Sexul anal: îl facem sau nu îl facem?

Nu am fost pudică niciodată, însă adevărata mea perioadă de experimentare a sexului a început cu Vali. Când, de altfel, am experimentat pentru prima dată sexul anal. Ah, subiect tabu. Dar dacă ești aici, sigur ți-am stârnit curiozitatea.

La mine și la Vali, eu am fost cea curioasă. Știu că în multe cupluri, el e mai curios. Dar asta este și din cauza prejudecăților pe care le au femeile că sexul anal e nu știu cum. Nu e neapărat ceva obișnuit, dar nu e groaznic. Însă trebuie practicat cu mai mare atenție și puțin mai multă pregătire înainte.

De ce fac oamenii sex anal

Clar din curiozitate se recurge la sexul anal. Bărbații pentru că vor să știe cum se simte să și-o mai bage și prin alte locuri, iar femeile să știe cum se simte să o aibă prin alte locuri. Dar hai că treaba nu se rezumă la atât. Din punct de vedere anatomic, se pare că sexul anal presupune senzații mai puternice.

Rectul este mult mai strâmt decât vaginul și mult mai sensibil. Și nu o să te mint. Să știi că sexul anal s-a simțit bine, dar la limita între durere și plăcere. Și nu a fost așa din prima. La început nu am putut suporta senzația. Însă Vali a fost foarte atent și blând. A fost conștient că nu e ca în filmele pentru adulți.

Iar eu cred că asta e marea problemă a cuplurilor care încearcă sex anal. Există impresia că e la fel de ușor și de plăcut din prima, precum în filmele porno. Guys, nici vorbă! E delicată treaba. Și mai mult decât atât, e recomandat să încercați mai întâi stimulare anală. Apoi, câte un deget din când în când.

Deci de ce mai fac oamenii sex anal? Și din prisma faptului că nu te confrunți cu sarcini nedorite. Și sunt convinsă că pentru unii bărbați ăsta e un punct forte, pentru că vor să ejaculeze în interior.

E periculos sexul anal?

Acum, sinceră să fiu, orice în viața asta poate fi periculos. Chiar și dormitul în pat. Deci da, sexul anal poate fi periculos dacă nu sunteți atenți și nu vă pregătiți. E nevoie de răbdare, încredere și multă lubrifiere. Și să nu mai spun că ar fi perfect să vă testați înainte.

În caz contrar, uite ce se poate întâmpla:

  • Infecții cu diverse virusuri precum hepatită, sifilis, HIV, HPV, Chlamidia;
  • Fisuri sau rupture anale;
  • Cancer anal;
  • Hemoroizi.

Deci, după cum spuneam, nu e de joacă. Eu și Vali recomandăm să vă înarmați cu răbdare, să vă informați și să vă bucurați de senzații. Combinați sexul anal cu câteva tehnici de masturbare sau cu niște poziții sexuale noi, iar eu zic că totul o să meargă bine.

Oricum, cum zicea, experimentați. Lasă-l să se joace cu un deget pe acolo. Să îl lubrifieze bine înainte și, nu ar strica, să te stimuleze și clitoridian în timp ce folosește degetul prin spate – este bine ca tu să impui ritmul mișcărilor, cel puțin la început.

După, dacă treceți la penetrarea anală cu penisul, înainte de toate asigură-te că are un prezervativ pus. Nu ar strica să folosești și produse de igienă intimă, special concepute pentru un sex anal fără grija infecțiilor – nu uita la ce este folosită acea parte a corpului pentru că, cu siguranță, scopul ei nu este unul sexual.

Așa că, încercați, testați și bucurați-vă de toate experiențele.

Iar dacă el ia și pastile de potență, sunt convinsă că sexul anal va fi de vis. Apropo, oare ce face Vali în seara asta?

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *