Tianli pastile vs Tianli fiole. Efecte și avantaje pentru fiecare

Bună! După cum bine știi, soțul meu, Vali, a încercat diverse suplimente pentru potență care să contribuie la satisfacerea nevoilor noastre intime din dormitor. Dintre acestea, a luat și Tianli pastile, și astăzi vorbim despre experiența noastră cu ele, în comparație cu Tianli fiole.

Toate opiniile noastre legate de acestea sunt scrise aici, pe blogul nostru, așa că poți oricând să citești recenziile noastre.

Ei bine, în urmă cu o bună perioadă de timp, Vali a încercat un supliment care îmbunătățește funcția sexuală, induce erecții de lungă durată și contribuie la creșterea libidoului. Este vorba de Tianli, un produs sub formă de spray, fiole și comprimate. În detaliu am scris și despre prospect Tianli, cu sfaturi și recomandări de administrare.

Acum, însă, aș vrea să vorbim despre Tianli pastile comparativ cu Tianli fiole. Apoi, să aflăm care sunt efectele și avantajele pentru fiecare în parte.

Experiența noastră cu Tianli fiole

Experiența noastră cu Tianli fiole

Fiolele sunt doar una din versiunile produselor fabricate în China din seria Tianli – Toot Up – Natural Potent. Atât Tianli pastile, cât și celelalte produse, sunt realizate la o fabrică din China și sunt distribuite de cele mai multe din farmaciile și magazinele naturiste online. 

Sunt produse populare, însă toate sunt bazate, în esență, pe aceeași rețetă.

Ce rezultate a obținut soțul meu după administrarea acestor fiole? Confruntându-se uneori cu ejacularea precoce și cu pierderea erecției, Vali a recurs la aceste suplimente naturale pentru a-și spori încrederea și starea de spirit din dormitor. Înainte de actul sexual, a ales să utilizeze fiolele Tianli conform recomandărilor din prospect, cu o oră înainte, fără să fi mâncat recent.

Rezultatele au fost, din prima, satisfăcătoare. A avut erecție de durată și a simțit o creștere a dorinței sexuale pe care am simțit-o și eu. Vezi tu, pentru noi, intimitatea în cuplu înseamnă o apropiere, iar suplimentele naturale au contribuit, în general, la acest aspect.

În ceea ce privește reacțiile adverse cu Tianli, Vali a experimentat arsuri la nivelul esofagului. După fiecare fiolă consumată a avut și o ușoară durere în piept. 

În plus, alte efecte adverse au inclus dureri de cap, care s-au ameliorat doar după ce a avut un somn odihnitor.

Să vedem acum ce a avut Vali după Tianli pastile.

Experiența noastră cu Tianli pastile (comprimate Toot Up)

Experiența noastră cu Tianli pastile (comprimate Toot Up)

Așa cum îți spuneam, Vali a testat și Tianli pastile. Acestea sunt comercializate sub numele de Toot Up capsule. Amândoi am fost curioși să vedem dacă sunt reacții adverse la Toot Up.

Se pare că pastilele au un efect mai puternic decât fiolele, manifestându-se în aproape 40 de minute și conferind o energie sporită.

Erecția a fost similară celei obținute cu fiolele, cel puțin din punctul meu de vedere. Dar Vali spune că a experimentat niște palpitații după desfășurarea actului sexual. Mai mult, i-a fost foarte greu să adoarmă după sex. Dacă nu vrei să te confrunți cu astfel de reacții adverse, nu ți-aș  recomanda să optezi pentru Tianli pastile. Sau, poate la tine funcționează altfel, căci depinde de fiecare organism.

Despre experiența cu aceste produse poți afla din recenziile pe care le-am scris. Pe lângă materialul cu păreri Tianli, poți să citești articolele noastre cu păreri Toot Up și păreri Natural Potent. Noi am scris, pe larg, atât despre fiole, spray cât și despre Toot Up pastile. 

De ce am încercat noi Tianli pastile și tot ce ține de „aria lor de activitate”? Pentru că producătorul este popular și, bineînțeles, pentru că am căutat o soluție care să fie precum un tratament eficient pentru ejacularea precoce

Tianli pastile vs Tianli fiole: concluzia noastră

Dacă ar fi să comparăm Tianli pastile cu fiolele, diferențele sunt totuși destul de mari. Comprimatele Toot Up sunt ambalate în cutii de 8 capsule și sunt destinate exclusiv bărbaților adulți, fiind administrate cu 30 de minute înainte de actul sexual.

Pe de altă parte, fiolele Tianli sunt concepute pentru a fi folosite ca tratament. Acestea se consumă cu 45-60 de minute înainte de actul sexual. Însă, pentru efecte sporite, se recomandă a fi consumate zilnic, ca tratament, chiar dacă nu faci sex zilnic. O fiolă pe zi sub formă de cură de 16 zile, ajută pe termen mai lung decât dacă îl iei doar la nevoie.

Părere Tianli pastile: merită sau nu să cumperi?

Părere Tianli pastile: merită sau nu să cumperi?

Nu e o chestiune de bani, ci de principiu. Prețul unei cutii de Tianli pastile, cu 8 tablete, este 67 lei, conform site distribuitor. Aici mă refer, desigur, la cutia de Toot Up, căci aceasta este denumirea oficială pentru Tianli pastile.

Prețul fiolelor Tianli depinde de locul de unde cumperi. Însă, depinde și de produsul pe care îl alegi. De exemplu Tianli Original Ultra Power, cu etichetă albă, cu un luptător chinez pe un cal, costă 77 lei pentru 4 fiole. Însă, varianta clasică de Tianli fiole cu etichetă portocalie poate ajunge și la 200 lei pentru 4 fiole.

Cu toate acestea, noi am decis să rămânem loiali produselor din al nostru top pastile potență. Indiferent dacă le găsim în farmacii sau online, preferăm să ne bazăm pe experiențele noastre cu aceste suplimente care s-au dovedit a fi eficiente. 

Sperăm că aceste opinii despre Tianli pastile și Tianli fiole să-ți fie de ajutor, orice ai alege.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *