Cum folosești masturbarea pentru a rezista mai mult

Când eram mai tinerică mă feream de orice subiect tabu. Poate de vină era educația și mediul din care proveneam. Însă, treptat am descoperit că o minte deschisă este calea către armonie și fericire.

Cât despre subiectul de astăzi, da o să vorbim despre masturbare, să știi că el a venit ca sursă de inspirație după o experiență cu Vali.

Soțul meu a avut probleme cu ejacularea precoce și am căutat împreună metode prin care să o tratăm. Săracul, și acum îmi amintesc cât de stresat era de fiecare dată când deveneam mai intimi. Trăia mereu cu frica că nu o să poată duce actul până la final. Dar, comunicarea în cuplu ne-a salvat. Și faptul că am căutat amândoi soluții pentru problema cu ejacularea.

Dar să revin. Răspunsul, sau o mare parte a soluției, a constant în masturbare. Mai bine spus, Vali a învățat să folosească masturbarea pentru a întârzia orgasmul.

Masturbarea și de ce să nu mai fie un subiect tabu

Ai crede că sunt o soție iresponsabilă dacă am fost de acord ca Vali să se masturbeze. Eu zic să te relaxezi puțin și să încerci să îți ieși din zona de confort.

Cum ai reacționa dacă ți-aș spune că, de multe ori, ne masturbăm împreună? Da, eu pe mine și el pe el. În timp ce ne privim. Îți sună ieșit din comun? Ceva greșit? Să știi că este foarte plăcut, intens și te apropie de el așa cum nu credeai că este posibil.

Da, l-am lăsat să se masturbeze. Nu doar că am făcut asta, dar l-am și încurajat. Nu m-am simțit înșelată în niciun moment și știam că tot ce face se întâmplă pentru că se gândește la noi. Masturbarea precoce este o problemă care afectează dinamica de cuplu și fericirea amândurora.  

Cum a tratat Vali ejacularea precoce prin masturbare

Ideea de la care a plecat totul: masturbarea e relaxantă și are multiple beneficii pentru sănătate. Doar că, dacă nu este făcută corect, poate cauza ejaculare prematură. De ce? Pentru că dacă te masturbezi doar cu gândul la ejaculare, o să îți înveți organismul să ajungă la orgasm foarte rapid. După doar câteva atingeri.

Acum, gândește-te că în timp ce te masturbezi starea de excitație se instalează ceva mai greu. Când ești atins de o altă persoană te exciți mult mai repede. Pe scurt, dacă te masturbezi repede, când ajungi să fii cu partenera totul se întâmplă de două ori mai rapid. Și te trezești că ai ejaculat când încă ești la preludiu.

Așa că, soluția noastră a fost următoarea: Vali trebuie să se masturbeze pentru atât timp cât ar vrea să reziste atunci când facem sex. Să știi că e un adevărat exercițiu. Râdeam de Vali pentru că-mi zicea că se simte ca atunci când merge la sală. A avut nevoie de disciplină, de răbdare și, da, de mult exercițiu.

Stai liniștită că nu l-am lăsat singur. Ne masturbam împreună. Și făceam exercițiul mai plăcut. Am trecut împreună peste toate problemele.

Și recunosc. Mi-a plăcut și m-am bucurat și eu de masturbarea reciprocă. Cu ocazia asta mi-am redescoperit corpul. Am învățat ce mă excită și cum aș vrea ca Vali să mă atingă. Plus că, am reușit și eu să mă bucur de plăceri mai intense și să am orgasme mai lungi. Modul în care funcționează orgasmul e destul de similar pentru femei și bărbați. Exercițiul m-a ajutat și pe mine să mă bucur mai bine de sexul cu Vali.

Sfaturi de la Vali pentru o masturbare corectă

Dacă folosești masturbarea pentru a trata ejacularea precoce, uite ce mi-a spus Vali:

 • Masturbează-te cu răbdare. Nu te grăbi, fă pași mărunți;
 • Începe să te masturbezi cu viteză redusă; încearcă să-ți dai seama care este momentul în care începi să te exciți și când începe să se formeze orgasmul;
 • Când simți că plăcerea e prea mare, relaxează mușchii pelvieni. Respiră din diafragmă și împinge mușchii pelvieni înspre exterior;
 • Nu te stresa dacă nu îți iese de la început; cheia constă în exercițiu și în repetiții.
 • Nu amâna orgasmul. Adică, dacă simți că îți vine, nu te opri. O să înveți organismul să piardă erecția fix când e plăcerea mai mare;
 • Pe măsură ce te prinzi cum să o faci corect vei rezista mai mult. Prin exercițiu încearcă să prelungești durata erecției pentru cât vrei tu.

Ce să faci între timp

După cum vezi, durează până când reușești să folosești masturbarea pentru a scăpa de ejacularea precoce. În cazul nostru au fost luni de zile de exerciții, de gânduri negative și de provocări. Dar, am rezistat și am fost foarte mulțumiți de rezultate.

Îți dai seama că am continuat să facem sex în acest timp. Ca să scape de teama ejaculării Vali a folosit pastile naturale pentru potență. Mai folosește și în prezent. De exemplu, când vrea să reziste mai mult, ia plicuri uPotent. Când vrea erecție tare, ia o pastilă de Pops. Oricum, ți-a scris pe blog un articol cu cele mai bune pastile pentru potență.

Eu îți recomand așa: dacă ești bărbat, vorbește cu partenera ta. Dacă nu ai o parteneră, treci la treabă și folosește masturbarea să tratezi ejacularea prematură. Stai liniștit, nu e nimic greșit la tine. Și, dacă ești femeie, fii lângă bărbatul tău și susține-l. Nu-l acuza de nimic, nu-l judeca. Are destule pe cap și cu siguranță nu are nevoie de încă un motiv de supărare.

Articole recomandate

3 comentarii la acest articol

  Salut. Am încercat mierea upotent de două după ce am citit articolul tău, dar în afară de o erecție mai puternică și o senzație de căldură și apăsare la nivelul capului nu am avut, ejacularea tot repede a venit. Într-adevăr, am făcut doar o singură partidă, nu am continuat după. Recomanzi să o folosesc un timp mai îndelungat și să alternez și cu alte produse? Un baiat îmi spunea că folosește Maraton forte împreună cu o soluție numită suifen sau suifan. Mulțumesc.

  Salut, Florin!
  Produsele pentru potență pot avea rezultate diferite, în funcție de fiecare organism. Pentru mine, uPotent a fost cea mai bună alegere, dintre tot ce am încercat. Părerea mea este să îi mai dai lui uPotent o șansă și să încerci încă o partidă. Nu recomand să iei uPotent împreună cu altceva pentru că s-ar putea să nu vezi efectele. Încearcă să nu te grăbești cu partida, ci să te bucuri cu partenera de preludiu, ca să testezi limitele uPotent.
  Iar dacă nu reușești să reziști mai mult, nici cu uPotent, încearcă câteva exerciții pentru a trata ejacularea precoce. Și să știi că o vizită la medic nu strică deloc.

  Sănătate!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *