uPotent și Pro V pentru tratamentul ejaculării premature

Pro V și uPotent sunt două produse naturale care promit că tratează simptomele ejaculării premature. În teorie, suplimentele pentru potență ar trebui să te ajute să capeți control pe momentul ejaculării, adică să poți să te concentrezi pe partenera ta și nu pe o problemă atât de supărătoare cum e ejacularea precoce.

Sunt însă bune produsele naturale pentru potență? Sau, altfel spus, ce să alegi între Pro V și uPotent? Să mergi pe mâna unei pastile clasice sau să încerci mierea pentru potență cu administrare ușoară și rapidă?

În articolul de astăzi o să îți răspund la cât mai multe întrebări având ca suport ceea ce am simțit eu atunci când am încercat produsele.

Apropo de asta, pe blog poți citi oricând articolele scrise despre păreri uPotent sau păreri Pro V.

uPotent sau Pro V, ce efecte au și cum se administrează

uPotent este miere pentru potență. Adică, un produs cu o consistență vâscoasă, făcută din plante afrodiziace. Administrarea e ușoară. Nu ai nevoie de apă, pur și simplu dai pe gât conținutul unui plic. Pe prospectul uPotent scrie că efectele se simt după 20, 30 de minute de la administrare.

Pro V este o pastilă, în modul tradițional. Adică, ai nevoie de apă în administrarea ei. Este făcută tot din plante afrodiziace și așa cum scrie pe prospectul Pro V, pastila se ia cu cel puțin 30 de minute înainte de partida propriu-zisă.

uPotent îți aduce penisul într-o stare semi-erectă. În timp actului eu am simțit efecte bune în ceea ce privește potența. Am simțit-o mai tare și asta mi-a dat un plus de încredere. Cât despre efectele pe controlul ejaculării, mierea pentru potență mi-a oferit un grad ridicat de satisfacție. Chiar am rezistat mult mai mult decât în mod normal. După ce Ela a avut al treilea orgasm mi-am dat și eu drumul. Orgasmul a fost plăcut, intens și am simțit că îmi vine mai mult și mai puternic decât de obicei.

Pro V mi-a dat și el o energie suplimentară în ceea ce privește erecția. Simți că ai luat un supliment, potența fiind mai pronunțată decât în mod normal. Însă, controlul ejaculării nu e neapărat eficient. Sau nu la fel de eficient precum în cazul uPotent. Mi-a venit mai greu, însă nu am rezistat cu mult mai mult decât în mod normal.

Reacții adverse și alternative pentru cele două suplimente pentru potență

De fiecare dată când iau uPotent stau liniștit. În afară de obraji roșii sau de un puls ușor crescut nu simt nicio reacție adversă. Mierea pentru potență elimină anxietatea și stresul cauzat de problemele psihologice asociate cu ejacularea prematură. Am scris mai multe despre aceste lucruri în articolul cu efecte adverse uPotent.

Când am luat Pro V m-a durut capul. Nu a fost nimic dramatic, doar o durere destul de persistentă care a trecut de îndată ce m-am pus la somn. Când am scris articolul cu reacții adverse Pro V am mai menționat și de o ușoară arsură în capul pieptului. Probabil efectul este cauzat de faptul că pastila se administrează pe stomacul gol.

În afară de cele două suplimente naturale pentru potența la bărbați, ai și alte alternative dacă vrei să combați disfuncțiile erectile. Ți-am vorbit pe blog, de exemplu, despre păreri Maraton Forte, păreri Tianli, păreri Natural Potent și despre multe alte produse naturale. Pops ar fi o alegere înțeleaptă, dar cu efecte foarte bune pe erecție tare.

Ce recomandăm noi

Dacă ne referim la durata partidei, adică la combaterea ejaculării precoce, atât eu cât și Ela recomandăm uPotent. E pur și simplu mai eficient decât Pro V. Să nu uit, Pro V este cam același lucru cu Herbal V, la fel cum Tianli este foarte similar cu Natural Potent.

Acum, în funcție de problemele tale s-ar putea să obții efecte diferite de la produsele încercate. Suntem unici și, așa cum este și normal, suplimentele naturale au efecte diferite de la un organism la altul. Așa că, dacă vrei un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență, citește-l pe blogul nostru. Apoi, încearcă produsele naturale care crezi că sunt eficiente pentru tine și împărtășește experiența ta cu noi.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.