Poziții sexuale pentru cupluri: sfaturi și recomandări

Eu și Ela suntem îndrăzneți în pat și adesea încercăm tot felul de poziții sexuale sau de pastile pentru potență. Ne place să experimentăm și să descoperim lucruri noi. Și e important ca viața sexuală să fie puțin mai spicy ca să nu intervină monotonia.

Ne-am gândit să împărtășim cu voi din experiențele noastre în materie de poziții. Dacă e să o luăm așa, toate pozițiile sunt faine, însă pentru unele ai nevoie de mobilitate, mușchi sau o altă formă a penisului. Da, ne-am lovit și de treaba asta.

Hai să vezi ce recomandări de poziții sexuale avem eu și Ela.

Recomandări poziții sexuale pentru orgasm intens

Cu blogul ăsta, eu și nevastă-mea dăm tot din casă despre viața noastră sexuală. Și sigur sunteți obișnuiți să aflați tot felul de experiențe. O chestie intimă, dar mișto, între mine și Ela este că ei îi place foarte mult să îi ating cervixul cu penisul. Ela este una dintre femeile care are orgasm cervical. Și dacă apelez și la mastubarea pentru femei, am dat-o gata.

Pozitii sexuale pentru penetrare adanca. Cele mai bune pozitii pentru orgasm intens

Și tocmai din cauza asta, ne alegem des poziții pentru penetrare profundă. Uite ce poziții puteți alege și voi pentru orgasm intens la femei și stimularea clitorisului:

  1. Floare de lotus. Vă zic de pe-acum că pozițiile de sex au niște denumiri tare comice. Deci floare de lotus, da? Tu stai pe pat sau pe scaun în fund, iar ea deasupra ta, cu fața spre tine. Așa reușești să i-o bagi până în capăt și să te simtă complet.
  2. Nicovală. Dacă nu ți-aș zice, ai știi care e? Eu nu. Oricum, poziția înseamnă că ea stă pe spate și își pune picioarele pe umerii tăi. Ca să fie mai ok pentru amândoi, îi poți pune perne sub spate ca să fie la nivelul tău.
  3. Doggy-style. Sau mai românește zis capră. Dar Elei nu-i place cum sună, deci nu folosim termenul ăsta. Eu o penetrez pe Ela cel mai bine din poziția asta și ei îi place la nebunie. E o combinație fatală între penetrare adâncă și mâinile mele pe talia ei.
  4. Lateral. Habar nu am cum se numește poziția că nu e din yoga să fi auzit la Ela. Ideea e că ea stă pe o parte, iar piciorul de deasupra îl îndoaie. Astfel, tu o penetrezi mai adânc și ai șanse să o atingi prin locuri noi.
  5. Roaba. Sună rău de tot știu. E mai ușor dacă îți spun că e un fel de misionarul, dar îi ridici genunchii la piept. Dar să știi că pentru unele femei e mult prea mult.

Poziții de sex: cum să stați în funcție de penisul lui

Ne-am lovit de bariera de a nu putea sta în anumite poziții pentru că penisul meu este ușor curbat spre dreapta. Nu am un penis strâmb, dar nici nu am o mobilitate extraordinară la sculă. Și drept urmare, nu putem încerca poziția în care Ela stă deasupra cu spatele la mine.

Pozitii sexuale in functie de penisul partenerului. Cum sa faceti sex daca are penisul curbat

Recomandarea este să găsiți poziții care să vă avantajeze. Dacă el are penisul spre stânga, s-ar putea să fie mai greu să stați într-o poziție în care va trebui să penetreze pe dreapta. Dar vă garantez că puteți încerca poziții clasice precum:

  • Misionarul;
  • Lingurița;
  • Capră (scuze, Ela).

Am un prieten bun din copilărie care are penisul curbat în jos și o mobilitate puțin mai mare. Și cu siguranță se bucură de acest lucru din plin. Și pentru partenera lui, sexul oral este mai ușor datorită formei penisului.

Poziții pentru sexul în mașină

Am încercat de două ori cu Ela sexul în mașină, dar nu în locuri tocmai publice. Nu ne-am dus ca tineretul să ne-o tragem prin coclauri. O dată eram în parcarea hotelului la care ne-am cazat în vacanță. Eram înfierbântați amândoi și parcarea era foarte mare. Am profitat de ora târzie și de liniștea din jur. Am riscat puțin.

Și a doua oară ne-am tras-o în curtea noastră, în mașină. A fost mai interesant pentru că ne certam și tensiunea devenise sexuală. Nu am mai apucat să urcăm în dormitor. Am dat scaunul meu mai pe spate, iar Ela a venit peste mine. Nici nu purta chiloți pe sub rochie. Am înnebunit când am realizat.

Pozitii pentru sex in masina. Cum sa stati atunci cand faceti sex in masina

E cel mai ușor să stai tu pe scaun și ea deasupra. Am încercat și în spate pe banchetă, tot în poziția asta. Am și pus-o pe ea pe spate și am încercat misionarul, dar era prea puțin spațiu. Cred că doggy a mers cel mai bine și a fost cel mai mișto pentru amândoi.

Am avut timp să experimentăm pentru că apucasem să iau una dintre cele mai bune pastile de potență. Credeam că ajungem în dormitor și ne facem de cap, dar se pare că Ela avusese alte planuri. Oricum, noi ne-am distrat. Sper să vă placă recomandările de poziții sexuale de la noi.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *