Scorțișoară pentru potență: efectele condimentului asupra bărbaților

Sunt mare fan al sezonului de iarnă și mai ales a sărbătorilor din acea perioadă. Iar pentru mine, mirosul de scorțișoară e cel mai reprezentativ. Și nu mare mi-a fost mirarea când am descoperit împreună cu Vali ce efecte are scorțișoara pentru potență.

Ca nutriționist, mă preocupă ideea ca tot ceea ce consumăm, eu și băieții mei, să fie natural. Iar când Vali s-a lovit de ejacularea prematură, am schimbat stilul de viață. Am avut grijă să facem mai multă mișcare și să mâncăm mai sănătos. Și am inclus în fiecare masă alimente bune pentru creșterea potenței.

Hai să vezi ce am descoperit noi despre scorțișoară și cum am integrat-o în alimentația lui Vali.

Scorțișoara pentru potență: ce efecte are asupra bărbaților

Se pare că în rândul bărbaților, scorțișoara pentru potență chiar ajută. Cel mai cunoscut beneficiu al scorțișoarei este reprezentat de creșterea libidoului. În plus, ea are efecte asupra creșterii fluxului sanguin.

Așadar, scorțișoara este un vasodilatator natural. Iar consumul de scorțișoară ajută la obținerea erecțiilor. De asemenea, scorțișoara:

  • Reduce tensiunea arterială;
  • Scade nivelul colesterolului;
  • Ajută în prevenirea infecțiilor urinare;
  • Grăbește procesul de ardere a grăsimilor.

Are scorțișoara pentru potență efecte adverse?

Un consum mult prea ridicat de scorțișoară poate deveni dăunător. De exemplu, putem vorbi despre un ritm mult prea crescut al bătăilor inimii. În combinație cu o partidă de sex, s-ar putea să fie prea mult pentru organism.

Un alt efect advers ar putea fi senzația de cald pentru că scorțișoara crește circulația sângelui. Vali spunea că într-o seara a simțit că îl iau căldurile și că îi bate inima mai repede. Se speriase puțin, dar și-a dat seama că ar putea fi de la consumul de afrodiziace.

Afrodiziace naturale pentru creșterea libidoului

Să știi că nu doar scorțișoara te ajută la creșterea apetitului sexual sau la obținerea erecțiilor. Sunt multe fructe cu efect afrodiziac pe care le poți încerca. Și chiar vitamine pentru creșterea libidoului. De exemplu, eu îi fac lui Vali mâncăruri în care pun des țelină pentru potență.

Este important să găsești un echilibru în ceea ce consumi și să te asiguri că duci o viață activă. Nu numai din punct de vedere sexual 🙂

Pastile de potență pentru rezultate mai rapide

Din câte am experimentat eu și Vali, se pare că afrodiziacele naturale au rezultate rapid, însă nu atât de intense. Cel puțin nu toate. Da, scorțișoara l-a ajutat pe Vali, însă nu mai mult decât vinul roșu.

De aceea, Vali mai ia pastile de potență atunci când vrea rezultate care să mă dea pe spate. A încercat mai multe variante de produse pentru potență. Chiar și tratamente precum Proxel Potent.

Am trecut de la pastile, la fiole, la creme și spray-uri. Și în final, Vali a considerat că mierea pentru potență are cele mai bune rezultate pentru el. Am trecut pe la mai mulți medici și am încercat multe tratamente pentru ejacularea precoce. Am scris și un clasament cu cele mai bune pastile pentru potență bazat pe experiența și părerile noastre.

Tu ai încercat ceva de aici? Spune-ne în comentarii experiența ta.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *