Toot Up pastile potență vs. Toot Up fiole: care produs e mai bun?

Toți bărbații vor să-și încânte partenerele în pat. Să le ducă pe culmile plăcerii. Dar ce ne facem noi, bărbații, atunci când avem probleme cu erecția sau vrem să mai condimentăm un pic experiențele de sub așternut? Încercăm chestii, în cazul meu, testez suplimente pentru potență și văd care funcționează mai bine. Așa am ajuns la Toot Up pastile versus Toot Up fiole.

Produsul e disponibil în două variante și funcționează diferit. Dar îți explic mai multe în articolul de astăzi când trec prin comparația în detaliu dintre cele două suplimente pentru potența masculină.

Toot Up pastile potență sau Toot Up fiole – cum am ajuns să le folosesc

Am ajuns la comparația dintre Toot Up pastile pentru potență și Toot Up fiole pentru că, în primă fază am luat Tianli. Am și scris păreri Tianli fiole și ți-am zis că experiența a fost cât de cât decentă, cu accent pe cât de cât.

Cel puțin la capitolul recuperare după ejaculare am acordat 4 stele. Însă nu pot spune că efectele au fost miraculoase, spre deosebire de alte suplimente încercate. Dacă aș face o comparație între Natural Potent și Toot Up fiole, cred că ar câștiga primul. Citește păreri Natural Potent, dacă ești curios.

Pe lângă fiole, am mai încercat și spray pentru ejaculare precoce, așa că dacă ești curios de experiența pe care am avut-o, citește-mi părerea despre Tianli spray pentru potență. De asemenea, există și șervețele. Dar fii atent și la reacții adverse Tianli.

Îți reamintesc faptul că Toot Up face parte din aceeași familie din care face parte și Tianli, adică au același producător, Changcuhn Tianli Health Products Co. Asta, ca să nu ajungi la confuzie, ca mine. Zic asta pentru că ambalajul e destul de asemănător și dacă nu ești atent, o să crezi că iei Tianli, de fapt.

Toot Up pastile potență sau Toot Up fiole – ingrediente și administrare

Așa cum îți ziceam, după ce am încercat Tianli, am încercat și Toot Up pastile și Toot Up fiole. Am scris experiențele cu ambele în articolul cu păreri Toot Up și cu ajutorul Elei, am scris și despre prospect Toot Up fiole.

Fiolele pentru potență Toot Up conțin extracte din plante afrodisiace, care teoretic ar trebui să aibă efecte benefice pentru libidoul tău și să-ți ridice și nivelul de trai.

Iar pastilele pentru potență Toot Up conțin plante, numai că față de fiole, care are vreo 9 plante în componență, pastilele au doar 4, respectiv Noni, Epimedium, rădăcini de Rehmannia glutinosa, părți aeriene de ghimpe.

Administrarea e simplă la amândouă. Bine, nu și la fiole, cel puțin nu atunci când nu ești într-o relație de lungă durată, cum sunt eu cu Ela.

Nu că ar fi dificil, dar gândește-te că ai o întâlnire și vrei să faci lucrurile cum trebuie. Trebuie să stai cu fiola-n buzunar, să ai grijă să n-o spargi, să o iei cu jumătate de oră sau o oră înainte de acțiune. Nu știu, mie mi s-ar părea complicat dacă aș fi la un date.

La pastilele Toot Up să zicem că nu e așa greu, le iei tot cu jumătate de oră sau o oră înaintea actului sexual. Însă doar cu apă călduță sau ceai. Nu recomand să iei pastile de potență cu alcool sau orice alt stimulent.

Toot Up pastile potență sau Toot Up fiole – efecte și reacții adverse

La capitolul efecte la Toot Up pastile și Toot Up fiole, lucrurile stau destul de diferit, cel puțin pentru mine.

Atunci când am luat Toot Up fiole mi s-a sculat foarte repede, dar am ajuns să am mai degrabă o semi erecție decât erecție. La controlul pe ejaculare nu am stat prea grozav, dar am stat bine la recuperarea dintre partide.

Ți-am zis că mai aștept puțin și iau și Toot Up pastile pentru potență. Am luat și ce să vezi? După ce am citit că s-ar putea să aibă efecte mai puternice decât fiolele, m-am gândit că gata. O să fie cel mai tare stimulent pentru potență.

Da, am avut o erecție puternică. Nu semi erecție ca în cazul fiolelor, dar care s-a lăsat un pic așteptată, iar actul în sine a durat vreo jumătate de oră. Nu am avut control pe ejaculare, exact ca la fiole.

Dintre Toot Up pastile și Toot Up fiole, la capitolul efecte adverse nu știu ce să zic. La fiole am avut o durere de cap și o mică amețeală. Însă la pastile aveam energie de-mi venea să mut un tanc. Și palpitații.

Mai voiam să mai încerc un număr, dar Ela mi-a zis să stau cuminte. Așa că, ai grijă că reacțiile adverse Toot Up s-ar putea să fie diferite la tine. Eu am un stil de viață cât de cât sănătos, însă nu garantez că alții care nu au nu vor avea probleme.

Ce recomand eu să alegi între Toot Up pastile și Toot Up fiole

Dacă vrei palpitații, ia Toot Up pastile, dacă vrei să ai un penis semi flasc, ia Toot Up fiole. Ideea e că dacă ai probleme cu erecția, eu îți recomand cu căldură să citești păreri Pops și să-ți faci o idee mai clară ce înseamnă să iei o pastilă pentru potență care chiar ajută.

Iar dacă ai probleme cu ejacularea precoce, îți recomand mierea pentru potență, respectiv să te documentezi cu păreri uPotent.

Și bineînțeles, topul cu cele mai bune pastile pentru potență rămâne mereu în picioare.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *