Reacții adverse Performax sau ce am simțit după ce am luat miere pentru potență

Am vorbit de curând pe blog despre experiența cu Performax, mierea care promite potență maximă și m-am gândit să explic mai în detaliu ce am simțit eu în timpul sexului și după. Așa că azi vorbim despre reacții adverse Performax.

Eu am 43 de ani, nu fumez și alcool beau doar la ocazii speciale. Nu sunt practicant de sporturi, dar nici nu duc o viață sedentară. Îmi place să fiu atent cu ceea ce mănânc și să am grijă de mine.

Așa că, atunci când iau un supliment natural nu mă aștept să simt efecte sau reacții adverse. Dar hai să-ți spun ce s-a întâmplat cu mierea pentru controlul ejaculării. Despre ea ți-am mai scris și ai detalii în articolul despre păreri Performax

Reacții adverse Performax 

Dacă e să te iei după prospect, Performax pare produsul ideal. Și de ce nu ar părea? Are ingrediente naturale, nu are niciun efect advers, se administrează ușor și cu puțin timp înainte de a face sex. Parcă prea le are pe toate. Eu personal m-am convins de ce poate și nu poate Performax și de aceea am scris pe blog păreri despre Performax.

Cum spuneam, prospectul Performax nu zice nimic despre reacțiile adverse, dar pe forumuri am găsit câte ceva. Părerile au fost împărțite. Ba că Performax e foarte bun, ba că nu are efecte deloc. Dar nimeni nu zice cum și când l-a luat ca să tragi o concluzie. 

Am citit că ar crea senzație de arsuri la stomac, greață și vărsături, dureri de cap și palpitații. Dacă mă întrebi pe mine, astea mi se par reacții adverse greu de trecut cu vederea. Dar cum spuneam, nu toți explică dacă l-au luat cum trebuie și nu te poți baza 100%. 

Eu personal adun informații din ceea ce îmi povestește Ela de pe prospect și ce mai citesc de pe forumuri, însă până nu încerc și eu, nu mă arunc la concluzii. Când vine vorba despre suplimentele pentru potență, nu poți spune nimic despre un produs până nu îl încerci.

Ce am simțit eu când am luat Performax – efecte adverse

Când am luat prima dată Performax, eram în vacanță cu Ela și am vrut să o surprind. Am calculat eu cam în cât timp am ajunge în cameră și cu 30 de minute înainte am luat pe furiș un pliculeț de Performax. Ne-am mai plimbat, am vizitat, iar când am ajuns în cameră, penisul meu era deja în erecție. Nu a fost o erecție tare, cum promite prospectul.

M-am gândit că dacă mă stimulează Ela, o să se mai întărească, dar nu a fost cazul. Așa că am trecut la fapte, ca să nu pierd din efectul Performax. Partida a durat 20 de minute și în primele 10 am simțit că mi-o ia puțin de tot inima la galop, dar eu zic că e normal să simți asta când faci sex. Nu a fost nimic de speriat, deci nu o pun pe seama mierii.

Reacții adverse Performax, miere pentru potenta. Ingredientele active Performax cauzeaza arsuri la stomac si dureri de cap

Treaba s-a cam stricat când am început să simt arsuri la stomac și dureri de cap. Și nu am cum să spun că ar putea fi de la altceva pentru că o luasem pe Ela din spate. Nu am făcut acrobații prin pat, deși poate că mi-aș fi dorit. Senzația aia nu prea mi-a dat voie să mai fac mare lucru. 

Nici a doua partidă nu a mai mers și din cauza efectelor adverse. Nu mă simțeam obosit, însă nu mai aveam erecție și nu aș fi putut continua cu durerile pe care le aveam. 

Citește și despre reacții adverse Maraton Forte și reacții adverse Toot Up.

De ce să cauți ceva mai bun decât Performax 

Dacă ai parte de efecte adverse cum am simțit eu, ar cam trebui să cauți alternative mai bune. În definitiv, să cauți ceva care are rezultate vizibile și îndelungate, dar nu are efecte secundare. Pentru mine, uPotent se încadrează la categoria asta. 

M-am simțit chiar foarte bine de fiecare dată când am luat și am văzut rezultate imediat. Am avut erecții tari, am dus-o pe Ela pe culmile plăcerii și ne-am bucurat împreună de partide îndelungate.

Altfel, opțiuni sunt multe și diverse prin modul de administrare, efecte și chiar prin lista de reacții adverse. Despre câteva dintre ele poți citi în articolele cu păreri Tianli, păreri Maraton Forte sau păreri Natural Potent

Eu ți-am povestit despre experiența mea ca să îți poți face o părere despre Performax și dacă merită să iei sau nu. Îți recomand să citești despre cele mai bune pastile pentru potență pe care le-am încercat eu și Ela ca să vezi ce am mai adăugat pe listă.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *