Tehnici de cucerire a femeii pentru bărbați

Vrei să dai lovitura cu o nouă cucerire? Eu sunt gata să-ți spun ce să faci pentru a-i da mințile peste cap.

Stai liniștit, nu o să găsești la mine sfaturi de masculi feroce. Pentru băiețași de vor buzate și siliconate. Nu-s eu genul ăla și atunci chiar nu mă pricep la cum să te culci tu cu una de o culegi de prin cluburi. Sunt la kilogram, nu o să ai dificultăți în a le băga în pat.

Dar, dacă vrei o fată la locul ei cu care să construiești ceva, atunci cred că am câteva sfaturi utile. Am trecut prin destul de multe până să o cuceresc pe nevasta mea. Și, înainte de ea, pe celelalte fete cu care am încercat să am relații serioase.

Tehnici de cucerire a femeii sau manualul bărbatului fermecător

Bun, dacă vrei un ghid despre cum să fii cuceritor eu zic că o să găsești suficiente informații în blogul meu. Și, dacă vrei detalii și din perspectiva lor, atunci articolele scrise de Ela sunt pentru tine mină de aur.

Comportă-te ca un bărbat

Când vrei să cucerești rapid, trebuie să te comporți ca un bărbat. Adică, să arăți siguranță și determinare.

Atitudinea ta spune totul despre tine. Însă, nu încerca să păcălești. Valorifică-ți trăsăturile tale cele mai puternice dar nu încerca să pari ceea ce nu ești. La final o să fii doar penibil.

Așa că, dacă ești tăcut și retras, folosește asta în avantajul tău. Vei fi un bărbat misterios despre care va vrea să afle mai multe.

Dacă ești vesel, amuzant și mereu cu glumele la tine, folosește-le însă fără a exagera. Glumele sunt bune atâta timp cât nu-s de prost gust. E nevoie de naturalețe și de farmec atunci când vrei să fii amuzant.

Dacă ești arogant atunci nu te feri să-i arăți asta. Fii cu nasul pe sus dacă ăsta e caracterul tău. O să aprecieze la tine siguranța și personalitatea puternică.

Bănuiesc că înțelegi ce spun aici. Renunță la fricile tale și la gândurile negative. Dacă pleci cu ideea că vei fi respins, fix asta se va întâmpla.

Plus că, dacă o abordezi, care-i cel mai negru scenariu? Să te refuze. Însă, o viață ai. Ce naiba stai atât să analizezi lucrurile? Eu zic să-ți iei inima-n dinți și să-i vorbești. Cu încredere, cum ne-am înțeles.

Citește și cu ce cadou cucerești o fată. Poate fi și asta o soluție mișto pentru tine.

Îngrijește-te

Un bărbat îngrijit e un bărbat care se face remarcat. Am scris despre asta și-n ce trebuie să facă un bărbat în relație.

Să ne înțelegem. Îngrijit nu înseamnă cu tricoul sclipicios, cu brățările la vedere și cu lanțurile la gât. Nici ieșit țiplă dintr-o mașină de fițe cu care se laudă zgomotos.

Îngrijit înseamnă un bărbat bine îmbrăcat. Cu gust, elegant chiar și atunci când are pantaloni scurți și tricou pe el.

Un bărbat îngrijit e un bărbat atent cu silueta lui. Fără tricou cu burta la vedere, da?

Mergi la sală, tunde-te și cumpără haine care să îți pună în valoare trăsăturile și personalitatea.

Cum arăți și cum te îmbraci va atrage o anumită categorie de femei. Așa că, asigură-te că atragi profilul potrivit. Altfel, s-ar putea să rămâi înconjurat doar oameni care-ți fac rău.

Nu te feri din a fi admirat de alte femei

Un bărbat dorit este unul apreciat.

Dacă te vor femeile cu siguranță te va vrea și ea.

Fie că primești aprecieri pe rețelele social media sau când ieși în oraș, poartă-te cu demnitate și cu eleganță.

Renunță la remarcile de prost gust. Tu ești un bărbat educat și elegant. După cum ți-am spus, atragi un anumit tip de femei în funcție de ceea ce arăți la exterior. No, asigură-te că ce-i la exterior se potrivește cu ce-i în tărtăcuță.

Mereu impunător

Așa cum ți-am spus deja, trebuie să emani masculinitate. Asta nu înseamnă să te arăți cu mușchii la vedere și cu mersul lăbărțat de parcă te-ai opărit la încheieturi.

Bărbatul impunător e bărbatul sigur pe el. Care pășește apăsat, strânge mâna cu fermitate și care vorbește calculat. E elegant prin prestanță și carismatic prin personalitate.

Așa că, dacă nu ești mulțumit de versiunea ta, încearcă să te schimbi. Contează și situația ta financiară, așa că, investește în tine. Schimbă locul de muncă, citește mai mult, mergi la cursuri de formare profesională.

Știu, e ceva de muncă. Dar, dacă vrei să fii un bărbat cuceritor și fermecător trebuie să treci prin câteva transformări. În viață contează să evoluăm constant. Dacă ne complacem o să rămânem de căruță. Săraci la pungă și în dragoste.

Să ai mereu vorbele la tine

Modul în care vorbești spune totul despre tine.

Să ai vorbele la tine nu înseamnă să vorbești doar de dragul de a o face.

Poți fi misterios atunci când situația o cere. Arogant cu persoanele care cer asta. Și umil atunci când e nevoie.

Doar că, fiecare vorbă pe care o scoți pe gură trebuie să transmită niște valori. O personalitate bine definită și un profil de bărbat care poate face fericită o femeie.

Adică, fii cea mai bună versiune a ta.

Acordă-i atenție. Nu prea multă că i se urcă la cap

Cât despre ea, pentru a o cuceri trebuie să o abordezi, nu-i așa?

Când o faci, nu te da în spectacol. Nu te lăuda cu cât câștigi, pe unde mergi în vacanțe și nu vorbi despre mașini, jocuri sau telefoane.

Acordă-i atenție, arată-i că o asculți. Dar, păstrează o oarecare distanță. Nu vrei să te împrietenești cu ea. Tu vrei să o cucerești.

Așa că, arată-i că ești interesat de ea, dar demonstrează-i că, dacă îți dorești, poți avea pe oricine altcineva. În felul acesta va face ea primul pas și nu tu.

Eu zic că-i cazul să mă opresc. Sigur, putem vorbi despre mult mai multe lucruri. Dar, le luăm treptat. Nu de alta dar vreau să mai scriu pe blog. Hai, să ne reauzim cu bine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *