Vali a încercat Natural Potent. Ce reacții adverse a avut

Vali, soțul meu, mi-a făcut o surpriză acum 5 ani. Ieșisem noi la plimbare și l-am văzut eu mai agitat, nerăbdător să ajungem acasă. L-am urmat, aproape alerga. Cum am intrat pe ușă, aproape a smuls hainele de pe mine și m-a aruncat în pat. Mi-a plăcut și împreună am documentat momentul. Nu era vorba de Tianli de data asta, ci de Natural Potent. Așa că, iată câteva reacții adverse Natural Potent ce le-a simțit Vali.

Nouă ne place să experimentăm în pat. De obicei ne consultăm când luăm de pe net, din farmacii online, câte un supliment pentru potență. De data asta, Vali s-a gândit, după ce a citit prospectul Natural Potent, că e similar cu Tianli. Și a vrut să se convingă că e, poate chiar mai bun decât Tianli. Însă, conform recenziei date în articolul cu păreri Natural Potent, am ajuns la concluzia că e aceeași Mărie cu altă pălărie.

Dacă ești în căutarea unui înlocuitor, citește articolul nostru până la capăt. Acolo am pus link la o listă cu cele mai bune pastile pentru potență, în urma experiențelor noastre intime. Nu ținem pentru noi ce facem în dormitor… află și tu ce merge și ce nu.

Reacții adverse Natural Potent conform prospect

Natural Potent este noul Tianli, fiind fabricat de același producător. Este vorba de o fabrică din China care produce multe suplimente naturale. Ambalajul e la fel, diferă doar numele. Natural Potent este o variantă îmbunătățită a lui Tianli, care a fost creat pentru Casa Regală din China. Sună puțin amuzant, dacă stai să te gândești. Însă, reacțiile au fost atât de bune, încât s-a decis producția acestui supliment la scară largă.

Așa a ajuns și în România, alături de fratele său mai mare, Tianli. Fiolele de 10 ml sunt cam măricele și am râs puțin de Vali când a băut-o pe prima. Am citit prospectul și am văzut că scrie că poate da reacții adverse doar dacă nu respecți indicațiile. Așa că am trecut la contraindicații și scria așa:

  • a nu se consuma de persoane sub vârsta de 18 ani,
  • să nu bei alcool în ziua în care iei fiolele,
  • să nu depășești două fiole în 24 de ore,
  • se poate lua și ca tratament, o fiolă pe zi, timp de 16 zile.

Produsul e natural, într-adevăr, dar așa cum vorbeam și în articolul cu prospect Natural Potent, probabil ai văzut că eu am o problemă cu concentrațiile ingredientelor. Are sucroză, adică zahăr, 2,2 ml, iar toate ingredientele care sunt 7 la număr, au împreună 3 mg.

Pe forumuri, am citit că nu sunt reacții adverse serioase la Natural Potent. Erau doar persoane care spuneau că au avut palpitații, senzații de agitație, dureri ușoare de cap. Însă, depinde de toleranțele fiecăruia, mai ales la zahăr.

Reacții adverse Natural Potent ce le-a simțit Vali

La Natural Potent, Vali al meu a simțit agitație. Asta am simțit și eu, când a luat prima fiolă. A băut-o înainte să plecăm de acasă și, timp de 2 ore, nu avea stare. El nu bea sucuri cu acid, nu consumă zahăr absolut deloc. Probabil cele 2,2 mg au fost cam mult pentru el, sau probabil era agitat să nu aibă erecție necontrolată pe stradă. Nu știu de ce s-a simțit așa, dar și-a revenit după ce am făcut sex.

A avut puls ușor crescut, dar nimic simțitor. A transpirat mai mult ca de obicei în timpul sexului, dar în rest nu a avut nimic serios. Ca reacții adverse Natural Potent, din fericire, au fost mult mai slabe față de reacțiile adverse cu Tianli. Acolo, cu un an în urmă, Vali a avut arsuri pe esofag, l-a durut în capul pieptului și simțea că l-a stricat la stomac. Apoi au început durerile de cap. Și asta a fost cu fiecare fiolă. De atunci a zis că se lasă de fiole pentru potență, dar a mai dat o șansă lui Natural Potent.

Din fericire, cu fiecare fiolă ce o lua Vali, reacțiile adverse dar și efectele scădeau. A început să dezvolte un fel de toleranță la produs, căci nu a mai avut nimic la ultima fiolă. A terminat cutia și a zis „acum ce facem?”. Am râs amândoi. Apă de ploaie, asta a fost.

Înlocuitor Natural Potent sau ce recomandăm noi

De atunci, Vali a zis că se lasă de fiole pentru potență. Și într-adevăr, nu a mai luat. În schimb, a consumat miere pentru potență la plic și l-a ajutat. A luat mai multe tipuri de pastile pentru potență, și unele au avut efectul dorit, altele nu.

Noi doi am făcut un top cu cele mai bune pastile pentru potență, din experiențele noastre. Sperăm să te ajute, să alegi ce trebuie. Ideea e că nu toate sunt pastile din top, unele produse vin și sub formă de miere la plic sau capsule. Nu vorbim de șervețele sau spray-uri, nu ne-au plăcut.

Sper să găsești ce ai nevoie, în topul nostru, dar și că te-a ajutat articolul cu reacții adverse Natural Potent să pui niște bani deoparte.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *