Reacții adverse Power V8: ce simți după ce iei pastila

Am căutat și răscăutat să văd cu Vali ce fel de reacții adverse Power V8 ar putea simți după ce administrează pastila. M-am uitat și pe forumuri, și pe prospect. Nimic concret sau detaliat după care ne-am putea ghida. Ce să mai zic? A luat Vali pastila mai mult orbete, fără să știe la ce să se aștepte.

Și ca să nu treci și tu prin asta, îți povestesc eu detaliat ce a simțit soțul meu și ai putea simți și tu, chiar dacă prospectul Power V8 nu zice mare chestie.

Are Power V8 reacții adverse?

Ei promit că nu o să te confrunți cu reacții adverse și că dacă iei așa cum trebuie, totul merge strună. Ei, chiar așa să fie? Vali a luat pastila cu 30 de minute înainte de a face sex și a funcționat. A avut rezultate, nu printre cele mai grozave, însă vizibile.

Pe prospect scrie că pastila poate să dea palpitații, dureri de cap sau arsuri la stomac. Cele mai clasice efecte adverse, dacă mă întrebi pe mine. Asta pentru că majoritatea produselor de potență au cam aceleași ingrediente, deci au cam același efect. Sau așa ar trebui.

Oricum, reacțiile adverse diferă de la bărbat la bărbat. Depinde de organismul tău și cum asimilează el substanțele active din pastile.

Reacții adverse Power V8: ce a simțit Vali

Având deja o experiență destul de vastă cu pastilele pentru potență, Vali știa deja cam la ce să se aștepte. Și într-adevăr, a avut pulsul inimii destul de crescut, chiar și atunci când preluam eu activitatea.

Nu a simțit dureri de cap prea grozave, dar a zis că la un moment dat simțise o presiune destul de mare care l-a speriat și încetinise ritmul. L-a ținut senzația până după ce am terminat. De aia nici nu mai voia neapărat și runda doi, însă în pauză i-a trecut gradual.

Reacții adverse Power V8. Contraindicatii ale pastilei pentru ejacularea precoce

Nu a avut arsuri la stomac pentru că mâncase în seara aia. Și sincer mă așteptam cumva ca pastila să nu aibă efect pentru că nu e luată pe stomacul gol. Uite că la Vali a avut efect și chiar a fost ok.

Nu e Power V8 pastilă grozavă, dar nici rea. Părerea Power V8 a lui Vali este că e un fel de pastilă „de rezervă”. O iei când nu poți lua ceva care merge mai bine.

Contraindicații Power V8 sau când să nu iei

Prospectul pastilei menționează că administrarea nu este indicată persoanelor sub 18 ani și celor care au afecțiuni cardiovasculare. Pentru că pastila îți crește fluxul sanguin și oricum îți bate inima rău când faci sex. Dacă știi că ai asemenea probleme, mai bine cauți pastile de potență pentru cardiaci.

Nici dacă te confrunți cu afecțiuni hepatice sau cu obezitatea nu este indicat să consumi Power V8. Vali a mai citit pe forumuri că după administrarea pastilei este indicat să nu mănânci pentru că s-ar putea să ți se aplece.

Eu și Vali îți recomandăm să te documentezi foarte bine înainte să iei ceva și să vezi dacă nu ai cumva alergii la plantele din compoziție. Și dacă vrei să vezi ce alte pastile poți lua, citește clasamentul cu cele mai bune pastile de potență și spune-ne ce ai mai încercat.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *