Cum e sexul când el are micropenis

Până la Vali, am mai avut doar două relații în care am fost activă sexual. Deci nu pot spune că aveam o experiență prea vastă. Dar nu mă lovisem de situația în care să experimentez sexul când el are micropenis.

Însă o bună prietenă de-a mea a avut în facultate un iubit cu micropenis. Și nu știu dacă îți dai seama sau nu, dar noi femeile povestim despre ce experimentăm. Suntem deschise și ne dăm sfaturi. Însă ce nu facem, este să vorbim de rău bărbații cu care suntem sau cu care am fost. Ne povestim lucruri, dar suntem fair-play.

O să îți povestesc ce am aflat de la prietena mea despre cum e sexul când el are micropenis.

Sex când el are micropenis

Personal, am experimentat doar sexul când el are penisul strâmb. Și nu a fost groaznic, dar cu siguranță a fost dificil. Nu puteam să o facem în orice poziție și uneori devenea dureros sexul.

Însă amica mea a povestit despre sexul pe care l-a experimentat cu fostul ei iubit. Ne-a spus că penisul lui era mic, mult mai mic decât media. Însă nu era imposibil să facă sex prin penetrare. Pentru că unii bărbați au un penis atât de mic când e în erecție încât nu pot penetra.

Prietena mea a spus că nu prea îl simțea pe el, dar simțea ceva. Așadar, doar prin penetrare ea nu ar fi putut ajunge la orgasm. Și o cunosc foarte bine. Știu că este o fană înrăită a sexului mai sălbatic, cu penetrări adânci.

Ei bine, tipul nu i-a putut oferi acel sex pe care ea îl visa. Însă el era foarte atent la clitorisul ei. O stimula permanent clitoridian atunci când o penetra. Și, în plus, el făcea sex oral ca un expert. Cel mai probabil, încerca să compenseze pentru micropenis. Și chiar mi se pare foarte ok. Chiar și prietena mea spunea că penisul lui mic nu era o problemă.

Și nici măcar nu s-au despărțit din cauza sexului. Între ei era ceartă non-stop și nu au mai suportat. Se pare că totul era intens în relația lor.

Sfaturi și recomandări pentru sex cu micropenis

Poți întreba o femeie oricând dacă mărimea contează și de fiecare dată ar putea avea alt răspuns. Pentru că sexul nu este despre cât de mare o are el sau cât de strâmtă este ea. Este despre senzații plăcute și conexiune cu partenerul. Este despre a pune în practică intimitatea pe care o ai cu perechea ta.

Și dacă esți în căutarea metodelor prin care să vă bucurați de sex chiar dacă el are micropenis, uite ce puteți să faceți:

  • Încercați poziții sexuale noi și care să vă ajute la penetrare. De exemplu, puteți să optați pentru poziții în care el te poate penetra mai bine.
  • Aduceți în pat niște jucării sexuale cu care sunteți amândoi de acord. Poate niște cătușe, vibratoare sau dildo-uri, astfel încât tu să ai orgasm peste orgasm. Iar el să fie în control.
  • Nu vă sfiiți să folosiți masturbarea reciprocă. Sau chiar să îl lași pe el să îți arate cele mai bune tehnici de masturbare la femei.
  • Bucurați-vă de sexul oral, fie pe rând, fie deodată 🙂
  • Uneori, fanteziile sexuale aduse la realitate pot să stimuleze foarte mult libidoul.

Dragilor, nu vă faceți griji de mărimea penisului. Majoritatea femeilor nici nu bagă de seamă. Cel mai important lucru este ca amândoi să vă simțiți bine și să aveți cât mai multe orgasme.

Vă pup!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *