Reacții adverse Pro V sau ce nu scrie pe prospect

Am luat pastilele Pro V din curiozitate. Căutam ceva mai bun decât Maraton Forte și Tianli, de care mă săturasem. Voiam ceva natural, care să nu-mi afecteze corpul și să am erecții puternice de fiecare dată când libidoul neveste-mii îl depășea pe al meu. Așa că am luat o cutie și azi o să vorbesc despre reacții adverse Pro V ce le-am simțit eu.

Ela, soția, e pasionată de nutriție și medicină, așa că s-a uitat cu mai mare atenție pe prospectul Pro V decât aș fi făcut-o eu. Mi-a confirmat că e un produs sigur să îl cumpărăm, că rău nu are ce să-mi facă, însă nici ea nu știa la ce să ne așteptăm.

După alte experiențe eșuate cu pastile pentru potență, așa cum am scris în articolele cu păreri Natural Potent sau păreri EjaControl, speranțele mele erau destul de mici. Însă, am vrut să-i dau o șansă.

Experiența mea cu Pro V, pe scurt

L-am luat într-o seară când știam că urma să facem sex. Am vrut să o duc mai mult ca de obicei, să mă recuperez repede chiar dacă am terminat partida ca să o invit pe Ela la runda a doua. Preludiul a fost mișto, mi s-a sculat repede și mă simțeam foarte excitat. Era totul bine la început, însă la jumătatea primei partide simțeam că obosisem și aproape am pierdut erecția.

Nu s-a lăsat de tot, doar și-a redus din intensitate. Am continuat până la ejaculare și am reușit chiar să amân primul meu orgasm din seara respectivă. A fost un succes că am reușit asta, însă la final, când ne-am dat amândoi drumul, simțeam nevoia să stau pe spate să mă relaxez. Și mi-era teamă să nu mă ia somnul.

A durat destul de mult până să ajungem la runda a doua, probabil de vină era și faptul că se făcuse deja ora 22. În gândul meu suna fraza „mâine mă trezesc la 7”, însă Ela se simțea bine și eu voiam să o facă să se simtă și mai bine. Ne-am chinuit puțin ca să începem runda a doua.

Dacă vrei să citești mai multe, intră pe articolul cu păreri Pro V. Acolo vezi și ce rating am dat.

Ce reacții adverse am avut eu cu Pro V?

După cum ai văzut, efectele pastilei Pro V au fost bunicele la mine, însă nu pe deplin mulțumitoare. A doua zi nu mai simțeam nimic, deși producătorul zice că efectul durează până la 3 zile. Probabil de aceea recomandă să lași o distanță de 3 zile între pastile, să nu iei una pe zi.

Eu așa am procedat, am lăsat mai mult, cred că 5-6 zile. Însă, efectele au fost… la fel. Am luat capsula cu apă călduță (știu, sună ciudat dar așa recomandă producătorul și Ela mi-a confirmat de ce e mai bine. Nu întreba, doar ține cont de recomandare dacă iei și tu). Am luat capsula cu 30 de minute înainte de sex și fix atât a durat preludiul. A fost totul bine-mersi, am fost plăcut impresionat de erecția ce am avut-o.

Însă, după ce am finalizat noi și a doua partidă, simțeam că m-a luat o durere de cap. Fix în mijlocul frunții. Ela mi-a zis că e de la foame. M-am uitat la ceas și se făcuseră aproape 7 ore de când n-am mai mâncat. Era ora 12 noaptea și ultima masă am avut-o pe la 17, o gustare ușoară. Eu sunt obișnuit cu mesele la ore fixe, asta e „problema” mea.

Ela, care a stat prin cămin și a avut diverse experiențe studențești, rezistă mai mult ca mine. O recomandare a producătorului fusese să iei Pro V pe stomacul gol, pentru efecte sporite. Eu am luat la 3 ore de la ultima masă, dar aia oricum a fost o gustare ușoară.

Ce alte reacții adverse Pro V am mai avut? A doua zi, m-am trezit cu amorțeală la mâna dreaptă. Nu cred că am dormit pe ea, era o senzație diferită de cea pe care o simt atunci când dorm pe mână. Aveam mai mult furnicături, pe tot brațul. Mi-am continuat activitățile zilnice și pe parcursul zilei mi-a trecut. Durerea de cap dispăruse, însă mă simțeam agitat de parcă băusem prea multă cafea. Eu beau cafea zilnic, dimineața, iar de data asta am pus mai mult lapte ca de obicei și am băut una singură. Dar niciodată nu m-a agitat așa tare cafeaua ca în ziua aia de după Pro V.

Toată ziua mi-a bătut inima prea tare. Spre seară m-am liniștit dar îmi scăzuse libidoul și am preferat să ne uităm la televizor.

Reacții adverse Pro V conform prospect

Pe prospect scrie că nu sunt reacții adverse Pro V. Simplu ca bună ziua, nu? În schimb, sunt o serie de indicații, precum:

  • o capsulă la trei zile este doza maximă recomandată,
  • să se ia cu un pahar mare de apă (preferabil călduță),
  • să se ia pe stomacul gol,
  • nerecomandat persoanelor cu probleme cardiace.

Ce altceva nu scrie pe prospect dar crede Ela că derivă din ingrediente este faptul că nu ar trebui să bei cafea, energizante, alcool, sau să faci exces de ciocolată în ziua în care iei Pro V. Preferabil, nici a doua zi. A treia zi, poți reveni la stilul tău de viață cu care erai obișnuit.

De unde cumpăr Pro V și cât costă

Dacă totuși poți trece peste aceste aspecte și vrei să cumperi Pro V, atunci mergi pe mâna farmaciilor cunoscute – Tei, Catena, Dr. Max, Sensiblu etc. Îl mai găsești și la farmacii naturiste, dar și pe site-ul importatorului, prov-pills.ro.

Găsești Pro V la cutie cu 1, 2, 3 sau 4 capsule. Costul este de 21 lei pe pastilă, fie că iei cutie mai mică sau mai mare. Uneori se fac și reduceri dar acesta e prețul de referință.

Alternative la Pro V pe care le poți lua

Reacții adverse Pro V există, chiar dacă nu sunt trecute pe prospect. Sunt bărbați care le-au simțit, am mai citit ceva pe forumuri. Eu, personal, m-am speriat de faza cu inima, că altfel durerea de cap ce am avut-o o pot pune pe seama lipsei de mâncare. Totuși, Pro V necesită un plan ca să iei pastila și parcă doar asta îți strică cheful.

Cine naiba își planifică partidele de sex? Cât de organizat să fii? În fine. Eu am căutat alternative la Pro V și, ca primă recomandare, poate fi Herbal V. Uite aici câteva păreri despre Herbal V pe care le-am scris. Este cam pe aceeași linie, însă cu mai puține reacții adverse. Asta din cauză că eu cred că Herbal V este o versiune mai „leneșă” a lui Pro V. Ingredientele sunt cam aceleași, dar își face efectul mai greu. Citește aici și despre reacții adverse Herbal V.

Ambele pastile fac parte din topul realizat de mine și Ela cu cele mai bune pastile potență. Totuși, nu sunt pe primul loc în top, sunt mai la urmă, să zic așa. Dacă vrei să afli care sunt produsele din vârful topului, intră pe articol.

Spor la toate!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *