Semne că se culcă cu alta

Dacă mă întrebi pe mine, este greu să ai o relație. E chiar dificil să fii disponibil în permanență pentru partener, să fii atent la ce spui și ce faci. Și cu siguranță este greu să gestionezi probleme dacă nu există o conexiune puternică între voi. Dar și cu o legătură de ani de zile, tot poți vedea câteva semne că se culcă cu alta.

Nu a fost cazul lui Vali. Știu că îmi este fidel, deși l-am suspectat că mă înșeală și ne îndreptam către divorț. Dar am fost înșelată de alt partener și nu a fost prea greu să îmi dau seama că umbla creanga. În special, nu a fost greu să știu că i-a umblat altcineva în pantaloni.

Și nu este corect să fii înșelată și nici să înșeli. Așa că te sfătuiesc să fii fair-play. Și uite cum îți dai seama că el nu se culcă doar cu tine.

Cum știi că el se culcă cu alta

Dacă ar fi să te gândești că poate te înșeală, probabil că nu ți-ai da seama. Nu pare suspicios, nu? Dar sigur face câteva lucruri ciudate. Iar secretul stă în detalii și trebuie să te chinui să le observi, chiar dacă nu vezi pădurea de copaci.

Uite 5 semne pe care să nu le ratezi.

#1 Sexul

Crezi ca se culcă cu alta? Uită-te exact unde te interesează, adică la sex. S-a modificat în vreun fel? Probabil că dacă o face cu altcineva, nu mai are chef să o facă cu tine. Poate nu mai este excitat pentru că este satisfăcut deși voi n-ați mai șifonat cearșaful de mult timp.

#2 Ejacularea

Chiar dacă o faceți, se poate să ejaculeze puțin. Și dacă știi că nu suferă de ejaculare retrogradă, asta e un semn că „s-a golit” la alta înainte. Bineînțeles, poate însemna și că s-a masturbat înainte de sex ca să reziste mai mult.

#3 Rezistența

Știu că Vali al meu suferă de ejaculare precoce și dacă nu ia pastile de potență, sexul durează doar vreo 5 minute maxim. Dacă iubitul tău nu este performant și nici nu ia ajutoare, probabil că și-a găsit antrenoare pentru rezistență la sex. Și nu ești tu.

#4 Dușul

Face duș imediat cum vine acasă deși nu a fost la sală? Probabil că pe cămașa lui erau pete de ruj sau miros de parfum. Dacă zboară în duș fără să te sărute că a venit acasă, ia semnul în considerare.

#5 Intuiția

Crezi sau nu, intuiția nu te minte niciodată. Poate că nu știi să citești semnele, dar ceva în sufletul tău spune că el nu e fidel. Fii geană pe detalii și încearcă să îți dai seama dacă se poartă suspicios.

Stai sau pleci dacă te-a înșelat?

Am zis deja, dar repet. Tare și clar pentru oamenii din spate. Nu stai în relație dacă partenerul te-a înșelat. În relațiile monogame, cu precădere, înșelatul începe de la lucruri care nu sunt de anvergură.

Iar faptul că se culcă cu alta e deja un subiect demn de încheiat relația. Chiar și în relațiile poliamoroase, sexul cu altcineva fără ca partenerul să știe este considerat înșelat. Nu vorbim despre acte de swing între parteneri, căci e o altă poveste.

Oricum, dacă a făcut-o o dată și ierți, de ce să nu o facă și a doua oară? Și a treia? Dacă și-a tăiat craca de sub picioare cu bună știință, lasă-l să cadă din copac.

Și concentrează-te pe tine. Pentru că e greu să te recuperezi rapid după despărțire. Plângi, descarcă-te și mănâncă atât de multă ciocolată pe cât ți-ai dori. Și asta ți-o spune un nutriționist – expert în relații 🙂

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *