Penis care se înmoaie imediat după atingerea erecției

Când am pățit pentru prima dată să mi se înmoaie penisul imediat după atingerea erecției, am rămas cumva nedumerit și supărat în același timp. Nu cred că mă gândisem până atunci că tocmai eu o să pățesc așa. Și sincer, nici nu eram foarte familiarizat cu ceea ce înseamnă probleme de potență.

Dar vezi, asta cred că asta e și treaba. Nu m-am gândit că puteam păți eu și de asta nici nu am fost extraordinar de atent cu tot ceea ce fac. Adică la 44 de ani nu pot să spun că duc o viață ideal de activă și sănătoasă. Nu fumez și nici nu beau mai mult de un pahar, iar cu sportul se asigură și Ela că îl bifez zilnic.

De ce se înmoaie după atingerea erecției

Cel puțin în legătură cu mine pot spune că problema e de natură psihologică. Adică eu m-am confruntat mult timp cu anxietatea sexuală și mi-a fost destul de greu să mă pun pe picioare.

Probabil că dacă aș fi pățit asta la vreo 25 de ani aș fi spus că e doar o întâmplare. Ba că eram obosit, ba fără chef. Dar la vârsta asta am început să intru în panică, gândindu-mă că se încheie viața mea sexuală.

Cel mai des, lipsa erecției sau poate motivele pentru care penisul se culcă sunt stresul, anxietatea și gândurile aiurea. Și să știi că nu toate trebuie să aibă legătură cu sexul sau performanțele tale. Eu țin minte că prima dată când am ejaculat precoce, de exemplu, eram într-o perioadă de burnout și mă gândeam doar la toate lucrurile pe care trebuie să le fac.

Nu e plăcut. Nici pentru tine, nici pentru ea ca sexul să fie mecanic pentru că ție îți pleacă gândul la altele. La alte lucruri, nu la alte femei, să fie clar, da?

Și cred că și filmele pentru adulți sunt și ele un motiv întemeiat pentru care și se lasă. Iar asta merge mână în mână cu masturbarea incorectă. Combinația fatală, dacă mă întrebi pe mine. Pentru că toată treaba asta te desensibilizează. Păi cum să ți se mai scoale când ai femeia lângă tine dacă tu ești călit de la tot ce vezi pe site-uri?

Ce să faci dacă ți se culcă în timpul sexului

Țin minte că mă demoralizasem cu totul când am pățit să mi se culce în timpul sexului. Mă simțeam rușinat față de Ela că nu reușisem să duc partida mai mult și nici nu o satisfăcusem. Dar vreau să îți spun că rușinea era așa mare că nici nu am putut să îi fac ceva cu mâna sau măcar un sex oral.

Am simțit nevoia să mă întorc cu spatele și să nu mai zic nimic. Și nu e cea mai deșteaptă mișcare, știu. Femeile înnebunesc când taci și nu le zici ce ai. Și cumva, Ela a știut ea exact când să vorbească, ce să îmi spună și când să mă lase puțin timp. În seara nu am mai făcut nimic cu ea.

După, am început să ne gândim împreună ce să facem să scăpăm de situația asta neplăcută. Am programat controale la medici specialiști și mi-am făcut eu analize de infertilitate și analize de potență.

Și-a făcut și Ela câteva analize ca să vedem, cu ocazia asta, dacă este și ea bine cu partea genitală.

Medicul androlog mi-a recomandat și să merg la un nutriționist ca să îmi recomande un set de diete pe care să le alternez. Bineînțeles, vorbim de alimentație pe bază de legume pentru creșterea potenței. Ulterior, am discutat și despre tratamente medicamentoase sau ce aș putea lua pentru a avea parte de sex când vreau.

Tratamente de potență sau alternative rapide pentru menținerea erecției

Nu cred că m-am dus cu temele făcute în ceea ce privește pastilele de potență, dar știu că mi-a făcut o listă de produse recomandate. Pe multe le-am și încercat și despre care am scris pe blog. De exemplu, găsești păreri Levitra, păreri Natural Potent și păreri Tianli.

Medicul a luat în calcul dacă am alergii sau nu la ceva, ca să poată să îmi recomande pastile fără să existe riscuri. Iar rezultatele au fost diferite, ceea ce m-a dus la concluzia că depinde mult de fiecare organism în parte și ce toleranță ai la anumite ingrediente.

Așa că îți recomand să îți faci și tu programări, atât la medicul androlog cât și la un psihoterapeut dacă te simți depășit de situație. Și ca să nu te duci neștiutor ca mine, vezi care sunt cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am încercat eu. Poate ți le recomandă și ție și nu e rău să știi o părere în plus.

Al tău,

Vali

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *