Proxel Potent sau Pops: suplimente naturale pentru creșterea potenței la bărbați

Salut. Vali sunt. Când am început să iau pastile de potență, eram în căutarea unui produs care să aibă rezultate pentru mine. Și am încercat o groază de pastile până când să pot spune ușurat că am găsit ceea ce îmi trebuie. Și pentru că am experiență cu mai multe pastile, vă spun și vouă ce am simțit eu și ce păreri am. Deci, azi vorbim de comparația Proxel Potent sau Pops.

Când mai dădeam peste câte o reclamă la suplimente pentru potență, căutam să văd păreri despre ele, dacă merită sau nu și cam ce efecte au. Și de multe ori vedeam fie recomandări nefondate, fie păreri proaste neexplicate. Că sunt puțini cei care zic cât de des au luat, dacă au luat corect pastila sau dacă s-au ținut de tratament.

Iar pe blog am scris articole despre produsele pe care le-am încercat și le găsești cu numele de păreri Proxel Potent, păreri Pops, păreri Maraton Forte sau păreri Levitra.

Și am să vă povestesc cum a fost situația la noi în pat cu Proxel Potent, dar și cu Pops.

Ingredientele Proxel Potent și Pops

Ela, nevastă-mea, e cea care citește și se documentează mai mult despre ingredientele pastilelor pentru că se pricepe mai bine și îi place să aibă grijă de mine, din punctul ăsta de vedere. Și cine sunt eu să îi stric plăcerea? Doar e nutriționistă, pasionată de medicină, știe mai bine ca mine cum să le interpreteze. Iar când am cumpărat Proxel Potent, mi-a înșiruit o listă de ingrediente de cred că am visat-o toată noaptea. A scris ea pe blog mai multe despre ingrediente și prospectul Proxel Potent.

Oricum, sunt plante afrodiziace, vitamine și uleiuri esențiale. O parte pentru pastila Proxel și cealaltă pentru pastila Potent. Deci avem plante care ajută la sănătatea prostatei și cele care au efecte asupra disfuncțiilor erectile la bărbați.

La Pops m-a câștigat repede pentru că treaba cu ingredientele e „scurtă și la obiect”. Patru ingrediente, toate pentru potență și tot plante afrodiziace și cu efecte asupra circulației sanguine, creșterea libidoului și recuperarea între partide.

Proxel Potent vs. Pops: contraindicații și reacții adverse

Când mi-am dat cu părerea despre Proxel Potent am zis că eu nu îl consider un produs pentru potență, ci mai degrabă un supliment pentru menținerea sănătății prostatei. Eu nu am simțit nimic îmbunătățit pentru penisul meu cât timp am luat Proxel Potent. Nici rezultate nu am avut și nici reacții adverse Proxel Potent. Și atunci, m-am întrebat de ce să îl mai iau?

Ei zic pe prospect că este contraindicat pentru persoanele cu hipertensiune arterială sau cele care fac efort fizic regulat, precum sportivii de performanță. Din fericire, nu e cazul la mine.

Iar dacă mă întrebi despre Pops, situația a fost mai bună. În sensul că am avut rezultate și am fost chiar foarte mulțumit. Și Ela a fost și mai mulțumită. Eu nu am avut reacții adverse cu Pops, însă pe prospect scrie că nu este recomandat în caz de afecțiuni cardiace.

Vezi ce pastile pentru potența la cardiaci poți lua dacă ai asemenea afecțiuni.

Recomandarea Sub Aștenut: Proxel Potent sau Pops

Eu nu consider că Proxel Potent m-a ajutat în vreun fel și de asta nu mai iau. Nici nu îl recomand pentru că Pops și-a făcut mai bine treaba. Am avut erecții tari și de durată și sunt chiar mulțumit. Desigur, ca tratament pentru sănătatea prostatei, probabil că Proxel Potent e bun și, cu siguranță, soluția mai potrivită decât Pops sau alte pastile similare cu efect rapid dar izolat. Asta pentru că e creat pentru problemele cu prostata, ceea ce are mai mult efect medical decât de plăcere.

În mare parte, mă confrunt cu ejacularea prematură și mult timp am căutat alternative pentru a trata această disfuncție. Și dintre tot ce am încercat pentru asta, am rămas fidel uPotent. Am scris câteva păreri uPotent foarte bune pentru că a făcut diferența între cât rezistam înainte la sex și cât rezist când iau mierea pentru potență. De-asta mai mult mă concentrez pe uPotent în momentele mele de nesiguranță.

Dacă și tu cauți tratament pentru ejacularea precoce, îți recomand să încerci mierea. Și când vrei să îți surprinzi partenera cu o erecție tare, ia Pops. Dar nu le lua pe ambele în același timp, nu funcționează așa, s-ar putea să-ți faci rău. Doza maximă din fiecare este de un plic (în cazul mierii) respectiv o capsulă (în cazul Pops) la 24 de ore. Preferabil, să nu iei două produse de potență diferite în interval de 48 de ore, căci cine știe ce s-ar întâmpla cu pulsul tău și ritmul cardiac. Mai bine fă o pauză între ele, să iasă de tot din organism.

Studiază și articolul nostru cu clasament cele mai bune pastile pentru potență, ca să vezi și alte suplimente cu efect imediat pentru tine.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.