Prospect Power V8: ce conține tratamentul pentru ejacularea prematură?

Îmi iubesc soțul enorm și îmi place să am grijă de el. Îmi face plăcere să îi gătesc și sunt foarte atentă la ce consumă, mai ales de când cu disfuncțiile erectile masculine. Și acord atenție mai ales suplimentelor pentru potență. Așa că hai să vorbim și despre prospect Power V8.

V-am zis în articolul cu păreri Power V8 cum a ajuns Vali să ia produsul ăsta. Am detaliat acolo toată experiența noastră, pentru ce e bun și ce fel de reacții adverse Power V8 a avut Vali.

Prospect Power V8 sau ce ingredient conține

Cam ăsta e primul lucru la care mă uit când citesc prospectul unui produs pentru potență. Deja dacă găsesc ceva suspicios printre ingredient, nu prea mai suntem dispuși să luăm. Mai bine facem sex cum putem decât să îi fie lui Vali rău.

M-am uitat pe site-ul producătorului înainte să cumpărăm Power V8 și uite ce conține pastila pentru tratarea ejaculării premature:

  • Ginkgo biloba – este un bun stimulant pentru circulația sanguină. Deci un plus pentru erecție și pentru energie.
  • Ginseng – oferă energie și o stare de bine. Așadar, îți asigură creșterea libidoului.
  • Scorțișoară – este un ingredient cu efect afrodiziac. Poate de aia îmi plac mie așa mult prăjiturile cu scorțișoară 🙂
  • Goji – crește nivelul energetic din organism, nivelul de testosteron și libidoul.
  • Rhodiola – este o plantă din care se poate prepara ceai și este bună pentru energie sexuală.
  • Praz – am râs când am citit ingredientul ăsta. Vali zicea că nu are cum să fie pentru libido, dacă iei pastila și miroși a praz. Aparent, semințele de praz sunt bune pentru menținerea fermă a erecției.

Sunt încântată de faptul că Power V8 nu conține zahăr sau substanțe medicamentoase. Chiar nu vreau ca Vali să mai ia pastile care nu sunt din ingrediente naturale. Mai bine îi fac eu de mâncare cu alimente bune pentru potență decât să aibă reacții adverse cu Viagra, de exemplu.

Contraindicații Power V8

Producătorul zice pe site că nu e indicat să iei Power V8 dacă ești stresat sau dacă adesea consumi alimente bogate în grăsimi, pastila nu își face efectul. Și pentru că și Vali a experimentat, dar am citit și pe forumuri despre durerea de cap, aș spune că dacă ai probleme cu inima, nu e indicat să iei.

Durerea de cap apare de la fluxul sanguin crescut. Dacă mai iei și pastilă și ai și probleme cardiace, nu e ok. Mai bine cauți pastile de potență pentru cardiaci. Aș mai adăuga pe lista contraindicațiilor și alergiile la vreunul dintre ingredientele pastilei. Că pe lângă durere de cap, s-ar putea să faci și vreo iritație.

Administrare Power V8 conform prospectului

Nu-mi scapă nici o literă din prospect. Așa sunt eu și ca nutriționist, sunt atentă la tot ce e de consumat. Deci am citit și cum se administrează Power V8, ca să știm cum procedăm, nu?

Ingredientele pastilei Power V8. Efecte adverse si administrare conform prospectului Power V8

Producătorul zice că pastila se ia cu jumătate de oră înainte de sex și așa a procedat și Vali. Și a mers bine treaba. Așa scria în prospect, așa a luat. Dar a doua dată când a luat, nu a mai avut același efect. Ori s-a obișnuit corpul, ori nu era el în aceeași formă.

Pe forumuri, alți bărbați au zis că la ei nu a avut efect deloc și că s-au gândit ca data următoare să nu mănânce nimic înainte și după sex. Clasica poveste a pastilei care are efect pe stomacul gol.

Depinde de la bărbat la bărbat cum și când își face pastila efect. De asta sunt trecute pe prospect tot felul de reacții adverse posibile. Că nu știi pe care le bifezi tu. Dar era bine și să zică despre administrarea pastilei pe stomacul gol.

Vali recomandă să îți faci un control la medicul androlog înainte de a lua vreo pastilă. Pentru că este bine să știi cum reacționează organismul tău la diverse pastile. Soțul meu zice că cele mai bune pastile de potență trebuie să îți ofere rezultate și niciun efect advers.

Pentru tine ce pastile de potență funcționează? Spune-ne în comentarii 🙂

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *