Reacții adverse Ultra Potent și ce am simțit după ce am luat

Am luat Ultra Potent. Și nu a fost o experiență de marcat în calendar. N-a fost nici prea bine, nici prea rău. Am zis să încerc și pastilele astea, că nu știi niciodată de unde sare iepurele. Sau mai bine zis, de la ce se scoală penisul. Dar am învățat pe piele mea principiul „Ce-am pe mere, dau pe pere”. Că după administrare, am avut reacții adverse Ultra Potent de toată minunea.

Ela, nevastă-mea, are deja plan de bătaie de fiecare dată când e vorba de luat pastile de potență. Știe, ba că mă doare stomacul, ba că mă doare capul, ba că îmi bate inima tare. Și este pregătită după fiecare partidă să mă ajute să mă repar.

Hai mai bine să îți zic ce am simțit eu după ce am luat Ultra Potent.

Ce reacții adverse cu Ultra Potent am avut

Ți-am scris deja în articolul cu păreri Ultra Potent cum am ajuns să iau pastila. Și cum a fost toată partida cu soția mea. Ei bine, ce-a urmat după a lăsat un gust amar. Imediat după ejaculare am simțit că mi se face rău.

Adică am simțit cumva că îmi amorțește capul și că mă strânge destul de tare. Dacă mă mișcam stânga-dreapta, simțeam cum totul se duce în aceleași direcții. Exact așa cum simți la o beție.

Și apoi, o arsură la stomac de parcă 3 zile am băut doar alcool. Nu am mai putut duce și runda doi, pentru că îmi era rău. Nu a durat prea mult starea de rău, dar a fost intensă.

Și oricum, după ce mi-am revenit, nu mi s-a mai sculat și nici nu mai simțeam că aș mai putea.

Reacții adverse UP pe forumuri

Nu găsești mare lucru despre reacții adverse în prospect Ultra Potent. De asta am sperat că poate găsesc ceva relevant pe forumuri. În mare parte, bărbați care recomandă cu căldură UP și atât. Sau care nu recomandă deloc UP și atât.

Doar vreo doi bărbați spuneau de dureri de cap și unul spunea că a simțit bătăi ale inimii mai alerte. În rest, toate bune, sănătate.

Acum ai și părerea mea despre Ultra Potent.

Ce recomand în loc de Ultra Potent

E clar că la mine nu a mers grozav și că nu o să repet experiența. Am încredere că am luat cum trebuie pastila și nu a fost să fie. Însă îți recomand să îți faci niște analize ca să vezi și tu cam pe unde te situezi.

Să vezi dacă ai probleme cardiace sau dacă ai alergii la ceva. Și în funcție de asta, să vorbești cu medicul despre care ar fi cele mai bune pastile de potență pentru tine. La mine e uPotent și o să continui să iau la nevoie.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *