Sex în trei sau ce alte fantezii sexuale am mai discutat cu Vali

Cred că dormitorul este locul în care mulți își fac de cap și mi se pare fain să ai pe cineva cu care poți experimenta orice. Iar fanteziile sexuale sunt un subiect destul de delicat. Că există o mulțime de idei și sunt care mai de care mai controversate.

De exemplu, sexul în trei.

Mulți dintre noi avem idea de monogamie, o relație stabilă cu un singur partener. Și sexul în trei nu se referă neapărat că mai apare cineva în relația amoroasă, ci în pat.

Și hai să vă explic de ce e ciudat pentru unii și ok pentru alții să facă sex cu încă o persoană.

Când să faceți sex în trei

Spuneam aici pe blog că filmele pentru adulți oferă o percepție distorsionată asupra sexului. Că vezi numai oameni concentrați pe plăcere și nici unul cu vreo tentă de afecțiune. Și ia uite mărul discordiei.

Păi femeile fac sex cu bărbatul care le înțelege, alături de care se simt protejate. Ele au nevoie de conexiune și intimitate emoțională pentru a putea face un pas de genul ăsta. Practic, pentru femei sexul este o metodă mai profundă de conectare cu partenerul.

Și pentru că industria pornografiei face filme pentru bărbați, deduci că ei sunt foarte ok cu sexul în trei. Sau cu alte feluri de fantezii. Dar e nevoie de o relație foarte bine închegată și perspective ample asupra a ce se poate întâmpla. Și bineînțeles, foarte multă încredere.

Pentru că în relațiile clasice, nu e ușor să faci loc în pat încă unei persoane, iar totul după partidă să fie roz. Apar tot feluri de gânduri în cuplu, indiferent că al treilea om în sex e femeie sau e bărbat.

De ce se gândește la încă o persoană pentru partida de sex

Nu e bătut în cuie că bărbatul vrea mereu sex în trei. Sunt și femei care vor să aplice fantezii de genul. Și cred că cel mai invocat motiv este cel de noutate. Curiozitatea lucrurilor noi.

Nu înseamnă că s-a plictisit de tine, ci că poate vrea să vadă cum se simte în momentele de intimitate în preajma încă unei persoane. Pentru că să știi că de multe ori, cuplurile caută o a treia persoană nu neapărat pentru a participa. Sau cel puțin, nu în totalitate.

Mie mi-a spus Vali o dată că ar fi vrut să mă vadă făcând sex cu un alt bărbat și pe moment nu am reacționat bine. Mă supărasem foarte tare și m-am simțit jignită. Chiar am crezut că soțul meu nu mă iubește de a vrut să mă arunce în brațele altuia.

M-am întrebat în acea noapte de ce a simțit nevoia de așa ceva. Și fie vorba între noi, nu știu cum aș fi reacționat dacă îmi spunea că vrea să și-o tragă și cu alta.

Oricum, greșeala mea a fost că m-am pripit cu reacția pentru că de fapt Vali voia să facem un fel de role play. Așa că am învățat să fiu mai receptivă și puțin mai atentă cu reacțiile pe care le am.

Afectează sexul în 3 relația?

Da, dacă nu sunteți conștienți de tot ceea ce presupune asta. Am mai zis eu. Nimănui nu îi este dragă imaginea partenerului sau partenerei în brațele altcuiva. Și mai ales într-o partidă de sex. Deci dacă sunteți geloși din fire sau nu sunteți neapărat deschiși spre așa ceva, nici nu vă gândiți la compromis.

Cu asemenea lucruri nu e loc de „O fac pentru tine”. Vali este de părere că trebuie să te simți confortabil cu așa situație ca să poți s-o faci. Și mie mi se pare că o abordare mai bune a fi cea de role play. Cum am făcut eu și Vali.

Fetelor, eu vă recomand să încercați să găsiți metode faine cu care să vă puneți partenerii pe jar, să nu aibă timp să se întrebe cum ar mai fi cu încă una. Și pentru bărbați, Vali recomandă suplimente pentru potență ca să le înnebuniți pe partenere cu orgasme pe bandă rulantă. Găsiți tot ce recomandăm noi în topul cu cele mai bune pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *