Prospect Proxel Potent: tratamentul pentru potență și prostată

Bună, dragilor! Ela sunt. Zilele trecute vorbeam cu Vali că ar trebui să mergem la câte un control de rutină. Eu la ginecologie, iar el la urolog. Și uite așa, din una în alta ne-am adus aminte de perioada în care el a luat Proxel Potent. Așa că o să stăm puțin de vorbă despre prospectul Proxel Potent și ce trebuie să mai știi înainte de a lua.

Pastilele acestea, 60 la număr, sunt de fapt, împărțite în două. 30 sunt Proxel, pastile pentru menținerea sănătății prostatei, iar 30 sunt Potent cu acțiune asupra libidoului, a erecției și a ejaculării. 

Bine, asta spun ei. Dar eu vă spun concret ce efecte a avut Proxel Potent la Vali. Și dacă vrei să vezi la ce concluzie a ajuns soțul meu în legătură cu părerile Proxel Potent, poți să citești mai multe pe blog. 

Prospect Proxel Potent: ingrediente și reacții adverse

Și ca să vedem cum funcționează (sau nu) Proxel Potent, ar trebui să știm, în primul rând, ce conține. Pe prospect, scrie că pastila Proxel conține:

 • extract din semințe de dovleac – 120 mg;
 • extract de arbore de tămâie – 50 mg;
 • acizi boswellici – 32,5 mg;
 • extract de nemuritoare – 50 mg;
 • hialuronat de sodiu – 25 mg;
 • vitamina E – 12 mg;
 • ulei esențial din arbore de ceai – 1 mg.

Pentru pastila Potent, ingredientele și concentrațiile sunt următoarele:

 • L-Arginină – 200 mg;
 • extract de Maca – 200 mg;
 • extract de colții babei – 100 mg;
 • saponine – 40 mg;
 • extract de ginseng – 75 mg;
 • ginsenozide – 3,75 mg;
 • zinc – 15 mg.

În mare parte, sunt plante afrodiziace, câteva vitamine și uleiuri esențiale, deci nimic ce poate să dea reacții adverse mai acute, cum se întâmplă în cazul Stud 100, de exemplu.

Pe forumuri, alți bărbați spun că au avut dureri de cap, arsuri la stomac, senzații de amețeală, somnolență și dureri de mușchi. Dar nu toți spun dacă au luat pastilele cum trebuie. Vali al meu nu a simțit mare lucru, din fericire. Dar, citește mai multe despre reacțiile adverse Proxel Potent.

Aș spune că alergia la plantele din compozițiile pastilelor ar putea fi un efect advers, în rest, nimic, atât timp cât respecți indicațiile de pe prospect.

Cum se administrează Proxel Potent conform prospect

Și pentru că tot vorbeam despre indicații, administrarea Proxel Potent este simplă. Iei o capsulă de Proxel și una de Potent pe zi, fie înainte de masă, fie după. Așadar, o cutie de Proxel Potent acoperă o perioadă de 30 de zile.

Tot pe prospect scrie că tratamentul durează 60 de zile, pentru a avea parte de rezultate vizibile. Vali al meu a luat doar o cutie și cam atât a fost. Când a văzut că nu prea își fac efectul la el, a zis că nu are rost să ia.

Lui i s-a părut că Proxel Potent e mai degrabă un supliment pentru sănătatea prostatei, nicidecum un produs pentru potență masculină. Despre alte produse bune pentru potență ți-am mai scris. Poți oricând să citești păreri Natural Potent, păreri Tianli sau Păreri Maraton Forte.

Contraindicații Proxel Potent sau ce scrie pe prospect

Cam ca orice altă pastilă de potență, Proxel Potent nu este indicat celor care suferă de probleme cu tensiunea sau sportivilor de performanță. Te agită tare pastila și inima o va luat imediat la galop. Unde mai pui că și efortul sexual poate să fie prea mult?

Este indicat să discuți cu medicul înainte de a începe să iei Proxel Potent. Mai ales pentru că este tratament pentru prostată. Nu e bine să iei suplimente sau medicamente fără să ceri o părere avizată.

Recomandarea noastră în loc de Proxel Potent

Pentru că Vali nu încadrează Proxel Potent în lista pastilelor pentru potență, nici nu îl recomandă. Nu pentru că e rău, ci pentru că el nu a simțit mai nimic diferit și nu se poate pronunța în privința asta. 

A încercat alte produse naturale pentru potență care au dat rezultate vizibile și într-un timp mult mai scurt. De exemplu, Vali recomandă pastilele pentru potență Pops. Găsești pe blogul nostru experiența lui, cum l-a ajutat cu erecția, cum a fost în timpul sexului și după.

Poți arunca un ochi și pe clasamentul nostru cu cele mai bune pastile pentru potență ca să vezi ce altceva mai merită încercat, din punctul nostru de vedere. 

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *