Ce vor bărbații de la sexul oral. Așteptările mele de la Ela

Acum câtva timp a scris Ela aici pe blog despre cum să faci sex oral unei femei. Și m-am gândit că ar fi util pentru voi, fetelor, să știți câteva secrete pentru sex oral la bărbați. Nu că vă desconsider, dar știu că un sfat e întotdeauna bine venit. Și dacă sunteți aici pe blog, sigur sunteți în căutarea lui.

Scriu articolul din experiența mea sexuală, atât de dinainte, cât și de după ce am întâlnit-o pe Ela. Trebuie să recunosc că am avut experiențe plăcute, dar și neplăcute la capitolul sex oral. Multe dintre întâmplări sunt din perioada facultății. Și după fiecare experiență am învățat și eu câte ceva. Un fel de „Așa da, așa nu”.

În articolul de azi vă destăinui ce le place bărbaților la sexul oral și câteva dintre secretele pentru sex oral ale Elei.

De ce să îi faci sex oral unui bărbat

Trebuie să știi că un bărbat nu se va da înlături de la un sex oral. Ne place și nu o să ne ascundem după deget. Chiar dacă ideea este de a simula actul sexual prin penetrare, senzația este puțin diferită. În plus, ne stimulează foarte mult și partea vizuală.

Pentru un bărbat, este extrem de excitant să își vadă partenera că îi face sex oral. Și va ține minte cum a fost. Iar asta poate să fie și bine, și rău, în funcție de cât de plăcut e actul.

În facultate am dat de gustul sexului oral, însă m-am prins mai târziu cât de fain este de fapt. Am dat de experiența dinților pe penis, de mișcări prea bruște, prea forțate.

De ce să faci sex oral la bărbați

Știu că odată am refuzat-o pe o tipă la sex pentru că îmi făcuse un sex oral mult prea brutal… I-am spus că a fost atât de bine încât cred că după orgasmul ăla o să mi se lase. Mi se lăsase de durere, dar nu am vrut să îi spun asta. M-am revanșat printr-un sex oral și o masturbare. Dar le-am făcut cum trebuie.

În schimb, Ela a știut cum să mă atingă sau să îmi facă sex oral chiar plăcut. A știut să se lase ghidată de mine și să fie atentă la semnele pe care i le dădeam. Cred că ne-a ajutat întotdeauna comunicarea, mai ales cea nonverbală.

Știu că unele femei nu sunt foarte încântate de ideea sexului oral. Probabil pentru că inspiră un fel de dominanță asupra femeii, care e oricum considerată mai prejos. Însă între doi parteneri care au încredere unul în celălalt, sexul oral la bărbați ar trebui să fie plăcut pentru ambele părți.

Preludiu înainte de sex oral

Ela iubește să îmi facă sex oral și știu asta pentru că mă surprinde des. O face foarte bine și știu că o excită la nebunie. Adoră să mă vadă când am orgasm și o înțeleg. Pentru mine, ea în timpul orgasmului înseamnă cea mai frumoasă priveliște.

De cele mai multe ori, mă „pândește” și apoi se pisicește pe lângă mine. Nu contează pe unde ne întâlnim prin casă ca să îmi facă sex oral, însă am câteva locuri preferate. Uneori mă ține în picioare în timp ce ea se așază în fața mea. Alteori stau întins în pat.

Dar de cele mai multe ori, preferăm amândoi să stau pe canapea. Și știe întotdeauna să mă facă să ard de nerăbdare pentru că mereu începe cu un preludiu.

Preludiu sex oral

Se așază în poala mea și mă sărută ușor pe buze, pe obraz sau pe colțul gurii. Apoi începe să respire greu și să geamă încet. Și ăla e momentul în care știu că vrea să ne sărutăm. Apoi mă mângâie pe par, pe gât, pe umeri.

Și ușor ușor coboară cu buzele către gâtul meu, iar mai apoi către piept. Mă sărută, mă mușcă ușor și se mai întoarce către buze. Apoi, Ela are obiceiul ăsta care mă înnebunește: mă sărută pe linia boxerilor, iar apoi îi dă la o parte și mă sărută în zona inghinală. Exact acolo unde bazinul se unește cu piciorul.

Abia apoi trece la sexul oral pe care îl așteptăm amândoi.

Pași pentru un sex oral de vis la bărbați

Dacă Ela nu ar fi nevastă-mea, aș cere-o de nevastă în secunda doi. Mi se pare ireal cum femeia știe să facă unele lucruri. Și pentru că nu îi dezvălui secretele fără știrea ei, îți zic acum ce pași să urmezi pentru un sex oral minunat.

#1 Asigură-te că locul va fi umed

Un sex oral uscat e mai mult decât neplăcut. Așa că asigură-te că buzele tale sunt umede la contactul cu penisul lui. Poți începe prin a-i săruta penisul de sus și până la bază, și chiar să îl cuprinzi cu buzele într-un sărut umed. Apoi, te poți întoarce la capul penisului și să îl săruți.

Îți vine să crezi sau nu, limba este foarte importantă în sexul oral la bărbați. Așa că atunci când ești la capul penisului, începe să îți miști limba. Nu în mod haotic, ci ritmat și cât mai senzual.

#2 Secretul e în mișcare

După ce ai udat destul de bine capul penisului, poți încerca un sex oral mai adânc. Bineînțeles, atât cât îți este confortabil. Rămâi acolo două secunde și apoi retrage-te, în timp ce îl privești și gemi ușor. Apoi, poți continua cu o mișcare ritmată, de sus până jos, în timp ce îți miști limba pe penisul lui.

Cu siguranță el te va ghida cu mâinile sau prin gemete. Vei știi dacă e momentul să grăbești pasul sau să o faci mai lent.

Sex oral la bărbați. Pași pentru sexul oral

Poți să pui o mână la baza penisului lui și să încerci să faci deep-throat (adică să o iei mai adânc). Dacă simți că nu poți, nu forța nota. Cu siguranță va aprecia tot ceea ce faci. Apoi, poți să îți folosești ambele mâini într-o mișcare sus-răsucire-jos, dar într-un mod delicat.

Și uite un pont. Când faci sex oral unui bărbat, nu există dinți! S-a zis cu felația dacă ai dat cu dinții de penis. Acoperă-i cu buzele sau protejează penisul cu ajutorul limbii.

#3 Nu uita de vecini

Testiculele sunt importante și merită atinse. Da, noi bărbații suntem rezervați în privința lor, dar dacă partenera e atentă și știe ce face, jucăm all in. În timp ce îi faci sex oral, poți pune o mână pe c***e și să le masezi ușor. Ba chiar mai mult, poți trece în vizită și cu limba.

#4 Anticipează momentul

În funcție de bărbat, poate dura mai mult sau mai puțin până la ejaculare. Dar e important să îți dai seama când se apropie ca să știi ce să-i faci lui. Când e aproape să își dea drumul, vei simți penisul mai ferm, iar scrotul mai tare.

Testiculele se ridică și se pregătesc de ejaculare. În acele momente poți să îl masezi ușor de tot între scrot și anus, dar nu schimba ritmul.

#5 Unde dai și unde ejaculează

Dacă i s-a întărit și îl vezi că se încordează sau geme mai tare, e aproape de ejaculare. Gândește-te dacă ești ok să continui așa sau preferi să termine altfel. Dacă nu te deranjează să ai contact cu sperma, poți fie să înghiți (și să îl privești în ochi în timp ce ejaculează), fie să o lași să curgă printre buzele tale și penis.

În schimb, dacă nu vrei deloc contact, ridică-te în momentul în care el nu se mai încordează și simți că sperma urcă pe canal. Poate ejacula pe tine sau oriunde pică. Deja nu mai contează, pentru că el e fericit. Îți garantez.

Doar să încerci să încetinești pe măsură ce ejaculează și să nu îl atingi după. Suntem sensibili, ce să facem?

Sfaturi pentru sex oral la bărbați: cum îl faci fericit

Ți-am zis care sunt pașii, dar uite ce mai trebuie să ai în vedere pentru sexul oral:

  • Am mai spus și repet. Fără dinți. Nu au ce căuta că nu vă ajută. Ai grijă să nu îi atingi penisul cu ei.
  • Privește-l în ochi ocazional și atunci când ejaculează.
  • Nu-ți fie teamă să gemi din când în când. Nu ar trebui să se simtă ca un lucru mecanic.

Sper să te ajute sfaturile mele și secretele Elei. Iar dacă vrei să ne zici și secretele tale, lasă-ne un comentariu.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *