Remedii din bătrâni pentru disfuncții erectile

Sunt sigură că nu în secolul 21 s-au descoperit problemele legate de performanțele sexuale ale bărbaților. Și tocmai de asta am stat să mă întreb ce fel de remedii din bătrâni pentru disfuncții erectile există.

Și când zic „din bătrâni” mă refer și la vremuri mai îndepărtate, nu numai la bunicu’. Iar majoritatea informațiilor pe care le-am găsit se refereau la produse naturale pentru potență. Mai precis, legume, fructe sau chiar vitamine pentru libido. Însă am citit și despre cât de important este un stil de viață sănătos.

Nu m-am dus către zona de practici neconvenționale sau incantații maiașe pentru ca Vali să reziste mai mult la sex. Deși ar fi un role play interesant de încercat :). Oricum, uite ce remedii din bătrâni pentru disfuncții erectile am găsit eu.

Ce să faci dacă ai disfuncții erectile

Fiecare om se duce la medic atunci când simte că îl doare ceva. Sau poate când ceva nu funcționează corect. Și dacă jucăria ta nu face cam ce ar trebui, uite primul semn că ar trebui să consulți un medic androlog sau urolog.

Iar după ce discutați și poate îți faci o serie de analize de infertilitate ori câteva teste de potență, medicul o să îți recomande și un tratament. Poate o să îți recomande o dietă nouă, pastile, suplimente sau consiliere psihologică în cazul problemelor de potență.

În orice caz, Vali zice să trebuie să iei atitudine pentru că ce se întâmplă cu ejacularea prematură netratată, de exemplu, nu e de glumă.

Remedii naturale din bătrâni pentru creșterea potenței

Tot ceea ce facem sau consumăm are repercursiuni asupra sănătății noastre. Și dacă nu stai bine cu sănătatea, nici nu o să poți atinge performanțe sexuale grozave. E un fel de cerc vicios. Și de asta remediile din bătrâni pentru potență se bazează foarte mult pe un stil de viață sănătos.

Așa că uite ce poți să faci tu ca să reușești să reglezi disfuncțiile erectile.

  1. Acordă atenție sănătății. Atât de celei fizice, cât și celei psihice pentru că orice dezechilibru te afectează. Vali a ajuns la anxietate sexuală din cauză că se stresa foarte tare cu mutatul nostru.
  2. Practică un sport. Sau fă mișcare mai des, măcar 30 de minute. Pentru că sportul îți pune sângele în mișcare și așa ai antrenament pentru menținerea fluxului sanguin în penis.
  3. Ai grijă de greutatea corporală. Obezitatea duce la boli cardio-vasculare sau diabetice și de acolo până la disfuncții erectile mai e doar un pas.
  4. Ține-te de o dietă sănătoasă. Nu e cazul să te înfometezi sau să exagerezi cu verdețurile, însă dacă reușești să ai o dietă bogată în alimente pentru creșterea potenței sau legume bune pentru erecție, ești pe drumul potrivit.
  5. Apelează la produse naturale pentru potență. Dacă vrei rezultate mai rapid, poți încerca produse sau tratamente naturale pentru creșterea potenței. Ele sunt inspirate din remedii din bătrâni pentru disfuncții erectile, adică conțin extracte din plante afrodiziace.

Suplimente naturale pentru disfuncții erectile?

Îți zic eu că orice e natural e bun și are rezultate, dar în timp. Așa că dacă te gândești să mănânci țelină pentru potență, să nu te aștepți să ai imediat și erecție. De asta, Vali ia suplimente naturale pentru tratarea ejaculării premature.

Și de exemplu, părerea despre uPotent pe care o are el e că merită încercat datorită rezultatelor. În consecință, l-am inclus în topul cu cele mai bune pastile pentru potență, printre altele.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *