Păreri Spray Natural Potent. Este la fel cu spray-ul Tianli?

Sunt destul de populare spray-urile pentru potență pe forumurile pentru bărbați și trebuie să recunosc că și eu am încercat câteva să văd ce efect ar putea avea. Am scris pe blog păreri despre Stud 100 și păreri Tianli spray după ce le-am dat o șansă. Și de asta o să vorbesc azi și despre ce păreri Natural Potent Spray ne-am făcut eu și Ela.

Am ajuns la Natural Potent spray când mă uitam pe un forum și am văzut că zicea cineva de el. După denumire, am crezut că se referă la Natural Potent fiole. Pe astea le-am încercat și deja le-am taxat în articolul cu păreri Natural Potent fiole.

De ce am ales să iau Natural Potent spray?

Că e Natural Potent spray, că e Tianli spray, Ela zice că nu prea contează. Sunt cam același lucru și ne gândeam că poate irosim timp așteptând rezultate de la ceva ce știm deja cum reacționează.

Până la urmă am zis că iau, poate o fi vreo formulă îmbunătățită. Ne-am asumat tot ce știam că vine la pachet cu folosirea unui spray pentru potență și am mers înainte. Așa că hai să vezi cum a decurs experiența și ce impresii despre Natural Potent spray ne-am făcut.

Păreri Natural Potent spray – recenzii și review spray pentru tratarea ejaculării premature

Notă acordată: 5 / 10

Părerea mea? Nu recomand Natural Potent spray. Hai să vedem de ce.

Păreri Natural Potent Spray pentru erecții tari

Nu-i de bază Natural Potent spray pentru erecții tari. Dar nici nu promite asta, așa că n-am de ce să-l iau de gât. Eu nu o duc rău cu erecția, chiar dacă am o vârstă. Nu te gândi că-s moș dar am trecut de 40 de ani. Iar Natural Potent nu a venit cu ceva în plus care să mă ajute. 

Am folosit exact așa cum scrie pe prospectul Natural Potent spray, proaspăt citit de nevastă-mea. M-am dat cu 4 pufuri pe penisul în erecție, m-a masat Ela ca să intre substanța în piele și să mă stimuleze pe mine, iar apoi am așteptat cam 30 de minute.

În timpul ăsta ne-am jucat, ne-am îmbrățișat și ne-am stimulat reciproc. Apoi am pus un prezervativ și am trecut la treabă.

Și da, ai nevoie de prezervativ atunci când folosești spray-uri pentru potență. Altfel, riști să-i amorțească și vaginul partenerei.

Păreri Natural Potent pentru controlul ejaculării

Nu sunt nici dezamăgit, nici uimit de cât am rezistat la prima partidă după ce m-am dat cu Natural Potent spray. Sunt cazuri când rezist puțin la prima partidă, maxim 5 minute. Cu Natural Potent am dus vreo 17 minute cred, ceea ce nu e chiar rău. 

Am simțit excitație și nu am avut penisul amorțit. Nici nu simțeam nevoia să-mi dau drumul după primele 5 minute.

Între timp, citește articolul cu păreri despre Maraton Forte ca să vezi cum funcționează și alte produse care nu-s spray. E ceva mai binișor, îți zic eu, chiar dacă poate ești sceptic că e vorba de Maraton.

Păreri spray Natural Potent pentru recuperarea între partide

Din moment ce i-am dat notă mică, e clar că nu e cel mai grozav produs pentru așa ceva. Eu mă recuperez cam în 40 de minute, fără ajutor de la suplimente pentru potență. Și chiar am fost curios în cât timp pot începe runda a doua de tăvăleală cu nevastă-mea. Sau dacă mai pot. 

A cronometrat Ela și după vreo 30 de minute începusem să am iar erecție, dar era mai slabă ca prima. Am mai stat puțin să vedem dacă mi se scoală complet și nimic. Începusem oricum să mă simt cam ciudat, poate puțin obosit. Că era de la spray sau de la psihic, nu știu ce să spun.

Impresii generale despre Natural Potent Spray

Dacă trag linie, aș zice că nu merită sexul cu prezervativ pentru câteva minute în plus de distracție. Și dacă te mai simți și rău după, e clară treaba. Și nici Ela nu e de acord cu “eroisme” din astea pentru că nici ei nu îi place cu prezervativ. 

Și dacă mă simt eu rău, nici ea nu e în apele ei. De aia ne uităm mereu după pastile pentru potență care să aibă mai multe rezultate decât efecte adverse. De exemplu, am rămas plăcut surprinși când am încercat uPotent și am văzut cât de mult am rezistat la sex. 

Citește ce păreri uPotent avem și vezi dacă merită să încerci și tu. Deci, Natural Potent spray este un nu, din punctul nostru de vedere. Iar dacă vrei să afli care sunt cele mai bune pastile pentru potență, hai pe blog să vezi ce am inclus noi în clasament.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *