Reacții adverse EjaControl: prospect vs realitate

Bine te-am găsit! Vali aici. Nu e un secret, soția mea a avut grijă să vă zică asta. Eu am avut, mai demult, nevoie de tratament ejaculare precoce. Și am încercat diferite suplimente naturale, am vrut să nu risc din nou să o pățesc ca în articolul cu păreri Cialis. Așa că azi vă scriu despre reacții adverse EjaControl și ce am simțit eu după ce am luat acest supliment.

Din fericire, acum problemele mele s-au diminuat. Doar mai iau pastile potență din când în când, pentru menținerea performanțelor și sporirea lor acolo unde se poate.

Vreau să te ajut, căci știu că și eu am avut nevoie la rândul meu de o părere înainte să iau acest produs. Caut pe net reacții adverse, păreri, prospect, administrare și orice alte detalii pot găsi, înainte să cumpăr un supliment. Însă, în afară de prospectele de pe site-urile farmaciilor online, nu am găsit prea multe păreri despre EjaControl. De aceea, am scris eu una, pe care o poți găsi în articolul cu păreri EjaControl. Aici, eu și Ela, nevastă-mea, am dat un rating produsului, din experiența noastră. Dacă l-ai citit pe acela, să știi că aici e o continuare, căci scriu doar despre reacții adverse EjaControl.

Ce este EjaControl? Are reacții adverse?

EjaControl e un supliment natural din vitamine și plante medicinale, creat de Zurich Medical Labs. E disponibil sub formă de capsule care se înghit cu apă și, conform comercianților, efectele pot dura până la câteva zile.

Ce efecte, mă întrebi? Ei bine, produsul a fost creat pentru bărbații care suferă, în primul rând, de ejaculare precoce, și în al doilea rând de disfuncții erectile. De ce în ordinea asta? Pentru că acest produs nu are cum să le rezolve pe amândouă. Însă, nu a fost creat pentru potență, ci pentru a preveni ejacularea precoce.

Acum, sfatul meu e să nu te duci la EjaControl ca la pomul lăudat. Nu te lua după ce spun site-urile care vând produsul, ci după recenziile utilizatorilor. Dacă ai căutat pur și simplu reacții adverse EjaControl, să știi că pe prospect scrie că nu sunt, cât timp respecți doza maximă recomandată, care este de 4 pastile pe zi.

Cine naiba ar face asta? Să ia o cutie întreagă deodată? Căci atâtea pastile sunt într-o cutie, 4. Însă, având în vedere informațiile scrise pe prospectul EjaControl, pare a fi un produs sigur, neinvaziv, care ajută la nevoie. Doar că, la mine asta a fost problema: nu m-a ajutat.

Reacții adverse EjaControl ce le-am simțit eu

Așa cum am prezentat în articolul cu experiența mea cu EjaControl, eu am avut reacții adverse. Menționez că am 43 de ani, sunt nefumător, iar alcool beau ocazional dar nu fac exces. Nu practic vreun sport, dar fac plimbări și mănânc sănătos. De obicei respect indicațiile pe care le au prospectele pastilelor pentru potență.

La multe scrie să le iei cam la 2 ore de la ultima masă, respectiv cu apă. Mai zice să nu bei energizante în ziua în care iei pastila și, de preferat, cât mai puțin alcool spre deloc. Aceste indicații sunt menite atât pentru a preveni eventuale reacții adverse dacă pastila e mai puternică, dar și pentru a îi maximiza efectul.

La EjaControl, eu am respectat aceste indicații. Însă, efectele principale și secundare au fost următoarele:

  • Erecție tare, însă de durată scurtă.
  • Control pe ejaculare aproape zero la prima rundă, mediu la a doua rundă.
  • Cel mai mult m-a ținut 40 de minute cu EjaControl – în condițiile în care puteam rezista 30 și fără pastile.
  • În timpul sexului, am transpirat mai tare ca de obicei și mi s-a înroșit fața. Nu sunt un om cu alergii și nu mi s-a mai întâmplat în alte contexte. A trecut de tot la 2-3 ore după ce m-am liniștit.
  • Mi-a crescut pulsul, dar nu cu mult.
  • M-a luat somnul, probabil de la passiflora din componență.
  • Am avut dureri ușoare de cap, dar nu am luat un calmant, mi-au trecut după un somn bun.
  • Orgasmul nu a fost mai intens ca de obicei, iar ejacularea a fost la fel.

Înlocuitor EjaControl sau ce altceva recomand

După cum vezi, am toate motivele să nu mai recomand EjaControl. Am avut reacțiile de mai sus la 2 din 4 pastile dintr-o cutie, căci le-am luat pe toate. Dar nu m-am grăbit, am luat una la 2-3 zile, căci asta e frecvența la care fac sex cu nevastă-mea.

Ți-am mai zis, ne place să experimentăm, să încercăm diverse, dar după aceste reacții adverse EjaControl, nu mai încercăm. În schimb, ca tratament eficient pentru ejacularea precoce, eu îți recomand uPotent. Nu vreau să le fac reclamă, dar băieții ăia au ales pe sprânceană ingredientele care trebuie. Cel puțin, pe mine m-a ajutat să fac sex câteva ore bune, fără să am probleme după. De fiecare dată când ejaculam, mă recuperam rapid. Am scris aici despre această miere pentru potență – păreri uPotent. Sper să te ajute!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *