Stud 100 sau Spray Natural Potent: să le folosești pentru controlul ejaculării?

Dragilor, voi știți că eu și Vali nu avem rețineri. Nici unul cu celălalt și nici față de voi. De aceea, vă povestim deschis de fiecare dată când experimentăm ceva. Și mă gândeam cu Vali de curând la toate produse pentru potență pe care le-am încercat. Așa că astăzi povestim despre două spray-uri recomandate în tratarea eficientă a ejaculării precoce: Stud 100 și Natural Potent.

Când Vali a pățit pentru prima dată să ejaculeze prea repede, l-au apucat toate căldurile și săracul de el a suferit foarte mult din cauza experienței. Se gândea că dacă a pățit-o o dată, sigur o pățește și a doua oară.

Iar anxietatea sexuală la bărbați e un adevărat coșmar. Eu am fost alături de Vali și i-am oferit încrederea că putem trece împreună peste situația asta și că n-are de ce să se simtă rușinat. 

Ne-am asigurat întotdeauna că între noi comunicarea este eficientă și că ne putem spune orice. Tocmai de aceea, eu și Vali ne-am pus pe căutat soluții pentru a remedia faptul că îi vine prea repede. Nu de alta, dar ne doream amândoi liniște în viața noastră sexuală.

Și deși am dat de multe ori peste posibilitatea problemelor psihologice legate de potența masculină, noi am hotărât să încercăm să vedem lucrurile cu o notă de optimism și să rezolvăm situația și altfel.

Așa am ajuns să încercăm produse pentru potență. Mai precis, spray-uri pentru tratarea ejaculării premature.

Așadar, hai să vedem împreună comparația dintre Stud 100 și spray-ul Natural Potent.

Stud 100 sau Spray Natural Potent: administrarea produselor

Nu știu despre partenerele voastre, dar eu nu mă las până nu citesc tot prospectul produselor pentru potență. Până la urmă, e ceva ce își pune Vali al meu pe penis ca să ne bucurăm împreună de un sex cât mai plăcut și de lungă durată. 

Și nu aș vrea să pățească ceva din cauza neatenției. Și pentru că eu le-am citit, vă explic și vouă cum stă treaba cu Stud 100 și Spray-ul Natural Potent.

Știți că am mai vorbit noi și în trecut despre experiența lui Vali cu minunea asta de spray Stud 100. 

Dacă nu ai apucat să citești articolul, găsești pe blog păreri despre Stud 100. Și dacă vrei să citești și despre lidocaina din compoziție, poți consulta prospectul Stud 100.

În spray-ul Stud 100 se găsește, așadar, lidocaină, despre care am povestit noi că este un anestezic folosit și de stomatologi. Practic, te dai cu spray-ul și îți cam amorțește penisul. Cam asta e toată treaba. Dar depinde de cât de mult folosești.

Stud 100 se pulverizează pe toată suprafața zonei genitale, folosind între 1 și 10 pufuri. Acum, depinde de la bărbat la bărbat. Vezi doar să nu te dai prea mult și să nu mai simți nimic. Vali pulverizase 5 jeturi și a fost în regulă pentru o partidă.

Cât despre spray-ul Natural Potent, aici am avut o surpriză de proporții. Vali l-a luat cu încredere, a zis “Hai să vedem ce e și cu spray-ul ăsta”. Și eu, mereu cu gând de lectură, am luat la citit prospectul. Între timp, nu uita să verifici și articolul nostru despre păreri Natural Potent

Mi se părea că se aseamănă tare mult cu un alt produs pe care l-am mai folosit noi. Și s-a dovedit că era aceeași „Mărie, altă pălărie”. Aparent, Natural Potent e de la aceeași firmă ca Tianli. Așadar, pe prospectul Natural Potent apar exact aceleași ingrediente precum la spray-ul Tianli.

Dacă vrei, poți să citești de pe blog păreri despre Tianli spray sau despre prospect Tianli. Am discutat și despre păreri Tianli, asta dacă vrei o recenzie și despre fiolele pentru potența la bărbați. 

Până la urmă, tot l-am încercat noi să vedem dacă descoperim ceva nou față de ce știam deja. Efectul a fost același ca la Tianli. 

I-a amorțit penisul cât să nu mai fie așa sensibil și să-și dea drumul prea repede, dar a simțit orgasmul. Spre deosebire de experiența cu Stud 100, unde sexul a fost mecanic.

Stud 100 și Spray Natural Potent: contraindicații și efecte adverse

Nici la unul, nici la celălalt nu dai de reacții adverse pe prospect. Dar eu v-am mai povestit că nu mă limitez numai la foaia asta.

Mai caut și păreri punctuale. De exemplu, experiențele bărbaților cu produsele pentru potență despre care vorbim. Despre Stud 100, mulți dintre ei se plâng de amorțeala care nu le mai permite să mai simtă ceva. 

Și Vali zice că în ritmul ăsta ți se poate culca, dacă tu nu mai simți absolut nimic. Din punctul meu de vedere, asta e o reacție adversă. Oricum, mare grijă la Stud 100. Dacă te dai cu prea mult s-ar putea să nu mai ai erecție sau să nu poți să o scoli de la început.

Pentru Natural Potent, reacțiile adverse nu și-au făcut apariția. Până la urmă, e apă cu niște plante. Ce rău ar putea să facă?

Despre contraindicații, Vali zice că alergiile la lidocaină sau la vreuna dintre plantele din Natural Potent te împiedică să folosești spray-urile pentru potență la bărbați

Și un aspect important este prezervativul atunci când folosești produse de acest gen. Nu ai vrea ca partenerei să-i amorțească vaginul și să se stingă romantismul dintre voi. Oricum, fiind cu aplicare externă, atât Natural Potent cât și Stud 100 pot provoca reacții alergice sau erupții cutanate. Poți avea mâncărimi, usturimi sau chiar durere pe suprafața aplicată. Penisul este, oricum, ceva mai sensibil, așa că aplică cu grijă.

Stud 100 vs. Spray Natural Potent: ce recomandă Vali pentru potență și ejaculare

Ca o concluzie, Vali nu recomandă niciunul dintre spray-uri. Nu sunt rele, dar nici grozave. El a găsit alte alternative mai eficiente pentru tratarea ejaculării precoce, precum mierea pentru potență uPotent. Poți să citești păreri despre uPotent pe blog.

Îți mai recomandăm păreri despre Pops și păreri despre Maraton Forte ca să fii la curent cu diverse metode de combatere a simptomelor disfuncțiilor erectile.

Pe câteva dintre acestea le-am inclus în clasamentul cu cele mai bune pastile pentru potență peste care îți recomandăm să arunci un ochi și să vezi ce ai putea folosi și tu. Îți dorim momente pline de pasiune în dormitor!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *