Ce fel de reacții adverse am avut eu cu X-Pill?

Am luat X-Pill recent și e o experiență pe care nu o mai repet. Nu te gândi că a fost groaznic, ci doar că se putea și mai bine de atât. La ce mă refer? Păi am povestit ce fel de păreri X-Pill avem eu și Ela, dar astăzi vreau să îți povestesc despre reacții adverse X-Pill pe care le-am simțit eu.

Știam, când am comandat că e din aceeași familie cu Herbal V și Pro V. Și mă așteptam la aceleași rezultate, respectiv aceleași reacții adverse. Iar dacă mă întrebi pe mine, pastila e ok până când ajungem la acest subiect: efecte adverse X-Pill.

Reacții adverse X-Pill: ce am simțit eu vs. ce am găsit pe forumuri

Efectele adverse au apărut destul de rapid după ce am început partida cu Ela. În principal simțeam că îmi plânge stomacul de foame. Asta pentru că ultima masă fusese cu 3 ore înainte de administrarea pastilei. Plus încă o jumătate de oră, timp pentru instalarea efectelor adverse X-Pill.

Și era puțin ciudat că îmi scotea stomacul sunete când făceam sex. Nu-i tocmai în ton cu atmosfera, dar asta se întâmplă când vrei erecție și control pe ejaculare.

Efecte adverse X-Pill conform prospectului și pe forumuri

Nu știu dacă are vreo legătură directă, dar a început să mă doară capul puțin după ce mi-am dat drumul. Și la a doua partidă deja am zis că e migrenă. Am adunat la socoteală și arsurile la stomac care își făcuseră apariția după ce ne-am întins în pat.

Și ca să fie pachetul complet, nici nu am dormit cum trebuie. Asta cred că e din cauza energiei pe care mi-a dat-o pastila. Fizic eram obosit, dar nu reușeam nicicum să adorm.

Vezi și reacții adverse Maraton Forte, reacții adverse Tianli și reacții adverse Viagra.

Despre reactii adverse X-Pill am citit pe forumuri cam aceleași lucruri pe care le-am simțit și eu. Dureri de cap, arsuri la stomac și insomnii. Nu aș spune neapărat că am fost surprins de ceea ce au zis alții, pentru că știam deja reacțiile adverse Pro V.

Poți avea reacții adverse X-Pill dacă administrezi corect?

Nu pot să bag mâna în foc pentru cum au administrat ceilalți bărbați X-Pill. Dar eu știu sigur că l-am luat cum trebuie. Am administrat o pastilă la nevoie, cu 3 ore după ultima masă. Oricum cumpărasem un singur comprimat. Însă prospectul precizează că este indicat să iei o pauză de 3 zile între administrări.

Reacții adverse X-pill si ce simți după administrare

De ce? Pentru că efectele adverse se resimt chiar și în a treia zi. Și dacă mai iei o pastilă, ai cam făcut supradoză. Nu recomand. Oricum, cu efectele adverse, nici nu prea îți mai vine cheful de sex așa repede.

Citește mai multe detalii pe tema asta în articolul cu prospect X-Pill.

Înlocuitor X-Pill din cauza reacțiilor adverse

Cred că e deja clar că pentru mine, X-Pill nu a fost cel mai dulce vis. Și de asta nu m-am aruncat cu capul înainte să cumpăr mai multe pastile. Așadar, deși are rezultate ok, efectele adverse X-Pill trag produsul în jos.

Și nu îl recomand, mai ales pentru că și alții au avut aceeași experiență. Iar pe cei care zic doar „Excelent!” sau „Funcționează” eu nu îi iau în calcul. Te sfătuiesc să cauți cele mai bune pastile pentru potență ca să vezi ce ar fi cel mai bine să iei.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *