Relații karmice: sex mult, dragoste puțină

Salutare, comunitate. Se spune că, în timpul vieții noastre pe Pământ, fiecare femeie are cel puțin o relație karmică. De aceea, astăzi vreau să vorbim despre relații karmice și să-ți împărtășesc din experiența mea personală astfel încât să știi care sunt lucrurile pe care le poți învăța în urma acestei conexiuni tumultoase care îți testează limitele. 

Cum se manifestă o relație karmică? Care este scopul acesteia în viața noastră?

Rămâi aici și vom afla împreună.

Ce înseamnă relații karmice

Relațiile karmice sunt acele legături profunde pe care le dezvolți cu anumite persoane în această viață. Sunt dificile, intense și pasionale. De cele mai multe ori, ele sunt de scurtă durată. 

Îți oferă senzația că vă cunoașteți dintotdeauna și că, împreună, puteți cuceri lumea. Un aspect important al unei astfel de relații karmice este că aduce mult sex, tensiune și adrenalină în viața ta romantică, și mai puțină dragoste și conexiune profundă. Mai mult, e bine să știi că diferența dintre o relație karmică și una toxică este destul de mică.

Am fost și eu într-o astfel de relație, iar acum, după 15 ani, pot spune că te fac să evoluezi. Într-un mod haotic și accelerat, însă evoluția este evidentă. Am învățat multe lucruri despre mine, despre diferența dintre a face sex și a face dragoste și despre ceea ce caut de la un bărbat.

Azi mă bucur că Vali a apărut în viața mea și că îmi oferă siguranță, liniște și confort. Am investit amândoi în bunăstarea noastră și am învățat că aici este locul în care de fapt se erodează o relație.

Cred că este important să faci diferența între legăturile amoroase – sănătoase sau toxice – și să nu rămâi în relații karmice din convingerea că te afli într-o relație necesară dezvoltării tale ca femeie. Apropo, dacă întâmpini dificultăți în identificarea semnelor unei relații toxice, am scris recent mai multe lucruri aici

Relații karmice: prin ce se manifestă ele

Ce înseamnă relații karmice

După cum bine intuiești, o relație karmică este un soi de legătură amoroasă care, de cele mai multe ori, este instabilă și se manifestă printr-o o dinamică relațională dezechilibrată între două personalități puternice. 

Paradoxal, este o oportunitate de a învăța lucruri despre tine însăți pe care nu le-ai știut niciodată înainte, precum și cele mai eficiente lecții de dragoste.

Iată care sunt, concret, „semnele” unei relații karmice.

Tensiune și adrenalină

După cum spuneam, în urmă cu 15 ani eram convinsă că mi-am găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, atracția mea față de tipul respectiv era adesea însoțită de conflicte și provocări constante. Uneori, se întâmpla ca unul dintre noi să-și manifeste puterea asupra celuilalt prin exploatarea fricilor lui sau din contră, prin exploatarea atitudinii arogante. De cele mai multe ori se întâmpla ca unul să fie posesiv.

M-am întrebat adesea de ce nu pot avea o relație calmă și liniștită, fără toată această tensiune. Apoi am înțeles că această tensiune era, de fapt, o oportunitate de creștere personală și învățare, pentru că în spatele ei se ascundeau lecții karmice importante.

Mult sex, specific în relații karmice

Un aspect notabil al relațiilor karmice este intensitatea sexuală. În această relație, am simțit mereu o chimie puternică și o atracție fizică profundă. Eram ca Bonnie and Clyde, după fiecare ceartă în care ne ascultam doar pentru a da replica, ne aruncam unul în brațele celuilalt. 

Cu toate acestea, am învățat că sexul într-o relație karmică nu este întotdeauna sinonim cu iubirea profundă.

Relații karmice: ce am învățat?

În primul rând, că nu există suflet pereche. În al doilea rând, că o relație sănătoasă ține de comunicare, libido și menținerea flăcării aprinse. Pe bune.

Eu și Vali suntem împreună de 20 de ani și știm cât de important este să comunici eficient, să lucrezi la înlocuirea comportamentelor nedorite și să-ți manifești respectul și iubirea. Te întrebi dacă ne-am luat la rost vreodată? Sigur că da, dar nu am luat în seamă toate certurile.

Ce am ales să facem? Am ales să vorbim despre ritmul sexual al fiecăruia dintre noi și să punem astfel țara la cale. Am discutat despre fanteziile noastre, momentele în care ne place să facem sex, momentele care ne surprind plăcut și bucuriile și fricile pe care le avem. Uite, se mai întâmplă și acum ca soțul meu să mă surprindă cu câte o partidă lungă. Te întrebi cum? Păi cu cele mai bune pastile de potență, bineînțeles.

Relațiile karmice pot fi provocatoare și pline de tensiune, însă acestea pot oferi lecții valoroase pentru dezvoltarea personală. Deși aduc mai mult sex, tensiune și adrenalină, înțelegerea lor poate contribui semnificativ la găsirea echilibrului și a fericirii în relațiile viitoare.

Așa cum am experimentat și eu, este important să învățăm să gestionăm această dinamică relațională și să căutăm soluții sănătoase pentru a obține și menține o relație fericită și echilibrată. Sper că atât experiența mea, cât și sfaturile mele să te ajute în relația ta actuală.

Dacă ai completări în ceea ce privește detaliile despre relații karmice, sau experiențe personale pe care vrei să le spui, te invit să le scrii aici. Chiar și anonim. Hai, dragilor, să învățăm împreună!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *