Semne că bărbatul vrea să încheie relația

Crezi că nu te mai iubește? Ai impresia că s-a distanțat de tine și vrea să te părăsească? Multe dintre noi se confruntă cu lipsa asta acută de încredere, când vine vorba de comportamentul bărbaților. Așa că am decis să vă scriu astăzi despre cum identificați acele semne cum că bărbatul vrea să încheie relația.

Încep prin a spune că bărbații au moduri foarte ciudate de a ne da papucii. Majoritatea, parcă n-au tupeu, frate, să ne zică verde-n față că nu mai merge. Să ne scoată la o cafea sau să ne invite la o cafea în bucătărie, și să ne spună că nu mai pot continua. Ca să nu mai zic de argumente raționale.

Dacă ești deja în situația asta, am și un articol pentru tine: ce faci când bărbatul renunță la tine. Aruncă un ochi și acolo, poate te ajută. Ideea e că nu e capăt de lume, și poate e mai bine așa, poate că meriți ceva mai bun decât unul care n-are curaj să ți-o zică în față, și doar îți transmite semne că vrea să încheie relația.

Care sunt semnele că vrea să încheie relația

Nu te mai sărută cum obișnuia să o facă

Da, înțelegem că-i pandemie și ținem mai mult masca pe față acum, dar totuși, față de persoana iubită nu ar trebui să existe scuza asta. Primul semn e de aici: felul în care te sărută. O mai face ca la început? Își mai mișcă mâinile în jurul taliei tale, te împinge către el când te ia în brațe?

Dacă săruturile s-au transformat în ceva casual, atunci ceva e putred acolo. E semn că ar trebui să-ți ridici semne de întrebare.

Vă certați din ce în ce mai des

Parcă e din ce în ce mai irascibil, mai stresat cu munca, mai preocupat, de-al naibii, de alte lucruri în afara ta și a relației cu tine. Parcă e genul ăla de bărbat frustrat cu care nu vrei să ai de-a face. Ba nu-i convine una, ba nu-i convine alta, a devenit inflexibil și nici măcar atunci când ești bolnavă, parcă nu mai are aceeași tragere de inimă să meargă la farmacie să-ți ia ceva. Și atunci apar certurile, care parcă pe zi ce trece se ivesc din mărunțișuri.

Nu se mai implică în relație

Nu mai e afectuos cu tine, pare că s-a transformat într-un egoist care se gândește numai la el. Nu mai face planuri pentru amândoi, parcă viitorul n-ar mai fi unul comun. Nu te mai ajută cu treburile prin casă, nu mai vine la cumpărături cu tine, dar ce face în timpul ăsta? Se joacă pe televizor sau se „preface” că are de lucru? Unul din cele mai evidente semne că vrea să se despartă de tine este ăsta: nu se mai implică. Și tu vezi asta, iar atunci când îl întrebi ce are el zice că e obosit, că nu se simte prea bine, că trece printr-o perioadă grea, că nu are legătură cu tine și că totul va fi ok. Pe bune? Doar atât puteți, măi băieți?

Vorbește degajat despre despărțire

Uneori glumește pe tema despărțirii, sau îți spune foarte nonșalant că „dacă nu-ți convine relația cu mine, fii cu altul”. Face aluzii la ideea de despărțire sau cum ar fi viața după divorț, dacă voi v-ați despărți. O zice cu atâta lipsă de sentiment, încât dacă i-ai zice „ok, hai atunci să ne despărțim” parcă-parcă zici că i-ai smulge un zâmbet.

Citește și: Semne că se folosește de tine

Nu mai îl mulțumești cu nimic

Asta i-o problemă, atunci când parcă e din ce în ce mai greu de mulțumit. De la felul în care te îmbraci, la felul în care mergi, vorbești, parcă toată ziua are ceva de criticat. Nici măcar felul cum gătești nu-i mai place, deși a stat cu tine atâta timp și tu l-ai hrănit. S-a transformat, parcă, într-o soacră, și nu mai simți că stai în casă cu iubitul.

Ce faci cu semnele astea?

Draga mea, uneori poți trăi mult cu semne de genul ăsta, că bărbații nu prea își iau inima-n dinți să-ți spună că vor despărțire. Le place să aibă un loc călduț lângă noi, dar se comportă de parcă ar fi datoria noastră să-i îngrijim. Nu mai consider că trăim într-o societate patriarhală, ci într-o societate liberă. Fiecare are dreptul să-și exprime nemulțumirile, cât timp nu jignește.

Așa că, primul lucru pe care să-l faci cu aceste semne că vrea să se despartă de tine e să comunici cu el, și să nu accepți un răspuns vag. Să nu mai accepți nici scuze, nici ok-uri, nici vorbe în vânt. Concret, frate, să zică ce vrea, să zică dacă te mai iubește și mai vrea ceva de la relația asta. Punct. Asta e.

Nu în ultimul rând, ești frumoasă, nu uita. Iar dacă el nu vede asta, atunci e cazul să întoarcă privirea, căci nu ești de rangul lui.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *