Role play în dormitor

Nu aș putea spune despre mine că am fantezii sexuale. Sau cel puțin, nu atât de ieșite din comun. Însă țin minte că odată mi-a spus Vali că ar vrea să facem role play în dormitor. Și mă gândeam că poate vrea să fiu profesoara și să îl pedepsesc. Sau poate să fiu studenta obraznică.

Și am convenit cu el să stăm de vorbă înainte de asta ca să înțelegem clar ce vrea fiecare dintre noi și la ce să ne așteptăm. Iar eu cred că ăsta e primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de orice. Comunicarea în cuplu rezolvă sau previne orice.

Deci ia-ți mândra sau flăcăul și stați la palavre despre ce role play-uri aveți în minte. Și între timp, îți povestesc eu ce am făcut cu Vali în dormitor.

Ce înseamnă role play

Cu siguranță o să găsești tot felul de idei despre role play pe site-urile de filme pentru adulți. Și ceea ce vreau să subliniez eu e că nu e neapărat să te rezumi la asistenta sexy sau la instalatorul super dotat cu mușchi. Din punctul meu de vedere, astea sunt clișee.

Ideea unui role play este să vă prefaceți cu ceva. Nu că aveți orgasm, să fie clar. Ci mai degrabă să vă prefaceți, poate, că nu vă cunoașteți. Și să încercați să vă cuceriți din nou unul pe celălalt.

De exemplu, eu cu Vali am încercat asta când am fost la o petrecere. Ne-am prefăcut mai toată seara că nu ne cunoaștem și nu ne-am permis prea multe unul cu celălalt. El a venit la un moment dat spre mine să mă sărute. M-am apropiat și eu de buzele lui, însă i-am zâmbit senzual și m-am îndepărtat.

Am văzut pe chipul lui că înnebunise și abia aștepta să „se răzbune” pentru asta. Și nu cred că are rost să vă spun că au ieșit scântei când am ajuns în pat, nu?

Asta pentru că ne-am făcut unul pe altul să ne simțim doriți. Iar atunci când se instalează obișnuința și monotonia, magia sexului dispare.

Cum abordezi fantezii role play cu care nu ești de acord

Nu e exclusă nici posibilitatea ca partenerul sau partenera să aibă în minte o fantezie cu care nu ești de acord. Însă ține de tine cum abordezi situația. Puteți discuta deschis despre faptul că ideea unui anume role play nu îți surâde.

Pentru că în relație contează foarte mult să găsiți căi de mijloc de care să fiți mulțumiți amândoi. Eu nu am reacționat prea plăcut la fantezia lui Vali de a mă vedea că fac sex cu altul și asta ne-a afectat.

Și așa am ajuns mereu să ne gândim la cum s-ar simți celălalt în legătură cu role play-ul pe care îl propunem.

Nu mă mai dorește dacă vrea să facem role play?

Doar pentru că vrea să creeze tensiune între voi, nu înseamnă că nu te mai iubește. Însă de multe ori, obișnuința spulberă magia și senzația aia picantă de sex. Te obișnuiești cu partenerul și clipele din dormitor devin seci.

Nu e nimic rău în a crea jocuri erotice atât timp cât vă fac amândurora plăcere. Încerc mereu să îl destind și să îi arăt că este cel mai bun partener pe care l-aș fi putut avea. Și pentru că Vali are mereu grijă să ia uPotent ca să facem sex cât mai mult, eu sunt atentă să îl pun pe jar mereu. Cu câte o lenjerie sexy, o rochiță mai scurtă, câte un sărut pasional furat sau o privire atrăgătoare.

Apropo, eu și Vali am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență. Dacă ești interesat să-ți duci partenera pe culmile plăcerii, aruncă un ochi aici.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *