Reacții adverse Proxel Potent sau ce a simțit soțul meu

Am scris destul de mult despre pastile pentru potență, pentru că Vali nu (mai) era mulțumit de performanțele sale. Am căutat amândoi soluții și, ajunși la Proxel Potent, ne-am convins că nu este un produs strict pentru potență masculină. Este un adjuvant în problemele de prostată și un stimulent al libidoului, mai mult. Vali a luat și acum scriu eu acest articol despre reacții adverse Proxel Potent.

Avem aici o părere împărțită, la fel cum e și acest produs. Există două blistere de Proxel, pentru prostată, respectiv alte două blistere cu pastilele Potent, pentru potență. În total, în cutie se găsesc 60 de capsule. Un tratament în toată regula! E clar că la așa o cantitate nu ne putem aștepta la efecte imediate. Iar așteptările noastre s-au dovedit a fi reale.

Mică recapitulare: ce este Proxel Potent și de ce a luat Vali

Soțul meu are 43 de ani, este nefumător, parțial sedentar, însă are un stil de viață sănătos. Nu are probleme de sănătate și își face periodic analizele. Are greutatea normală pentru vârsta și înălțimea lui. În ceea ce privește sexul, are el anumite frustrări, cum că nu mai e la fel de bun ca înainte.

Eu sunt cu 8 ani mai tânără decât el și e firesc să am apetitul sexual mai mare. Însă, îl iubesc și sunt mereu mulțumită de el. Totuși, sunt obiectivă când zic că, după o anumită vârstă, libidoul la bărbați scade și e nevoie de suplimente ca să revină la normal. Eu îl solicit sexual destul de des pe Vali și uneori, e adevărat, fie își pierde erecția, fie ejaculează înainte ca eu să am orgasm.

Așa că am găsit amândoi Proxel Potent în urma unei reclame TV. Am căutat păreri și reacții pe net și până la urmă am zis că merită. Am comandat o cutie și Vali a luat-o ca tratament, exact cum scria pe prospect: 2 capsule pe zi, una de Proxel, una de Potent, în timpul mesei, cu un pahar cu apă. Rezultatul a fost detaliat în articolul cu păreri Proxel Potent.

Reacții adverse Proxel Potent conform prospect, versus ce a simțit soțul

Aici nu sunt multe de spus. Din fericire, Proxel Potent chiar este un produs fără reacții adverse.

Dacă respecți indicațiile de pe prospect, totul decurge conform planului. De fapt, singurele contraindicații sunt: interzis persoanelor cu probleme cardiace, hipersensibilitate la oricare din ingrediente și cărora nu le este recomandat efortul fizic.

Deși, Proxel Potent nu crește tensiunea, nici nu provoacă amorțeală, migrene, arsuri sau somnolență. Cu alte cuvinte, cât timp respecți prospectul și nu depășești doza zilnică de o capsulă de Proxel și una de Potent, nu ai ce să pățești.

Asta scrie pe prospect și acestea au fost și reacțiile adverse cu Proxel Potent ce le-a avut soțul meu.

Efecte Proxel Potent, plăcute și mai puțin plăcute

Așadar, până aici vorbim doar de bine. Dar să vedem și partea mai puțin plină a paharului. Pentru a spori efectul produsului, trebuie să iei împreună sau la un interval scurt cele două capsule. Să le înghiți cu apă și să aștepți ca să simți ceva.

Nu este un produs care se ia „la nevoie”, așa cum sunt cele despre care am vorbit în topul cu cele mai bune pastile potență (link la finalul articolului). Este un supliment care se ia ca tratament, ceea ce înseamnă că trebuie să ai răbdare. E posibil să nu simți nimic în prima săptămână, poate chiar nici în a doua. Asta e mai puțin plăcut.

Proxel Potent este un supliment alimentar, nu un supliment pentru potență. Este un produs alcătuit din 12 ingrediente active care susțin sănătatea prostatei și o viață sexuală împlinită. Efectele nu se simt fizic, ca la alte produse. Este posibil să ai senzația că ai erecția ceva mai tare ca de obicei, însă asta nu a fost cazul la soțul meu.

Pe prospect scrie că, pentru un efect optim, se recomandă un tratament pe o perioadă de 3-6 luni. Asta înseamnă să cumperi cel puțin 3 cutii, și să zicem că faci pauză o lună între ele. Vali nu a avut răbdare, problema lui cerea o rezolvare imediată, mai ales că nu are probleme cu prostata. Însă, poate după ce împlinește 60 de ani, acest produs va fi cu adevărat benefic pentru el, căci se poate lua și preventiv.

Din fericire, am citit că Proxel Potent se poate lua și cu alte suplimente pentru potență în paralel. Vali nu a încercat asta, însă probabil dacă va avea nevoie la un moment dat și de potență sporită, și de suplimente pentru prostată, îi voi recomanda să ia uPotent în paralel. Această miere pentru potență este neinvazivă pentru organism, citește aici despre reacții adverse uPotent. Mai bine miere decât prea multe pastile, nu-i așa?

Preț Proxel Potent și de unde cumpăr

Dacă te-a convins lista aceasta săracă de reacții adverse Proxel Potent, atunci sigur te va convinge și prețul său: începe de la 50 lei pentru o cutie de 60 capsule. Poate ajunge la 70 lei, depinde de adaosul furnizorului. Însă, în general prețul iese la 1 leu / capsulă, ceea ce este foarte ieftin comparativ cu stimulentele pentru potență.

Atunci când cumperi Proxel Potent, cumperi sănătatea, prevenția. Atunci când cumperi o pastilă pentru potență cu efect imediat, cumperi experiența pe termen scurt. Asta a avut nevoie Vali și de-asta nu mai cumpără Proxel Potent prea curând.

În ce situații pot apărea reacții adverse cu Proxel Potent

Reacții adverse cu Proxel Potent sunt foarte rare. Apar doar dacă persoanele care iau pastilele acestea au hipertensiune sau nu le este permisă mișcarea. Sportivii de performanță sau culturiștii care iau suplimente ar trebui să întrebe un medic înainte.

Ingredientele Proxel și cele ale Potent nu sunt recunoscute pentru faptul că ar afecta negativ organismul. Vom vorbi despre ele mai pe larg într-un articol dedicat cu prospect Proxel Potent. Reacții nedorite pot apărea dacă ai anumite intoleranțe la vreunul din ingrediente, sau dacă ești alergic. Nu există contraindicații referitoare la alcool sau mâncare, pe durata tratamentului. Este un produs neinvaziv pentru organism.

Între timp, dacă tu cauți un înlocuitor, nu pot spune că știu vreunul ca să ți-l recomand. Asta pentru că soțul meu nu a mai luat alte produse pentru prostată. Însă, înlocuitor pentru Potent pot să-ți spun că e oricare din produsele care fac parte din topul nostru cu cele mai bune pastile pentru potență. Citește-l și acolo găsești stimulente cu efect imediat, care au avut efectul dorit la soțul meu și, implicit, la mine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *