Cum e sexul atunci când el are un penis strâmb

Al meu soț are penisul ușor curbat spre dreapta, însă sexul cu el este de milioane. Sunt subiectivă, știu, și nici nu aș lăsa pe altcineva să încerce cu el să-mi spună că am dreptate. 🙂 Însă, am avut „norocul” să am un iubit cu penis strâmb mai demult, și vreau să vă povestesc cum am simțit eu sexul cu el.

În primul rând, să discutăm puțin despre ce înseamnă penis strâmb sau penis curbat. Deseori, este asociat cu boala Peyronie, care debutează cu strâmbarea penisului. Problema pentru un bărbat nu este curbarea propriu zisă, cât timp nu este foarte accentuată, ci durerile și disconfortul care vin odată cu ea.

Cei care au avut dintotdeauna penisul strâmb și nu le-a afectat viața sexuală, nu suferă de boala Peyronie. Însă, cei care au avut dintotdeauna penisul drept și apoi au observat că în stare erectă începe să se curbeze și să îi doară, sunt posibili suspecți de această boală.

La vremea când am avut eu am început o relație amoroasă cu un băiat cu penis strâmb, nu știam prea multe despre problemele bărbaților. Abia mi le cunoșteam pe ale mele. Așa că am ținut la el, în felul meu, dar sexul a fost puțin ciudat comparativ cu alții. Nu știu dacă el suferea sau nu de Peyronie, însă un lucru era cert, era frustrat că avea penisul strâmb și a încercat să amâne sexul cu mine, de rușine.

Ce este boala Peyronie și dacă e motiv de îngrijorare

De regulă, această boală debutează cu strâmbarea penisului la 45 de grade sau mai mult. Simptomele ei sunt disconfortul sau durerea ușoară de fiecare dată când ai erecție, durerea în timpul sexului sau masturbării.

Cât timp durerea nu este foarte pronunțată, astfel încât nu te afectează, poți să trăiești cu ea. Medicul urolog poate să îți confirme dacă este sau nu nevoie de tratament. Mulți bărbați au boala Peyronie fără să știe. Așadar, nu e niciun motiv de îngrijorare.

Însă, pentru stadiile avansate, de obicei medicul recomandă tratament.

Ce este mai exact boala Peyronie? Este o deformare a cilindrilor de țesut erectil. Penisul e format din 3 cilindri de țesut înconjurați de o teacă elastică. Doi dintre acești cilindri se umplu cu sânge în timpul erecției și atunci dacă unul dintre ei e strâmb, îi trage și pe ceilalți într-o parte.

Așadar, un penis strâmb înseamnă o problemă medicală care pornește de la formarea cilindrilor de țesut cavernos.

Din punctul meu de vedere, trebuie să tratezi problema atunci când simți disconfort, chiar și cel mai mic disconfort. Sau poate tu ca bărbat nu simți, dar când faci sex cu o parteneră și ea simte durere că îi apeși pe unul dintre ovare, stângul sau dreptul, atunci în mod cert trebuie să mergi la medic.

Totuși, motiv de îngrijorare nu vreau să-ți dau, pentru că e o afecțiune care se tratează, de multe ori, fără operație.

Cum se simte sexul cu un bărbat cu penis strâmb din perspectiva femeii

Am avut un partener cu penisul strâmb la un moment dat. Știi ce am simțit? Durere în partea stângă. Nu am avut orgasm, doar mă excitasem cât a reușit el să mă sărute, să mă mângâie. Acum regret că nu mi-a făcut sex oral în seara aceea ca să ajung la orgasm măcar așa, căci prin sexul normal, nu am avut.

Acum îmi dau seama, când sunt matură și trecută, vorba aia, prin viață, că e o șansă mare ca fostul meu iubit să fi avut boala Peyronie. Nu am mai ținut legătura să știu dacă el e bine acum, dar cert e că sexul cu el nu m-a satisfăcut.

A folosit prezervativ, care s-a mulat pe penisul lui orientat spre stânga. Când am văzut prima dată, mi s-a părut ciudat, chiar dacă el m-a avertizat dinainte că nu are un penis așa cum au majoritatea băieților. Nu am știut la ce se referă prin curbură dar mi-am dat seama când l-am văzut în stare erectă. Eu am trecut peste asta și am încercat să-l masturbez folosindu-mi mâna, însă mi-era teamă să nu îl doară. Am început și mi-a zis că nu doare.

L-am excitat doar în capul penisului, nu am mers până la bază, apoi și-a pus prezervativ și am început prin poziția misionarului. M-am excitat când a intrat în mine, pentru că a făcut-o lent și s-a asigurat că eram umezită și eu. Apoi, pe măsură ce a crescut ritmul, începea și el să se excite și simțeam și eu cum pune presiune mai mare pe ovarul meu stâng. M-a durut ușor la început, însă atunci când și-a dat drumul repede, m-am simțit ușurată.

Nu i-am spus nici până în ziua de azi că m-a durut. Că nu am avut orgasm. M-am bucurat că l-am ajutat pe el, deși nu penisul strâmb a fost motivul despărțirii. Motivul a fost că dragostea cu sila nu se poate, căci el s-a distanțat de mine.

Există remedii pentru îndreptarea penisului?

Eu recomand oricărui bărbat care are problema asta să vadă un medic urolog. De fapt, să vadă cel puțin doi, să aibă două opinii diferite. Unii dintre ei nu își dau seama când o doare pe parteneră, iar unele fete, am boală pe ele, nu zic. Dacă ții cu adevărat la partenerul tău, spune-i tot ce simți, însă fă-o delicat, politicos, ca să nu îl doară.

Primul pas spre un remediu este conștientizarea problemei. Al doilea pas este să mergi la medic. Nu căuta pe net soluții minune, că poate mai rău îți fac. Eu am căutat de curiozitate și am găsit tot felul de produse precum inele pentru îndreptarea penisului, pompe, dispozitive cu vid sau chiar exerciții de masturbare pe care le poți face.

Nu sunt adepta unei soluții luate „la ghici”, fără opinia unui specialist. Așa că, dragi bărbați, verificați-vă și nu vă fie jenă să vă programați la o consultație. Remediile pe care le recomandă un medic pot fi, de multe ori, tratamente medicamentoase sau poate chiar unguent pentru penis. Poate chiar ți se va recomanda și Proxel Potent pentru sănătatea prostatei. Există soluții naturale, mai puțin invazive, care te vor ajuta.

Doar cazurile grave, mult mai rare, pot fi de operație. Din fericire, și în acele cazuri, din câte am citit, gradul de succes al acestor operații este ridicat.

Sper să te ajute sfaturile mele și sper ca băiatul cu penis strâmb pe care l-am cunoscut să fie bine acum!

Articole recomandate

3 comentarii la acest articol

    Salut, Vasile! Dacă ai început de curând tratamentul cu Potaba, îți recomand să îl iei conform prescripției de la medicul specialist. Totuși, dacă sesizezi în timp că treaba nu se îmbunătățește, poți oricând să mai ceri o părere de la un alt medic.
    Îți doresc multă sănătate și sper să se rezolve problema cât mai curând!

    Buna seara!Ați reușit să vă vindecați de boala Peyronie?Mă confrunt cu aceeași problema și mi-ar prinde bine orice ajutor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *