Șervețele umede pentru combaterea ejaculării precoce. Sunt eficiente?

Ești aici pentru că probabil cauți un tratament pentru ejaculare precoce cât mai puțin invaziv. Probabil ai încercat cu pastile pentru potență, spray sau gel pentru potență sau v-ați interesat despre ele. Acum, ai ajuns la șervețele umede pentru ejaculare precoce și te întrebi: merită cumpărate sau nu?

Așa cum avem mai multe branduri care produc pastile pentru potență, avem și producători de șervețele anti-ejaculare. Ele sunt un produs de unică folosință, așa cum sunt șervețele umede pentru suprafețe sau cele dezinfectante, pentru mâini. Singura diferență este că le folosesc bărbații ca să-și maseze penisul, cam cu 5-10 minute înainte de sex, ca să crească durata unei partide.

Eu cu Vali am încercat tot felul de produse, iar pe acest blog vorbim exclusiv de cele pentru bărbați. Din categoria șervețelelor, o singură dată a folosit el Tianli. A scris aici un mic text despre efecte adverse Tianli șervețele.

Efecte șervețele umede anti-ejaculare. Cum funcționează

Șervețelele se adresează exclusiv celor care au probleme cu controlul ejaculării. Pe plan secundar se adaugă efectul asupra erecției, însă de obicei utilizatorul trebuie să aibă deja erecția obținută, înainte să se dea cu șervețelele.

Știu că asta nu scrie pe prospect, însă a fost testat și e mai eficient așa. Dacă bărbatul care le folosește suferă de disfuncții erectile, atunci efectul șervețelelor va fi redus semnificativ. În schimb, dacă nu are probleme cu erecția, este mai bine să o aibă înainte să se maseze pe tot capul penisului cu șervețelul anti ejaculare. Apoi, la 5-10 minute maxim de la folosire, poate începe penetrarea.

În esență, ca la spray pentru potență este efectul. Vali al meu a vrut să încerce cât mai multe și a scris o recenzie aici: păreri Stud 100 spray. În mod similar, a trecut în revistă și toate produsele marca Tianli: părere Tianli fiole, păreri Tianli spray anti ejaculare.

Tianli șervețel anti-ejaculare

Experiențele cu fiecare din aceste produse au fost singulare. La fel s-a întâmplat și cu gelul pentru potență, Vali a citit că îl ajută cu mărirea penisului dar de fapt… nu a fost așa.

Șervețelele anti ejaculare funcționează după următorul principiu: amorțesc zona capului penisului, care este de obicei cea mai sensibilă în timpul unei partide la penetrare rapidă. De acolo se transmite presiunea orgasmului către creier și, cât timp nu-ți poți controla ejacularea prin antrenarea mușchilor pelvieni sau exerciții de respirație, nu poți amâna senzația.

Fără să producă reacții adverse, șervețelele sunt ușor de folosit, e ca și cum te-ai curăța acolo jos. Însă, nu toate sunt, din păcate, eficiente. Lui Vali nu i-a mers cu Tianli șervețele, în sensul că nu au avut niciun efect. Altă marcă nu a încercat.

Cât costă șervețelele umede pentru ejaculare precoce

În general, costul pentru un pachet de șervețele pentru ejaculare precoce decente începe de la 5 lei / buc. Se vând la pachet, care poate avea 5, 6, 8 sau 10 bucăți. De exemplu, pachetul de Tianli șervețele are 10 bucăți ambalate individual și costă 61 lei. Este printre cele mai ieftine produse de acest tip. Noi am prins o reducere și am luat cu 45 lei pachetul dar încă îl avem prin casă, doar două le-a folosit Vali.

Am văzut și alte mărci, însă nu vreau să dau nume pentru că nu le-am încercat, însă sunt ceva mai scumpe, 10 lei / buc sau chiar 15 lei / buc.

Poți căuta șervețele pentru combaterea ejaculării precoce pe Google și găsești apoi site-uri de unde să iei. Vezi prețuri și diferite mărci, ca să-ți faci o idee. Asta dacă ești curios și vrei să investești în așa ceva, fără a avea mari așteptări.

Există riscuri să nu funcționeze sau să mă irite?

Am citit descrierile și recenziile la mai multe branduri de șervețele anti-ejaculare. Ce am constatat este că niciunul nu are efecte secundare asupra bărbatului. Pe prospectul șervețelelor se recomandă de obicei să nu se folosească mai mult de o bucată la o partidă de sex. Asta poate însemna chiar și două reprize, așadar două ejaculări.

De obicei, cine suferă de control slab al ejaculării, pățește să-și dea drumul repede la început. Dacă te masturbezi înainte, am aflat că îți poți întârzia ejacularea, însă e posibil să nu ai la fel de multă energie ca atunci când vii cu „sacul plin”. Pentru a se regenera sperma, ai nevoie în general de cel puțin o oră până la următoarea ejaculare.

Dacă ești suficient de potent, poți obține erecția în mai puțin de atât, ca să reziști încă o repriză. Însă, nu mulți bărbați reușesc să ajungă acolo. Acum, Vali al meu se chinuie la 43 de ani, dar în general fără pastile sau un stimulent pentru potență, așa „pe uscat” poate să ducă maxim o ejaculare.

Singurul risc despre care am citit este ca atunci când folosești șervețele pentru ejaculare precoce, să nu intre substanța activă a acestora în contact cu vaginul partenerei. Este recomandat să folosești prezervativ. Este foarte posibil ca la ea să se întâmple să nu mai simtă plăcere și să nu ajungă la orgasm, ceea ce nu e recomandat.

Înlocuitor șervețele umede anti-ejaculare

Dacă totuși te-ai convins că nu merită să investești în șervețele anti ejaculare doar ca să ajungi să te speli pe mâini cu ele, atunci tot mai bine este să alegi un supliment natural.

Din tot ce a încercat Vali, cel mai mult cu ejacularea precoce l-a ajutat uPotent. Nu e un secret. Acest produs ocupă un loc de cinste în clasamentul nostru cu cele mai bune pastile potență, chiar dacă nu vine sub formă de pastilă ci sub formă de miere la plic sau borcan. Se absoarbe mai repede în organism decât o pastilă, și, fiind pe bază de miere, nu este invazivă pentru organism.

Sper să te ajute recomandările noastre. În final, tu alegi ce ți se potrivește cel mai bine. Noi doar îți vorbim din propria experiență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *