Ce înseamnă swing în cuplu și când e mai bine să rămână fantezie

Ela aici. Azi simt nevoia să vorbim despre cuplurile care împart actul sexual cu oameni cunoscuți pe care i-au ales special. Cu alte cuvinte, despre swing în cuplu.

Am ieșit weekendul trecut cu niște prieteni în oraș. M-am uitat prin bar. Altcineva n-ar fi văzut decât o mulțime oarecare de băutori, dar eu și Vali vedeam oameni. Prieteni de-ai noștri. 

Vali cu băieții, eu la aceeași masă, dar la taclale cu o prietenă. Deși misterioasă din fire, o parte din personalitatea prietenei mele Andreea e mereu intenționată. Trebuie să-ți spun că e genul de tipă tonică, efervescentă, care are întotdeauna o „relație” complicată cu adevărul, și, ca orice relație, și aceasta implică niște compromisuri. 

Ei, și să vezi ce-mi zice:  „Tu, Ela, mi-am făcut curaj și i-am propus – în sfârșit- lui bărbatu-meu să devenim swingeri. Ghici la ce cuplu ne-am gândit?!

Am înghițit în sec! 

Ce înseamnă swing în cuplu?

Swing înseamnă sex social. Cei care practică acest stil se numesc swingeri, au o relație de lungă durată sau sunt căsătoriți și fac schimb de parteneri cu scopul de a întreține relații sexuale. Pe scurt, e vorba despre de un joc sexual menit să aducă un plus de prospețime în viața intimă a practicanților. 

Nu e un trend random, care să fie viral pe net. Treaba asta e de când e lumea și pământul, însă fenomenul a luat amploare în timpul celui celui de-Al Doilea Război Mondial, când rata mare a mortalității a dus la acceptarea relațiilor între soțiile unor piloți și alți piloți. 

Practic, piloții își luau angajamentul să se preocupe de nevoile materiale, emoționale, și mai ales sexuale, ale soţiilor celor plecaţi în misiune sau căzuţi pe front.

Swingul, o dilemă morală

Andreea zice că în comparație cu relațiile lipsite de etică, cunoscute și sub numele de adulter, fenomenul de swinging este doar sexual și se realizează prin consimțământul informat al tuturor părților implicate. 

Din punctul meu de vedere, este un țap ispășitor pentru infidelitate. Chiar dacă eu și Vali suntem împreună de peste 15 ani, nu am simțit niciodată că vreau să mai văd cum e și cu alți bărbați. La o adică, am avut discuții despre asta, dar ne-am dat seama că nu suntem dispuși să primim alți oameni în relația noastră.

Nu știu cum ești tu, draga mea cititoare, dar mie mi se pare puțin deplasat. Eu n-am putut niciodată să fac sex cu cineva fără să iubesc. Pentru mine sunt două chestii interdependente. Mereu am zis că dacă ai o relație și iubești pe altcineva, pune punct relației și fă-ți ordine un pic în gânduri.

despre swing in cupluri

Sexul social: o formă asumată de divertisment?

Andreea mă asigură că swing-ul este strict o formă de divertisment, o distracție de câteva ore, care face posibilă pentru ambii parteneri satisfacerea dorințelor erotice. 

Aflu că există peste 10 cluburi de swing care-și desfășoară activitatea în țară, și ține să menționeze că doar n-a înnebunit să meargă în locuri în care să nu cunoască pe nimeni. Din punctul ei de vedere, schimbul de parteneri trebuie sa fie asumat și toți trebuie să-și cunoască foarte bine nevoile intime și să aibă încredere unii în ceilalți.

Înțeleg că aceste cluburi nu impun restricții cu privire la accesul membrilor, însă respectarea regulilor este o condiție obligatorie. Clienții nu sunt obligați să își dea numele real, și este strict interzis accesul cu camere de filmat sau aparate foto. Seems Legit ! Oricum, e prea mult. Stick to the porn.

În seara aceea, tare ciudată din cauza subiectului abordat, a trebuit să îi spun Andreei că oricât de flatată m-aș simți… nu o să dau vreodată curs acestei invitații.

De ce aleg fanteziile sexuale în detrimentul swingului

Deși cred că este contraproductiv să rămânem prinși de imaginea idealistă, de tip șablon, asupra relațiilor de cuplu, eu nu susțin swingul. Aș fi constant geloasă și sunt convinsă că aș recurge la manipulare. Nu mă înțelege greșit, draga mea cititoare sau dragul meu cititor, nu am zis niciodată nu jucăriilor sexuale.

De asemenea, sunt de părere că iubirea romantică motivează o serie nesfârșită de alegeri individuale și joacă un rol fundamental în elaborarea planurilor noastre de viață. De aceea, părerea mea e că aceste relații sexuale nu sunt pentru toată lumea.

Te îmbrățișez, draga mea. Pupici!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *