uPotent sau Natural Potent: cum scapi de frica ejaculării precoce

Eu mereu am crezut că un supliment alimentar creat special pentru potența la bărbați te scapă de anxietatea sexuală. Asta pentru că, atunci când seara duce către dormitor, ai nevoie de un întăritor. Și atunci, fie alegi uPotent sau Natural Potent, poți să reduci teama de eșec, respectiv să-ți pierzi erecția (să ai disfuncții erectile) sau să te trezești că ejaculezi prea repede.

Atunci când faci sex pentru prima oară cu o parteneră, anxietatea ta poate fi la cote maxime. E normal, toți am trecut prin asta. Și atunci riscăm să ne dezamăgim partenera, să-și facă o impresie greșită despre noi și să pierdem șansa de a mai face sex altă dată.

Eu am pățit-o când eram mai tânăr, tipa a râs de mine după ce mi-am dat drumul în 2 minute. Eu am încercat să o conving că mai pot, să-mi mai dea o șansă și n-am mai apucat. Luam la acea vreme leacuri populare pentru potență dar se pare că n-a fost de ajuns. Așa că de atunci m-am motivat, am zis că nu e nicio rușine să iei un supliment înainte de sex, ca să performezi la adevăratul tău nivel.

Ce alegem între uPotent sau Natural Potent?

Înainte de toate trebuie să aflăm mai multe despre aceste produse. Ele sunt diferite ca și mod de administrare, mod de prezentare, inclusiv mod de fabricare și efecte.

uPotent se mai numește și miere pentru potență pentru că, unul din principalele sale ingrediente, pentru absorbție rapidă, este mierea polifloră. Este un supliment unic pe piață pentru că are o concentrație mult mai mare de substanțe decât o pastilă. Un plic de uPotent are 10 g, în timp ce o capsulă de orice fel nu are mai mult de 1 g. Asta înseamnă „greutate” în ceea ce privește mixul de ingrediente, în acest caz plante afrodiziace.

Eu am consumat uPotent și încă mai iau. Pe mine m-a ajutat și de aceea, personal, l-aș considera un bun înlocuitor pentru Natural Potent. De ce? Iată aici ratingul meu și recenzia dată de mine și de soție, în articolul cu păreri uPotent.

Natural Potent este tot un mix de plante afrodiziace, disponibil sub formă de fiole cu lichid care se înghite înainte de sex. O fiolă are 10 ml iar ingredientul principal este apa. La mine efectul de la Natural Potent a fost mai slab decât la uPotent, în sensul că mi-a crescut pofta de sex dar nu am avut o erecție suficient de mare care să o susțină. Aș fi vrut să o mai duc, dar nu am putut. Plus că, la nivel de control pe ejaculare, a fost mai slab. Citește aici păreri Natural Potent, ca să vezi o recenzie mai detaliată.

Cum acționează uPotent

Hai să-ți zic una bună. Eram cumva în impas cu Ela, nevastă-mea. Ne certam des. Credeam că avem nevoie de terapie de cuplu. Însă, o f****e bună a rezolvat problema. Dat fiind faptul că Ela e cu 8 ani mai tânără decât mine, are niște nevoi… peste puterea mea. Atunci, clar am nevoie de un întăritor și aici uPotent a venit ca o mănușă.

Mierea pentru potență te încălzește, îți oferă un tremur plăcut în corp cam la 30 de minute de la administrare. Cum a început erecția, la primul stimul sexual, nu s-a mai oprit. Anxietatea mea era acolo, pentru că nu eram conștient de efectele sale, la primul plic. Însă, cum am văzut că începem penetrarea și nu îmi vine să ejaculez, am prins curaj.

De regulă, când schimb poziția cu Ela, mai ales când o iau pe la spate, atunci ejaculez necontrolat. 2 minute mă ține. Însă, sub efectul uPotent, am avut energie să-i dau două orgasme pe la spate și încă mai puteam.

Cred că nu mai făcusem sex așa de prelungit, timp de câteva ore, de mai bine de 2 ani. Și evident s-au adunat frustrări. Așa că, ne-am „descărcat” amândoi, cu ajutorul unui supliment care chiar m-a ajutat să țin piept nevoilor Elei.

Ca reacții adverse uPotent, n-am avut nimic. Am citit pe forumuri că pe unii i-a durut capul, alte persoane au avut energie prea mare și le-a luat-o inima la fugă. Eu am luat jumătate de plic și am avut doar efecte bune, nu adverse. Nu am vrut să risc, fiind un produs cu concentrație mai mare. De regulă, cei care au avut efecte adverse de acel tip, au cumpărat la borcan și au luat mai mult de un plic, adică mai mult de 10 g.

Cum acționează Natural Potent

Pe scurt, acționează simțitor asupra erecției. Cam atât am simțit eu, ca îmbunătățire. Și Ela mi-a simțit penisul mai tare ca de obicei, după ce luasem o fiolă de Natural Potent. Am „obținut” o erecție bunicică, însă care, treptat, s-a redus. Sexul a fost ideal la început, însă pe măsură ce mă apropiam de climax, mă simțeam din ce în ce mai panicat să îmi dau seama că Ela nu era acolo.

Nu m-am putut abține și am ejaculat, apoi treptat de la erecția tare de la început am rămas cu o semi-erecție. Nu s-a lăsat de tot, însă din fericire am reușit să o aduc pe Ela la orgasm înainte să simtă că mi-am pierdut erecția. Ea nu și-a dat seama că ejaculasem pentru că foloseam prezervativ și nu am schițat vreun semn că mi-aș fi dat drumul.

Totuși, m-am recuperat cât de cât rapid ca să o iau pe nevastă-mea la a doua tură. În mod evident, a doua oară am ejaculat ceva mai târziu. Totuși, dacă nu era nevastă-mea și era o gagică aflată la prima noapte cu mine, nu cred că îi făceam o impresie așa bună.

Ca reacții adverse Natural Potent, n-am avut nimic care să mă îngrijoreze, doar „clasicele” creșteri ale pulsului. Ce a fost nou a fost transpirația, de fiecare dată când luam câte o fiolă de Natural Potent.

Natural Potent vs Tianli vs Toot Up

Se cuvine să fac referire și la aceste două produse. Ela a scris despre prospectul Natural Potent și asemănarea sau cu prospectul Tianli. Este de la același producător, o fabrică din China care practic a scos un set de fiole pentru potență cu nume diferite. Este însă doar o strategie de marketing, când de fapt Natural Potent este noul Tianli.

Și, aici vine altă noutate: mai e un produs similar cu cele două. Se numește Toot Up și e disponibil sub formă de fiole și pastile. Citește aici păreri Toot Up fiole, produs pe care l-am luat și în urma căruia am rămas dezamăgit. Clar ajung la concluzia că dacă Toot Up e mai slab ca Tianli și ca Natural Potent, e mai slab decât uPotent.

Până la urmă, Toot Up, Natural Potent și Tianli, toate în varianta de fiole, sunt aceeași Mărie cu altă pălărie. Dacă nu mă crezi, compară-le prospectele și, în special, lista de ingrediente. Și ambalajul e similar, diferă doar culoarea și evident denumirea. La mine din acestea trei, Tianli fiole a funcționat ceva mai bine, însă din păcate și reacțiile adverse cu Tianli au fost mai accentuate.

Te invit să citești aici și comparația uPotent sau Tianli fiole.

uPotent poate fi înlocuitor pentru Natural Potent?

Categoric da. Eu așa zic, în sensul în care pentru mine, uPotent a însemnat jumătate de zi rezervat sexului. Cu Natural Potent, sexul a fost mai scurt, și implicit plăcerea la fel. În plus, mi-a plăcut gustul plicului de uPotent cât și faptul că nu am avut nevoie de indicații ca să îl iau.

Ela și cu mine am folosit mai multe produse pentru potență și am făcut un clasament în funcție de rating-ul pe care l-am dat. Aici este topul cu cele mai bune pastile potență în opinia noastră. uPotent este pe locul #2, iar Natural Potent este pe locul #3, la același nivel cu Tianli.

Însă, până la urmă, decizia este la tine. Fie că iei uPotent sau Natural Potent, fiecare organism este diferit și sfatul meu e să le încerci pe amândouă ca să te convingi care te ajută mai mult.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.