Prospect Performax: despre mierea naturală cu efect asupra potenței masculine

Am ajuns de curând cu Ela la o discuție despre evoluția pe care a avut-o viața noastră sexuală și cum s-a modificat în bine datorită comunicării dintre noi, dar și a câtorva produse pentru potență pe care le-am luat. Astăzi vreau să îți vorbesc despre prospectul Performax.

Nu aveam păreri Performax bine conturate când am ajuns să iau produsul ăsta. De asta mi-am zis să încerc pentru a mă convinge. E bun sau nu e bun?

Știți că nevastă-mea e șoarecele de bibliotecă atunci când e vorba de documentat. Eu prefer să spun că citesc selectiv. Preiau doar ce mă interesează. Ea citește tot și caută ce înseamnă fiecare ingredient de pe prospect. La fel a făcut și cu prospect Maraton Forte, prospect Pops sau prospect Natural Potent.

Cumva, facem treabă de echipă. Ea se documentează mult despre pastile, iar eu îmi dau interesul să le iau și să iasă treaba bine în pat. 

Prospect Performax – ce mai conține mierea pentru potență?

Păi dacă e miere pentru potență, e clar că are în compoziție miere. Totuși, în proporții mai mari sunt plantele afrodiziace care contribuie la rezultatele pe care ți le dorești.

Uite și lista completă de ingrediente și concentrația fiecăruia:

 • sirop de glucoză – 78,72%;
 • miere de albine – 11,01%;
 • melasă de dudă – 3,78%;
 • polen – 1,57%;
 • țelină – 0,79%;
 • roșcovă (ceratonia siliqua) – 0,63%;
 • ovăz (avena sativa) – 0,63%;
 • ghimbir – 0,63%;
 • alpinia officinarum – 0,47%;
 • scorțișoară – 0,31%;
 • maca (lepidium meyeni) – 0,31%;
 • ginseng american (panax quinquefolius) – 0,16%;
 • urzică (urtica sp.) – 0,16%;
 • ginseng siberian (eleutherococcus senticosus) – 0,13%;
 • ginkgo biloba – 0,13%;
 • ginseng (panax ginseng) – 0,13%;
 • dovleac (cucurbita sp.) – 0,11%;
 • tribulus (tribulus terrestris) – 0,11%;
 • cola vera – 0,08%;
 • extract de vanilie – 0,08%;
 • lăptișor de matcă – 0,06%.

Plantele pe care le-am enumerat mai sus au efecte asupra oboselii sexuale, asupra circulației sângelui către organul genital și cresc fertilitatea la bărbați. Faptul că vorbim de plante și nu de substanțe chimice precum în cazul Viagra, este un lucru bun, zic eu.

Ce-i rău e că în cap de listă avem sirop de glucoză. Păi e zahăr spus altfel. Și e cam mult pentru un produs care zice că-i natural. Mai bine de jumătate din produs este zahăr și cu o parte miere care vine și ea cu aportul de zahăr. Deci zahăr cu zahăr. Eu vreau concentrație mare de plante benefice pentru erecție, nu o cantitate mare de zahăr care oricum nu-i bună pentru organism. Poate că de aici și energia pentru sex și reducerea oboselii.

Totuși, mi se pare că sunt multe ingrediente, iar rezultate cam puține. Cel puțin la mine. Ingredientele importante sunt în cantități complet neglijabile.

Mod de administrare Performax

Și zic de rezultate puține convins fiind că am luat Performax așa cum trebuie: conform prospect. Bineînțeles că am mai ținut cont și de experiențele relatate de alți bărbați. Dar dacă prospectul zice cumva, așa am făcut. Doar nu e pus degeaba acolo, nu?

Pe prospect scrie că trebuie să iei un pliculeț de Performax cu 30 de minute înainte de sex și că nu e recomandat să depășești doza de 1 plic pe zi. Așa am făcut și eu, și alți bărbați. M-a bucurat inițial pentru că nu ai nevoie de apă și pentru că nu se ia cu mult timp înainte de partidă, cum se întâmplă în alte cazuri – de exemplu, citește articolul cu păreri Maraton Forte

Mierea pentru potenta Performax se administreaza cu 30 de minute inainte de act. Prospectul are contraindicatii pentru afectiuni cardiace

La mine nu a avut rezultatele dorite, mai mult decât atât că m-am ales cu câteva efectele adverse Performax nu prea plăcute. Îți dai seama că depinde de la bărbat la bărbat cum reacționează organismul și ce performanțe poți avea cu diverse produse. De aia sunt mereu păreri împărțite.

Contraindicații Performax sau ce zice prospectul

În prospect scrie că nu e indicat să iei dacă suferi de boli cardiace pentru că Performax crește fluxul sanguin. Până la urmă, multe dintre pastilele de potență fac asta pentru că o erecție tare este susținută de fluxul sanguin crescut în zona genitală

Și partea mai puțin bună este că unele pastile cresc foarte tare fluxul sanguin, iar altele nu. Eu nu am probleme cardiace, însă am testat produse care mi-au făcut inima să o ia la galop rău de tot. De asta nu recomand orice are contraindicații de genul acesta. Dacă te știi cu afecțiuni de genul, mai bine caută pastile de potență pentru cardiaci.

După ce am citit prospectul și am încercat mierea: recomand Performax?

Nu recomand și nici nu mai iau Performax pentru că uPotent, care e tot miere pentru potență, este o alternativă mai bună pentru mine. La mine, Performax nu a avut rezultate prea bune și gândul că are atât de mult zahăr îmi confirmă că nu prea are cum să facă o treabă extraordinară.

Performax nu a venit cu îmbunătățiri considerabile și mi-a dat și niște stări ciudate după. Dar orice pastilă pentru potență are efecte diferite de la bărbat la bărbat. De aia merită să le încerci și tu. Însă e bine să vezi ce te-ar putea aștepta. De asta scriem articole și eu, dar și Ela.

Noi creat și un top cu cele mai bune pastile pentru potență pe care l-am pus pe blog. Vezi și tu ce am folosit noi și ce îți recomandăm. Spune-ne în comentarii dacă ai încercat Performax și ce ai simțit.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *