Ce este sexting-ul și cum afectează relația?

Când era meu în liceu și în facultate, nu era lumea plină de tehnologie. Când eu și prietena mea la acel moment ne certam, o făceam față în față. Nicidecum prin mesaje. Și cu atât mai puțin să ne dăm mesaje siropoase sau interzise. Pot să spun că pe vremea mea nu se făcea sexting.

Dar acum se practică. Și Ela a prins perioada când sextingul începuse și era deja la mare căutare. Ela mi-a spus că deși colegele și prietenele ei aveau încredere în tipii cu care făceau sexting, ea era mai rezervată. Și pe bună dreptate. Cât de bine poți ști un om ca să faci sexting cu el.

Dar hai mai bine să vorbim mai detaliat despre toată treaba asta și să vezi ce e ăla sexting.

Ce este sexting-ul

Îți dai seama că termenul provine din engleză și e o combinație între „sex” și „texting”. Practic, îți trimiți mesaje sexuale cu cineva și mai incluzi și câte o poză provocatoare. Un fel de sex prin telefon. Mai nou, sexting-ul înseamnă și conversații telefonice vocale.

Sau masturbare prin telefon. Da, oamenii sunt din ce în ce mai inventivi și mai dornici de a scoate sexul în afara dormitorului. Ela îmi povestea că unele colege de-ale ei își făceau fel de fel de poze pentru tipii cu care făceau sexting.

Altele aspirau prin casă în timp ce dădeau mesaje erotice. Și chiar așa. Ce garanție ai că cel sau cea de la celălalt capăt salivează cu dorință la mesajele tale?

Am prins-o că făcea sexting: mă înșeală?

Un prieten de-al meu și-a prins iubita acum mult timp că își dădea mesaje sexuale cu un tip. Îți dai seama că omul a luat foc. Nu prea a stat pe gânduri. I-a cerut explicații iubitei (acum clar fostă) și apoi au încheiat-o.

Prin gașca noastră se punea pe atunci problema  „L-a înșelat sau nu?”. Și fiecare dintre noi aveam păreri diferite despre ce înseamnă înșelat. Unii ziceau că începe la atingeri, alții ziceau că doar sexul e înșelat.

Până la urmă, conta mai mult ce părere avea amicul nostru și ce simțea el. Dar eu am considerat mereu că înșelatul începe atunci când ascunzi lucruri de partener când știi că l-ar deranja. Când ascunzi lucruri, o faci cu un motiv.

Sexting cu alte femei: nu-mi mai iubesc partenera?

Am trecut și prin experiența de a cunoaște bărbați care făceau sexting deși erau în relații sau chiar căsătoriți. Aveam acum mulți ani un coleg de muncă cu care mă împrietenisem destul de bine. Ba chiar mai mult, și soțiile noastre se împrieteniseră pentru că împărtășeau pasiunea pentru nutriție.

Ei doi păreau foarte îndrăgostiți și ai fi zis că sunt o relație complet funcțională. În realitate, treaba era alta. Ei erau toxici unul pentru celălalt. El avea profiluri de dating și făcea sexting des. Cu unele se mai și întâlnea. Mi-a povestit mie tot, iar eu (ca o țață ce sunt) i-am spus Elei. Nu pentru bârfă ci pentru că m-a șocat cât de multe se ascund în spatele unor zâmbete largi.

Nu mult după discuția noastră, Ela mi-a spus că soția colegului meu de muncă a aflat de aventurile partenerului ei. A fost o seară între fete în care ea s-a destăinuit neveste-mii. Ela i-a sugerat să discute cu el și să își spună amândoi tot ce simt în legătură cu celălalt.

Bineînțeles, Ela a sfătuit-o și să încheie căsnicia. Însă ea a preferat să încerce să repare lucrurile. Până și-a dat seama că nu are ce să repare și că nu îl mai poate privi la fel ca înainte. Au divorțat ulterior, iar legăturile cu noi s-au rupt.

Virtual sau nu, să îi spui unei persoane cât de mult vrei să faci sex cu ea când ești într-o relație, clar nu e semn de iubire sau respect față de partener. Indiferent că vorbim despre un bărbat sau o femeie.

Cum să faceți sexting în cuplu

Nu o să fiu ipocrit și să spun că eu și Ela nu facem sexting. Dar e mai greu atunci când suntem în aceeași casă, două treimi din zi. Ne mai dăm mesaje spicy când sunt la muncă sau atunci când unul dintre noi e cu prietenii prin oraș.

Suntem amândoi firi romantice și ne plac lucrurile erotice, cu bun gust. Deci mesajele noastre nu sunt ca din topor. Oricum, mi se pare că alea îți taie tot cheful. Ne povestim printre rânduri ce ne-am face. Ne lăsăm imaginația să creeze scenarii.

Elei îi place să îmi trimită poze atunci când ea e acasă și eu sunt plecat. Și atunci este cea mai inventivă în materie de poziții pentru sex.

Atunci când facem sexting, ne asigurăm că numai despre asta ne dăm mesaje și nu strecurăm și vreun „Să iei pâine când vii”. Nu amestecăm poveștile și nu vorbim despre alte subiecte. Nu vorbim nici despre cele mai bune pastile de potență, dar știu eu mereu să le iau. Ca să îi arăt că poveștile ei de sexting pot deveni realitate.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *