Cum faci sex oral ca un expert. Ce așteptări am de la Vali

Scriu acest articol la cererea prietenilor noștri care vor mai multe detalii picante despre ce se întâmplă „sub așternut”. De multe ori bărbații se întreabă cum să facă sex oral unei femei ca un expert. Asta pentru că uneori socoteala din târg nu se potrivește cu socoteala de-acasă, sau mai bine zis ce vezi în filmele pentru adulți de multe ori nu poate fi replicat acasă.

O să scriu din experiența mea cu Vali și, mai ales, din ce a învățat el de la mine, de-a lungul timpului. Activitatea de sex oral la femei se numește cunnilingus și presupune să-ți folosești gura și limba, ca să îți exciți partenera. Cea mai populară poziție sexuală care a popularizat ideea de cunnilingus se numește 69 și sigur ai auzit despre asta. Ceea ce poate nu știai, însă, e că poziția 69 datează încă din preistorie, de la desenele de pe pereții peșterilor.

Vezi ce inventivi erau oamenii „primitivi”? 🙂

Iată așadar ce trebuie să știi dacă vrei să faci sex oral unei femei ca un expert și să o impresionezi încă din primele secunde. Chiar dacă sunt și femei mai pudice printre noi, cât timp se preocupă de igiena zonei intime, înseamnă că nu ar zice nu unei asemenea plăceri.

Cum faci sex oral unei femei: lucruri de știut

Primul lucru de știut pentru un bărbat este că fiecare vagin e diferit. Are propria lui personalitate! Chiar dacă studiem anatomia și aflăm unde se află clitorisul, labiile și vulva, totuși ele pot avea aspect diferit în funcție de fiecare femeie. Așa că înainte de a coborî cu limba și sărutările acolo unde trebuie, fii atent la zonele erogene ale partenerei tale, stârnește-o prin sărutări și atingeri pe tot corpul, nu te duce punct ochit, punct lovit, că nu o vei ajuta să aibă orgasm. Fii atent și la respirație când faci sex, fie oral, fie prin penetrare.

Acum, primul lucru de știut pentru o femeie, căci și noi avem contribuția noastră, este să nu te aștepți ca partenerul tău să îți provoace plăcere de la prima încercare. Gândește-te că dacă nu ți-a mai făcut sex oral până acum, prima încercare este un proces de învățare pentru el. Așadar, ghidează-l, arată-i ce îți place și ce nu.

Pentru femei, nu mă refer să îi spui în cuvinte sau să îi arăți cu degetul ce și cum îți place. Lasă-l pe el să înceapă. Totul trebuie să pornească cu un sărut pasional, cu limba. Prin acel sărut, transmite-i cum îți place ție să fii atinsă. Mișcă-ți limba și el va simți, involuntar, cum să și-o miște pe a lui când ajunge acolo jos.

Pasul următor pentru o femeie este să știe să ghideze partenerul prin: mișcările capului lui cu mâinile ei, gemetele de plăcere, cât de des își lasă capul pe spate și cum se zvârcolește de plăcere. Dacă bărbatul vede că plăcerea ei se intensifică, atunci va continua pe ceea ce îi place. Dacă vede că nu schițezi nimic și nu transmiți că îți place, atunci se va opri sau va încerca altceva.

Pentru bărbați: cum ajungi să faci sex oral unei femei

De obicei, actul sexual începe cu sărutări, mângâieri, urmate de dezbrăcare lentă. De aici, partenerii se excită și devin creativi. Fie el o dezbracă pe ea, și apoi invers, fie își dă fiecare hainele jos rapid, în funcție de cât de rapid circulă hormonii fiecăruia.

În general, sexul oral se practică atunci când partenerii vor un preludiu mai lung la penetrare. Când au timp și au răbdare. Asta se întâmplă cu multe cupluri la începutul relației, iar apoi fiecare ajunge să fie prins de „alte treburi” în așa fel încât nu mai acordă la fel de multă importanță sexului creativ, cum este cel oral, cel într-o altă cameră decât dormitorul sau în altă poziție.

Așteptările mele de la Vali

Una dintre așteptările mele de la Vali, când îmi face sex oral, este să îmi creeze atmosferă înainte. Nu vreau un bărbat care se grăbește să îmi facă sex oral, ci unul care mă ia prin învăluire, care mă sărută tandru și mă ia în brațe ca să mă simt protejată. Eu nu sunt adepta sexului oral între persoane străine, ci între persoane care au o conexiune romantică între ele.

Atmosfera pe care o face Vali înainte este să pună mai multe perne pe pat, în special acolo unde stau cu capul. Să aprindă lumânări parfumate, să pună muzică, să mă țină strâns în brațe în timp ce ne sărutăm, leneși pe pat. Apoi, Vali începe să îmi sărute umerii, brațele, sânii, abdomenul, coapsele, până ajunge acolo jos, fix la mijloc. Mai întâi am parte de o stimulare cu degetele, care se produce foarte lent.

Apoi începe să mă sărute lent, acolo jos, mai întâi doar cu buzele, apoi ușor-ușor cu limba. El e obișnuit să meargă atât de lent înspre sexul oral, din câte mi-a zis, din tinerețea lui. Când voia să facă asta unei partenere, și nu avea încă validarea ei, aștepta de la ea să îl întrerupă în orice moment. Drept dovadă, și acum mă caută cu privirea, la câteva secunde e cu ochii pe mine, să vadă dacă îl opresc sau dacă mă uit la el. Când ne întâlnim privirea și îi ofer o validare nespusă, îl simt mai relaxat și apoi știu că urmează să facă minuni.

Coboară spre clitoris

Ok, dacă ai citit până aici, înseamnă că deja ți-ai luat notițe. Mă bucur să aud asta. Odată ce ai ajuns la clitoris, înseamnă că ai obținut validarea partenerei tale să îi faci sex oral. Și pe bună dreptate, înseamnă că ai făcut minuni până acum. Hai să vedem cum te poți descurca în continuare.

Clitorisul este elementul central al plăcerii și el „dictează” ce se întâmplă mai departe. Dacă ai „trecut” de el, în sensul că ai reușit să îl exciți, ți s-a deschis calea către orgasmul femeii. Așadar, oprește-te asupra lui, atinge-l încet cu limba și sărută-l, gâdilă-l. Vei simți atunci cum vaginul începe să se umezească și, dacă partenera nu are labiile deschise, atunci cu siguranță se vor deschide.

Desfă-i labiile

După stimularea clitorisului, treci la zona labiilor. Nu folosi aici degetele, ci limba, pentru că se vor desface instinctiv dacă le vei săruta fix în centru. Aici vei simți gustul și, cu siguranță, mirosul vaginului partenerei. Unor bărbați le este scârbă să simtă pe buze și pe nas secrețiile vaginale, în timp ce pe alții îi excită la culme.

Cei mai pudici dintre bărbați se opresc aici, fără să își ducă partenera la climax. Dau înapoi dacă simt gustul pe limba lor, respectiv mirosul în nas. Știu că unele vaginuri au gust plăcut, dulceag, altele mai puțin plăcut. Uneori, nu este o chestiune care ține doar de igienă, ci și de dietă, de nivelul de zaharuri pe care le consumă și de hidratare. Toate acestea influențează pH-ul zonei vaginale.

Odată ce ai desfăcut labiile, poți experimenta și varianta unui deget în interiorul vaginului. Dacă spațiul îți permite, poți introduce încă unul. Însă, nu te baza că asta este ceea ce va aduce partenera ta la orgasm. O să îi placă, însă clitorisul rămâne cel care face minuni, iar el este poziționat spre exteriorul intrării.

Controlează-i senzațiile

De aici, cerul e limita. Odată ce ai experimentat mai multe mișcări asupra labiilor și clitorisului, înseamnă că te-ai prins care e mișcarea potrivită care o va aduce la climax.

Ca să explic asta mai ușor unui bărbat, fac o comparație: e ca atunci când cauți frecvența unui post radio. Miști un buton în sus și în jos până se aude bine. Odată ce ai nimerit frecvența, o menții acolo.

La fel este și cu sexul oral la femei. Controlează plăcerea partenerei prin viteza mișcărilor limbii (și degetelor), respectiv prin mișcarea pe care o faci. Ai făcut-o să geamă? Să zvâcnească de plăcere? Bun! Repetă ce ai făcut. O să vezi că ea va cere să o faci din ce în ce mai repede până a atins nivelul maxim de plăcere.

Când treci de la sex oral la penetrare

Majoritatea femeilor cu care am discutat mi-au zis că le e teamă sau, mai bine zis, rușine, să aibă orgasm în timp ce partenerul le face sex oral. Multe se gândesc la igienă, la mirosul eliminat, la faptul că el s-ar putea să nu fie confortabil cu asta. De aceea, atunci când simt că se apropie de orgasm, trag capul partenerului înspre pieptul lor și îl ghidează către penetrare normală.

Atunci ele continuă plăcerea ce au început-o, prin sex.

Sfatul meu? Vorbiți cu partenerul! Fie că ești bărbat sau femeie, discutați amândoi despre cum preferați. Dacă el zice că nu se teme să ai orgasm în timp ce îți face sex oral, atunci dă-ți drumul fără rețineri. Până la urmă, contează să vă simțiți amândoi bine. Și, pentru un bărbat, cea mai mare validare este atunci când partenera lui a avut orgasm. Sau, chiar dacă ea nu a ajuns la orgasm, atunci când el a făcut o treabă foarte bună.

Așadar, când vine vorba de orgasmul după sex oral la femei, aveți două opțiuni:

  • treceți la penetrare imediat ce se apropie punctul culminant;
  • continuați cu sexul oral până ce partenera are orgasm.

În cea de-a doua variantă, tu, ca femeie, gândește-te că partenerul tău așteaptă o recompensă. Involuntar, acolo se duce gândul lui. Are nevoie să fie și el satisfăcut. Așadar, fie cobori și tu să îi faci sex oral până ejaculează, fie alegi o poziție sexuală care știi că îi place lui și te miști apoi în consecință.

Concluzii despre sexul oral la femei

Știi care-i deviza mea în relații? Sexul te face fericit.

Mergând pe deviza asta, l-am corupt și pe Vali care a fost mai mult decât încântat. Cumva, de când a început să consume pastile pentru potență, l-am iubit și mai mult. Știu că el face tot posibilul ca să mă satisfacă, de asta lupt și eu pentru el.

O să închei cu câteva concluzii despre cum să faci sex oral ca un expert, ținând cont că am scris acest articol mai mult ca o confesiune. Mă adresez ambilor membri ai cuplului prin aceste concluzii.

  • Nu vă fie jenă cu corpurile voastre. Iubiți-vă așa cum sunteți, pentru că tot ce contează e să fiți frumoși unul pentru celălalt.
  • Adoptați o poziție confortabilă pentru amândoi, când practicați sexul oral. Până la urmă, trebuie să se simtă bine amândoi partenerii.
  • Oferă o recompensă celui care ți-a făcut sex oral. Așa cum ziceam mai sus, fie cobori și tu, fie îi provoci orgasmul altfel.
  • Fii tandru când faci sex oral unei femei.
  • Fii răbdătoare și ghidează-l, când îți face el sex oral ție.
  • Nu folosiți uleiuri, geluri, spray-uri sau alte substanțe străine corpului uman când practicați sexul oral. Vă puteți irita!
  • Nu confunda sexul oral cu masturbarea. Dacă îți folosești doar mâinile, atunci îți masturbezi partenera, nu se cheamă că îi faci sex oral.
  • Jucați-vă, fără așteptări de la o partidă de sex. Nu puneți preț pe orgasm, ideea de finalizare, căci altfel riscați să nu-l mai aveți, sau să pierdeți plăcerea drumului până acolo.

Sper că v-am ajutat! Spor la acest minunat sport și bucurați-vă unul de celălalt cât mai mult timp.

Articole recomandate

2 comentarii la acest articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *