Stud 100 sau Spray Tianli ori ce să alegi între lidocaină și extracte din plante

Astăzi m-am gândit cu Vali la o altă comparație între produsele pentru potență. Asta ca să-ți faci o idee despre ce ar avea rezultate mai bune pentru tine. Și pentru că am vorbit ultima dată despre spray-ul Stud 100, hai să vedem care e mai bun pentru potență: Stud 100 sau Spray Tianli?

Deși am scris pe blogul nostru păreri despre Stud 100, dar și păreri despre Tianli spray, ne-am gândit că o paralelă între cele două ar fi de ajutor. 

Poți să citești și articolele despre prospect Stud 100 și prospect Tianli spray ca să vezi mai în detaliu care e treaba cu ele.

Ce ingrediente conțin Stud 100 și Spray-ul Tianli

Dragi bărbați, noi femeile știm că atunci când vine vorba de sex, dați tot ce e mai bun ca partida să fie de neuitat. Și nu este absolut nicio rușine că folosiți produse pentru potență. Dar uitați-vă să vedeți ce ingrediente conțin.

Eu personal vă îndemn să citiți întotdeauna prospectele produselor și să vă documentați temeinic înainte. Căutați părerile altor bărbați cu privire la experiența lor cu diverse produse pentru tratarea ejaculării premature.

Asta ca să nu vă treziți cu cine știe ce mâncărimi, usturime, erupții sau durere.

Vali are noroc cu mine că mă uit eu pe prospecte și pe net când mai vine acasă cu câte un produs minune.

Așadar, să revenim la oile noastre. Hai să vă spun ce ingrediente conțin Stud 100 și Tianli spray.

Substanța activă din Stud 100 este lidocaina, un anestezic destul de puternic pe care îl mai folosesc stomatologii. Spray-ul Stud 100 are concentrația de lidocaină ceva mai mică, însă trebuie reținut că funcționează pe același principiu.

Așadar, penisul tău amorțește din cauza lidocainei și în acest fel scapi de ejacularea precoce. Partea mai puțin bună e că scapi și de plăcere și orgasm, ceea ce nu e tocmai convenabil.

Cât despre Tianli spray, el vine cu o listă lungă de ingrediente naturale în diverse proporții, despre care ți-am mai povestit și înainte. Pe scurt, câteva plante amestecate cu apă.

Stud 100 sau Spray Tianli: Cum se administrează

Vorbim aici despre două spray-uri, deci ele se administrează în mod clar extern. Ele se aplică direct pe penisul spălat înainte și de preferat, în erecție.

Acum, dilema bărbaților este legată de câte jeturi să pulverizeze pentru că ambele prospecte precizează un interval între 1 și 10 pufuri. Și deși suntem noi mai aventuroși în activități de dormitor, Vali a vrut să fie mai rezervat cu aplicarea spray-urilor. A ales undeva la mijloc: 5 pufuri.

Și depinde de fiecare bărbat de cât de multe pufuri are nevoie pentru a obține rezultatele dorite. Dacă ești mai sensibil în acea zonă, s-ar putea ca trei pufuri să îți amorțească de tot penisul. Sau invers, vreo 6 jeturi să nu fie de ajuns.

Recomandarea lui Vali este să încercați masturbarea folosind spray-uri pentru potență ca să vedeți unde vă încadrați și cât produs ar trebui să folosiți. 

Ca mod de administrare, atât Stud 100, cât și Tianli spray se pulverizează pe toată suprafața penisului, cam cu 10 minute înainte de act. 

Și aici vă spun sincer că dacă nu umpleți cele 10 minute cu câteva sărutări pasionale sau jucăușe, partida e tare ciudată. Parcă tot farmecul momentului dispare când trebuie să aștepți minute în șir pentru a trece la acțiune.

Stud 100 vs. Spray-ul Tianli. Ce efecte adverse au?

Dacă tot am vorbit despre ingredientele spray-urilor Stud 100 și Tianli, trebuie neapărat să-ți spun și despre ce efecte secundare au. 

Aici, diferența dintre cele două este cam de la cer la pământ din cauza ingredientelor active pe care le au produsele pentru potență.

Pe prospectul Stud 100 nu găsești mare lucru la reacții adverse. Însă pe forumuri, bărbații spun că le amorțește penisul, că au experimentat dureri de cap, ca aveau arsuri, mâncărimi sau erupții cutanate. 

Vali al meu nu a experimentat nici o reacție adversă de genul. Atât doar că nu a mai dus și runda doi în pat.

Cât despre Tianli spray, aici treaba stă altfel. Un spray din plante și apă nu promite prea multe, deci nu are nici specificații pentru reacții adverse. Poate doar în cazul în care ai alergie la vreunul din ingrediente.

Și dragi bărbați, nu uitați de prezervative atunci când folosiți spray-uri pentru potență. Altfel, riscați ca partenerei să-i amorțească zonele intime sau chiar să experimenteze efecte adverse neplăcute. 

Stud 100 și Spray Tianli: Recomandările noastre pentru tratarea ejaculării premature

Eu nu recomand Stud 100 și nici Spray Tianli. Și adevărul e că nici Vali nu e fan spray-uri. Parcă a fost prea multă bătaie de cap, pierdere de timp și de chef de sex. 

Mai degrabă încerci mierea pentru potență pe care a descoperit-o Vali. Poți citi pe blog păreri despre uPotent. Și mai poți citi și păreri despre Pops, păreri despre Maraton Forte ori păreri despre Natural Potent dacă îți dorești alternative populare în combaterea simptomelor asociate cu diverse disfuncții erectile. 

În final, venim cu concluzia că pentru ejacularea precoce există alternative mult mai bune despre care am vorbit când am făcut topul cu cele mai bune pastile pentru potență. Sper că vei găsi acolo toate informațiile de care ai nevoie pentru alegerea unui produs pentru potență potrivit.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *