Stud 100 vs. uPotent. Soluții pentru prelungirea partidei de sex

Noi, femeile, avem așteptări moderate de la o partidă de sex. Da, depinde de la o persoană la alta, dar, cu siguranță nu punem foarte mare accent pe durata ei. Contează mai mult pasiunea, apropierea cu partenerul, tandrețea și, desigur, orgasmul sau orgasmele și intensitatea lor.

Cu bărbații lucrurile sunt ușor diferite. Ei pun presiune pe umerii lor și își doresc partide de sex cât mai lungi. E cumva o confirmare a masculinității lor. Iar atunci când ejacularea precoce apare și se pierde controlul ejaculării, apare anxietatea sexuală, problemele psihologice legate de potența masculină și chiar disfuncții erectile care erodează relația de cuplu.

Așa am ajuns și eu cu Vali să încercăm tot felul de produse cu care el să uite de teama de eșec. Și, pentru că înțelegem gravitatea situației, am zis că e un bun moment să împărtășim și cu voi din experiența noastră. Așa că, astăzi vorbim despre Stud 100 și uPotent, două soluții pe care le poți alege când vrei prelungirea partidei de sex.

Stud 100 sau uPotent. Descrierea produselor pentru potență și erecție

Când am scris păreri Stud 100 ți-am explicat că este vorba despre un spray pentru întârzierea ejaculării. Se aplică extern, direct pe penis, sub formă de pufuri.

uPotent se găsește la plic sau la borcan. Este miere pentru potență cu efect rapid și administrare orală, fără a fi nevoie de apă. Similar cu Stud 100, mierea pentru potență te ajută să câștigi control pe ejaculare pentru a rezista atât cât îți dorești. Desigur, ai pe blog și articolul dedicat cu păreri uPotent.

Ingredientele Stud 100 și uPotent. Efecte și contraindicații

Când am vorbit despre reacțiile adverse Stud 100 am amintit câte ceva despre lidocaină. Asta pentru că lidocaina este ingredientul sau substanța principală care stă la baza spray-ului pentru ejaculare.

Pe scurt, este vorba despre un anestezic destul de puternic. Acesta este aplicat pe penis și are rol de amorțire – mai multe detalii găsești în articolul cu prospect Stud 100.

Când Vali a folosit spray-ul a rămas dezamăgit. Asta pentru că nu a mai simțit mare lucru. Penisul a amorțit, el a fost capabil să reziste mai mult, însă partida a fost mecanică. Cum nu a simțit plăcere, pasiunea nu a fost cea pe care ne-o doream. Plus că, a avut nevoie să își pună prezervativul. Lidocaina nu trebuie să intre în contact cu vaginul iar eu nu am putut să fac mare lucru nici când a venit vorba despre preludiu.

Cu uPotent lucrurile au fost mai simple. Mierea pentru potență conține extracte din plante afrodiziace. Aceste extracte se asimilează rapid în corp iar erecția se obține rapid și ușor. Vali simte o potență maximă și asta îi oferă un plus de încredere. Produsul este un supliment 100% natural, așa că nu are ingrediente care pot da contraindicații. Ai mai multe detalii despre aceste aspecte în articolele cu prospect uPotent sau reacții adverse uPotent.

Spre deosebire de Stud 100, cu uPotent nu e musai să folosești prezervativul și poți face sex oral fără probleme. Când Vali folosește mierea rezistă atât cât vrea el. Îl văd liniștit și implicat în ceea ce facem, fără a se îngrijora mereu că nu va rezista suficient de mult.

Ce să alegi între Stud 100 și uPotent pentru a rezista mai mult când faci sex

Fără doar și poate, noi îți recomandăm uPotent. Are mult mai multe avantaje în fața spray-ului Stud 100. Administrarea e ușoară, mult mai facilă decât în cazul altor produse despre care ți-am mai povestit noi pe blog:

Oricum, dacă vrei o listă cu alternative bune pentru potență și erecție ai la îndemână și un clasament al celor mai bune pastile pentru potență. O să vezi, găsești acolo și o parte dintre recomandările de astăzi.

Ideea principală este să alegi produsul bun pentru tine. Să te documentezi, să existe comunicare în cuplu și să pui mai presus de toate liniștea voastră.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.