7 semne că te vrea doar în pat

Ești bună, din cap până în picioare! Și știe și el asta, dar ce faci când el nu vede mai mult de atât? Uneori ne îndrăgostim de persoane care nu sunt în aceeași etapă emoțională cu noi. Fie nu sunt pregătite pentru o relație, fie le place prea mult burlăcia, fie pur și simplu nu vor o relație, dar ar fi mult mai simplu dacă am ști de la început la ce să ne așteptăm.

Întrebarea este cum îți poți da seama că te vrea doar în pat. Voi scrie aici câteva semne pe care le-am observat de-a lungul timpului, unele chiar și la femei, la cei care vor doar o relație fizică și atât. Deși, între noi fie vorba, simplul fapt că citești aceste rânduri înseamnă că instinctul tău încearcă să-ți spună ceva.

Semne că te vrea doar în pat

1. Te anunță de la început

Ăsta, draga mea, e cazul cel mai fericit. Când un bărbat începe prin a se prezenta drept „burlac convins” sau pur și simplu îți spune că el nu are timp de relații și nici nu are stofă de iubit, ai aflat răspunsul servit cu gheață. Pentru el, tu vei fi doar o aventură sau dacă ești și tu de acord, poate o aventură repetată. Ai grijă însă, se întâmplă adesea ca unul să vrea la un moment dat mai mult decât atât. De aceea este foarte important să stabiliți de la început limite clare.

2. Îți face complimente dese, dar doar legate de fizic

Dacă un bărbat este atent la tine doar pentru zonele cel mai atractive, atunci cam doar la atât se gândește. Știi momentul ăla când încerci să-i găsești privirea, însă a lui este deja bine scursă pe sânii tăi, cu care deja a început să se joace. Adesea gesturile lui sunt completate de glumițe indecente, poate chiar deocheate. Fii atentă la toate tertipurile lui. Au un adevărat repertoriu de tehnici de cucerire.

3. Ajungeți repede în dormitor.

Doar ce ați ieșit la o cafea și deja următoarea întâlnire e la el acasă, la un film? Serios, câte filme au rulat în background de-a lungul timpului când două personaje s-au întâlnit doar pentru un film? Și hai să dăm cărțile pe față. Și noi gândim la asta. Când știm că ne vedem „la un film” avem deja programare la epilat, coafat, pensat și manichiură. Ca să nu mai vorbim că este momentul perfect pentru lenjeria aia sexy căreia i-am tot dat târcoale.

4. Nu comunicați prea mult

Relația voastră se bazează pe telefoane târzii când i se face „dor” de tine? Sau, mă rog, de corpul tău. Atunci e un mare semn că doar asta vrea. Un bărbat care se interesează de starea ta, de cum a fost ziua ta este un bărbat alături de care poți face o relație să evolueze. Dar dacă apelurile din partea lui sunt sporadice și cu un scop precis e clar că este interesat doar de partea intimă.

5. Nu ți-a prezentat niciun prieten

Nu ți-e clar deja? Ești pasageră prin patul lui, prin viața lui. Discută cu el aspectul ăsta și decideți dacă vreți să continuați. Dacă tu îți dorești o relație e mai bine să nu intri într-un cerc vicios din care vei ieși dezamăgită și pentru care pierzi timp inutil.

6. Preludiul e în vacanță mereu

Acest aspect se referă la momentul în care tu ai început o relație, dar el nu știe și se comportă ca atare. Poate nu ți-ai dat seama până acum, dar el nu prea depune niciun efort. Preludiul apare de obicei între doi oameni care se iubesc și care vor să se exploreze în timpul unei partide de amor, dar dacă acesta lipsește de fiecare dată, înseamnă că el nu se obosește să te descopere. Mai mult decât atât, preludiul este foarte important pentru orgasmul unei femei, însă pe el nu prea îl privește bună-starea ta, cum nu-l privește nici o relație profundă cu tine.

7. Poziții inconfortabile?

Poate nu te-ai gândit până acum când ai făcut niște lucruri de dragul lui. Dar oprește-te! Nu zic să nu experimentezi, departe de mine gândul, dar dacă tot ceea ce ați făcut în pat a fost ideea lui, fără să-i pese dacă tu ești ok cu asta, atunci poate ar trebui să înțelegi că el doar își satisfăcea niște nevoi fizice, iar confortul tău nu a intrat în ecuația lui.

Înțelegi acum unde bat? Dacă ești o tipă care vrea doar să se distreze, fără să se implice emoțional, atunci aceste semne ar trebui să-ți dea undă verde, pentru că nici el nu vrea mai mult. Dar dacă îți dorești o relație serioasă, un angajament pe termen lung, atunci ia aminte și scapă, înainte de a fi mai dureros. Cea mai bună abordare, zic eu, este să nu aștepți până la a citi semne, ci stabiliți de la bun început ce așteptări aveți fiecare. Poate te ajută și ce a scris Vali despre ce ar trebui să facă un bărbat într-o relație. Așa vei ști pe ce pas valsați, încă de la început.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *