la bărbați sau chiar secrete neștiute pentru potența masculină. De când a avut Vali primele probleme cu ejacularea cred că le-am citit pe toate.

Da, unele lucruri sunt utile, altele nu neapărat. Cu ce rămâi la final? Păi, cu faptul că disfuncțiile erectile sunt o problemă de cuplu și chiar nu e doar treaba lui. El este cu siguranță cel mai afectat și anxietatea de performanță e o certitudine. Și, desigur, cu cât reușești să îl înțelegi și să îl susții mai bine, cu atât va depăși mai rapid momentul dificil.

Știu, nu am zis nimic despre leacuri populare, tratamente și remedii. Așa cum am menționat deja, în mare parte sunt ok. Ți-am mai scris despre ele pe blog – vezi exercițiul de respirație pentru tratarea ejaculării precoce.

Oricum, la final, până să simtă beneficiile exercițiilor pentru creșterea potenței și a erecției și până când alimentele afrodisiace chiar cresc libidoul la bărbați, tot soluția suplimentelor naturale e cea mai la îndemână.

De ce?

Pentru că te scapă de teama de eșec și te ajută să nu ajungi în depresiile cauzate de problemele psihologice. Îți oferă o soluție rapidă atunci când chiar vrei să faci sex fără griji și stres.

Ce l-a ajutat pe Vali între Tianli fiole și uPotent? Despre asta o să-ți vorbesc în articolul de astăzi.

uPotent sau Tianli: miere sau fiole pentru potență?

uPotent e miere pentru potență în timp ce Tianli e un produs pe care îl găsești sub formă de fiole.

Tianli mai poate fi cumpărat și ca spray pentru ejaculare sau ca șervețele umede. Noi nu le recomandăm pentru că spray-ul conține anestezic și nu poți face sex decât cu prezervativ. Șervețelele pur și simplu sunt prea slabe, nu l-au ajutat pe Vali cu nimic.

Când ți-a scris Vali despre păreri uPotent ți-a explicat ce să înțelegi dintr-un supliment care este denumit miere pentru potență. Practic, este o pastă pe care o găsești la plic sau la borcan și care conține extracte din plante afrodisiace. Mai multe informații găsești în prospectul uPotent.

Tianli fiole înseamnă un produs care conține, printre extracte din plante afrodiziace, și apă sau zahăr (sub o altă denumire, dar tot zahăr este). Tot așa, ți-a explicat Vali în articolul cu păreri Tianli că substanța din fiolă e lichidă, de consistența apei. Altfel, despre ingrediente găsești informații mai multe în articolul nostru despre prospect Tianli.

Administrare și efecte uPotent și Tianli fiole

Fiind miere pentru potență, uPotent este o pastă vâscoasă. Când se administrează, se ia conținutul unui plic, fără apă sau alte lucruri ajutătoare. Este o administrare rapidă și ușoară, în special pentru bărbații care caută discreție.

Fiola Tianli e destul de mare. Cei care vor discreție s-ar putea să aibă ceva probleme, dar nimic ieșit din comun. Nu ai nevoie nici în cazul Tianli de apă în administrare.

uPotent își face efectul în doar 20, 30 de minute de la administrare. Foarte rapid, cam cât ne jucăm noi cu preludiul. Cu Tianli e ceva mai complicat. Ai nevoie de peste o oră să își facă efectul și de un stomac tare. Administrarea fiolei e pe stomacul gol și nu ai voie să mănânci nici până ce termini cu sexul.

La uPotent se simte o senzație de ușoară căldură în zona pelviană. Penisul e în stare semi-erectă și atunci știi că partida poate începe. Tianli își face simțită prezența în mod similar, poate ceva mai discret.

Acum, efectele diferă. Cu uPotent Vali nu a avut niciodată probleme. A funcționat de fiecare dată asigurând partide îndelungate.

Cu Tianli s-a întâmplat să putem să ne vedem de treabă liniștiți. Dar și să nu funcționeze și să văd cum Vali ejaculează exact la fel de repede precum s-ar întâmpla în mod normal. Așa că, Tianli s-ar putea să nu te scape total de stres.

uPotent și Tianli: reacții adverse și contraindicații

De fiecare dată când Vali a folosit mierea pentru potență nu a avut reacții adverse. Cred că o singură dată l-am văzut mai roșu în obraji decât de obicei. El ți-a scris mai multe despre reacțiile adverse cu uPotent.

Cu Tianli lucrurile sunt ușor diferite. De cele mai multe ori apar arsuri la stomac sau senzație de arsură în capul pieptului. Cu siguranță reacțiile adverse pentru Tianli apar din cauza faptului că se administrează pe stomacul gol. Au fost cazuri când Vali s-a plâns și de dureri de cap după ce a luat fiola.

Contraindicațiile sunt similare în cazul ambelor produse. Sunt naturale, deci nu ar trebui să existe riscuri. Așa se și întâmplă. Cu toate acestea este contraindicată administrarea suplimentelor pentru potența masculină atunci când există afecțiuni asociate, legate de sistemul circulator, de cel nervos ori atunci când activitatea sportivă este interzisă.

Ce să alegi între uPotent și Tianli pentru tratarea ejaculării precoce

Din experiența de cuplu noi recomandăm uPotent și nu Tianli.

Fiola are vechime pe piață însă nu mai are efectele pe care le avea în trecut. Acum, pe Vali nu-l ajută să stea liniștit. Cumva păstrează o mică temere că s-ar putea să se întâmple din nou. Senzația de anxietate nu este prezentă când folosește uPotent. Liniștea și încrederea i se citesc pe chip.

Din nou, comparația mea de astăzi se referă strict la efectele suplimentelor pentru controlul ejaculării. O comparație similară pe care o poți citi este uPotent sau Natural Potent, mai ales că Natural Potent și Tianli fiole sunt ambele de la același producător.

Dacă vorbim despre erecția maximă și menținerea ei fără episoade de penis înmuiat, și Pops poate fi o alternativă bună. Păreri despre Pops găsești tot pe blogul nostru.

Ce alte pastile pentru potență poți folosi

Sper că am reușit să acopăr toate subiectele de interes pentru tine. Vali ți-a scris un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență. Îți recomand să îl citești dacă vrei o listă cu suplimente naturale care te pot ajuta să treci mai ușor peste disfuncțiile erectile. Și pe tine, dar în special pe bărbatul tău.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.