Prospect Stud 100 și ce să știi despre spray-ul care promite rezistență la sex

Pentru că eu sunt mai implicată în tot ce înseamnă produse și suplimente pentru tot felul de nemulțumiri despre corp, arunc un ochi și peste prospectele pe care le găsesc în cutii. Și mă gândeam de curând la prospectul Stud 100.

Am mai discutat în trecut despre cum a fost experiența lui Vali cu spray-ul Stud 100. Și implicit, experiența noastră sexuală după folosirea lui. Nu aș putea spune că vreau să o repet, dar mai bine hai să îți spun care-i treaba cu spray-ul pentru tratarea ejaculării premature.

Prospect Stud 100: ce este lidocaina

Atunci când Vali a venit acasă cu Stud 100, m-am trezit cumva în fața faptului împlinit. El a zis că vrea să încerce și eu nu aveam de gând să îl opresc. Singura mea teamă era că poate spray-ul ăsta minune o să facă mai mult rău decât bine.

Trebuie să recunosc că nu am apucat atunci să citesc mai nimic despre Stud 100. Am văzut doar cutia și îmi spusese Vali despre cum se aplică. Similar cu un alt produs pe care îl folosise el înainte și despre care am discutat într-un alt articol. 

Găsești pe blog ce concluzii am tras despre produs și per ansamblu, câteva păreri despre spray-ul Tianli. Și că tot vorbim despre alternative, mai poți citi și păreri despre gel pentru potență sau păreri despre Natural Potent ori păreri despre Maraton Forte.

Am descoperit, citind prospectul Stud 100, că are în compoziție lidocaină. O substanță cu efect anestezic ce se folosește și în stomatologie. Acum, Stud 100 are o concentrație mult mai mică de lidocaină, dar îndeajuns încât să aibă efecte asupra penisului.

Și într-adevăr, a avut. I-a cam amorțit lui Vali penisul de nu mai simțea nimic. Mai mult decât atât, a trebuit să folosim și prezervativ pentru că nu am vrut să beneficiez și eu indirect de tratamentul cu Stud 100 pentru combaterea ejaculării precoce. 

Așa că prezervativul pus peste un penis amorțit nu aduce niciun avantaj. Singura parte bună a fost că actul a durat ceva mai mult, dar nu a venit la pachet și cu ceva orgasme. Cel puțin pentru Vali.

Mod de administrare Stud 100 conform prospect

Pe prospectul Stud 100 scrie că este un produs destinat uzului extern, fiind spray. Bineînțeles, trebuie ca penisul să fie spălat și curat. Asta în primul rând din respect față de parteneră, dar și pentru aplicarea produsului. Deși pe prospect scrie că se pot aplica între 3 și 8 jeturi, Vali a aplicat vreo 5 pe toată suprafața penisului. 

Și ca să fie sigur că rezistă mai mult la sex, a pulverizat Stud 100 pe penisul în erecție și a trebuit să așteptăm minute bune înainte de a pune prezervativul.

Cumva, și așteptarea asta a contribuit la senzația de sex mecanic. Parcă nu au decurs lucrurile natural și nu a fost prea plăcut. 

Dar pentru că Vali era în căutarea unui tratament pentru ejacularea precoce, Stud 100 și-a făcut treaba. Totuși, nu am apreciat niciunul dintre noi faptul că per total, partida a fost lipsită de pasiune, senzații și orgasme. Și asta pentru că Stud 100 amorțește prea tare penisul, iar bărbații nu mai simt plăcerea. 

Prospect Stud 100 și ce contine. Lidocaina este un anestezic local

Anestezicul este prea puternic atunci când îl aplici pentru a fi eficient, și nu are efecte pentru ejaculare dacă te dai cu prea puțin.

Lidocaina din compoziția produsului Stud 100 a avut efect îndelungat, în sensul în care și după ce-am terminat, Vali nu a mai putut să ducă încă o partidă. Și nici masturbarea nu l-a ajutat.

Reacții adverse Stud 100 conform prospectului și din experiența noastră

De reacții adverse nu am citit nimic relevant. Pentru că produsul se aplică extern, reacțiile adverse depind de pielea și penisul fiecărui bărbat în parte. Vali nu a experimentat nimic neobișnuit, de genul iritații, arsuri sau mâncărimi. Dar noi ți-am spus mai multe despre asta când am scris articolul cu reacții adverse Stud 100.

Totuși, din punctul meu de vedere, amorțirea penisului poate fi catalogată drept reacție adversă. Și lipsa orgasmului la ejaculare, tot reacție adversă. 

Am citit și pe net câteva păreri despre Stud 100 și sunt împărțite, ceea ce m-a adus la concluzia că reacțiile și rezultatele diferă de la bărbat la bărbat. La unii trebuie 6 jeturi, la alții 2 sunt prea multe. 

Contraindicații Stud 100 sau când să nu folosești lidocaina spray

Și când a venit vorba de contraindicații, tot prospectul Stud 100 l-am consultat. Până la urmă, de asta e pus acolo, nu? Nu scria mare lucru despre când ar trebui și când nu ar fi indicat să folosești Stud 100.

Eu cred că dacă ai pielea sensibilă sau suferi de dermatită, nu e indicat să te dai. Eu să fiu bărbat nu m-aș da oricum. Sunt atentă la ce aplic pe piele că doar frumusețea nu ține o viață, nu?

Îți mai zic eu că este contraindicat să te dai cu lidocaină dacă tu și partenera vreți să vă distrați cu câte un sex oral. Sau dacă nu vreți să folosiți prezervativ. Deci ori lidocaină, ori fără prezervativ. Nu merg amandouă.

Ce să folosești în loc de Stud 100

Cred că cea mai bună alternativă pe care a descoperit-o Vali pentru ejacularea precoce este mierea uPotent

Știu că mulți ar fi sceptici să ia pastile sau produse pentru potență, dar dacă ar citi prospectul uPotent, ar vedea că un produs din miere și extracte din plante afrodiziace este mai eficient decât un produs cu lidocaină pentru a rezista mai mult în timpul sexului.

Similar, dacă ești în căutare de ceva bun pentru erecții, poți citi părerea lui Vali despre Pops

Într-o notă optimistă, închei articolul amintind despre clasamentul cu cele mai bune produse pentru potență în care am povestit despre ce am mai folosit noi și ce efect au avut asupra momentelor fierbinți dintre mine și Vali. Desigur, cele mai importante aspecte în clipele de sub așternut sunt plăcerea și intimitatea cu partenerul care nu trebuie pierdute.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *