Prospect Natural Potent: e similar cu Tianli?

Când soțul meu caută pastile pentru potență sau orice fel de supliment, îl rog să-mi trimită și mie detaliile înainte. Ca nutriționist, mereu îl sfătuiesc ce e mai bine pentru sănătatea lui. Așa mi-a trimis într-o zi să mă uit peste prospect Natural Potent, fiole pentru potență masculină.

Soțul mai luase Tianli în trecut și chiar am făcut amândoi o recenzie – păreri Tianli. Acesta este tot sub formă de fiole, are un scris chinezesc pe ambalaj și promite multe. E un supliment natural, așa cum scrie și în descrierea sa, însă pe noi nu ne-a ajutat să ajungem la performanțele ce ni le-au oferit Maraton Forte sau Pops, de exemplu. Pur și simplu am rămas, la final, ușor dezamăgiți.

Așa că am căutat ceva mai bun decât Tianli și în continuare mai bun decât ce luase Vali, soțul meu, înainte de asta. Și așa am descoperit Natural Potent. I-am zis să mă uit puțin pe prospectul Natural Potent, înainte să îl cumpărăm, și o să-ți spunem și ție ce am aflat. Înainte de asta, dacă ești curios să afli ce experiență am avut noi cu produsul, citește și articolul cu păreri Natural Potent.

Prospect Natural Potent: secretul regal chinezesc din plante

Prima dată Vali a vrut să-mi facă o surpriză și să comande Natural Potent cam la un an distanță de la Tianli. Nu ne-a dezamăgit per total suplimentul, însă aveam alte așteptări. În fond, până la urmă ne-am dat seama că e aceeași Mărie cu altă pălărie. Deși, ambalajul are aceeași culoare.

Deși scrie pe ambalaj că este secretul regal chinezesc? Pentru că acest supliment a fost folosit la Curtea Imperială a Chinei, înainte să fie produs pentru publicul larg. A fost conceput pentru regi, prin urmare.

Am citit pe prospect Natural Potent că e vorba de același producător ca la Tianli, fabrica „Shanghai Dah Chong Children`s Food Factory Co Ltd” din China. Ciudat nume pentru o fabrică. Ei produc și alte suplimente pentru potență și nu numai, pe bază de ingrediente naturale. Acum, din punctul meu de vedere de nutriționist, ce poate fi natural la un amestec de plante, sub formă de lichid, într-o fiolă? Dar am trecut peste asta și i-am dat lui Vali undă verde să cumpere. Deși, fie vorba între noi, eu nu aveam inima împăcată.

Natural Potent este un supliment pentru bărbați sub formă de fiole. Scopul este, la fel ca la Tianli, să ajute la:

 • întârzierea îmbătrânirii,
 • revigorarea și tonifierea organismului,
 • creșterea libidoului la bărbați,
 • întărirea organismului,
 • obținerea unor erecții ferme și de lungă durată.

Ce a simțit Vali când a luat Natural Potent conform prospect

Nu este indicat pentru femei. Vali când a luat fiola, a simțit că l-a agitat puțin. I-a crescut pulsul, a simțit o energie spontană în corp și era ca și cum ar fi băut cafea. Am ieșit noi la o plimbare în ziua în care luase prima fiolă și m-am speriat puțin, că mă tot trăgea de mână să mergem mai repede.

Oricum, Vali e mai înalt ca mine, face pașii mari, dar de regulă ține ritmul. De data asta, însă parcă se grăbea undeva. Nu mi-a zis când a luat fiola, abia după ce am ajuns acasă și am făcut două partide de sex fără pauză între ele. Mi-am dat seama unde bătea el. Voia să-mi facă o surpriză, care i-a ieșit, deși s-a estompat cu timpul.

De la a doua fiolă, efectele erau din ce în ce mai mici. A urmat tratamentul cu 6 fiole, însă la ultima chiar nu mai simțea nimic. Ejacularea tot rapidă era, în sensul că după ce luase 6 fiole tot în 3-4 minute își dădea drumul. E adevărat, se recupera mai rapid între partide, dar a zis că nu merită și a decis să se lase de fiole pentru potență de atunci. Asta se întâmpla în urmă cu 5 ani.

Ingrediente Natural Potent și explicații

Pe prospect Natural Potent sunt listate o serie de ingrediente, însă dacă nu stai să le cauți pe fiecare pe net separat, nu-ți dai seama ce fac. Așa am procedat eu, și iată un rezumat cu ceea ce am găsit.

Ingrediente Natural Potent:

 • Epimedium Grandiflorum  se mai numește și „Iarba Țapului”. Este o plantă medicinală chinezească cu efect afrodiziac care tratează disfuncțiile erectile la bărbați. Așadar, un soț cu erecție slabă ar fi consumatorul ideal.
 • Lycium Barbarum – numită și „Cătina de garduri”, pentru că este cățărătoare, e un arbust eficient pentru îmbunătățirea circulației. Are efect similar cu ghimbirul, deși este mai slabă. În schimb, e și un bun tonic pentru organism.
 • Polygonum Multiflorum – sau „Troscotul chinezesc”, e o plantă folosită în medicina tradițională chinezească, renumită pentru efectele sale în tratarea disfuncțiilor erectile. Însă, nu mai sunt așa de sigură dacă în prezent vorbim de aceeași plantă care trata afecțiunile în antichitate.
 • Hypoxis Minor – o plantă cu origini din India, folosită și în medicina ayurvedică. Este un adevărat energizant natural, precum și un afrodiziac puternic care a fost testată și crește libidoul la bărbați.
 • Damnacanthus Indicus – este o plantă care nu este prea cunoscută în România, dar în China se spune că ajută la creșterea nivelului de testosteron și ajută la susținerea sistemului reproducător la bărbați.
 • Boschniakia Rossica – stimulează apetitul sexual și contribuie la obținerea unei erecții în mod rapid și la recuperarea între partidele de sex. Vali a făcut ceva progrese la acest capitol, după ce a luat Natural Potent.
 • Eleutherococcus Senticosus – un arbust mic care crește libidoul, susține circulația și energizează organismul;
 • Sucroza – doar o altă denumire pentru zaharoză – și de aici am dat de un ingredient al cărui rol nu-l pot concepe. De ce a fost nevoie să adauge și sucroză, când puteau să crească cantitățile celorlalte ingrediente?
 • Apă – nu mă miră, era nevoie să adauge apă să transforme acest amestec într-un lichid, ca să fie administrat sub formă de fiolă.

Gramaje ingrediente conform prospect Natural Potent

Și acum, după toată lista asta, se cuvine să discutăm… ce concentrație are fiecare? Gândește-te așa: fiola are 10 mg, din care: 3 mg au toate ingredientele de mai sus cu excepție ultimele două. Sucroza are 2,2 g iar apa are 4,8 g. Așadar, avem de-a face cu zahăr, apă și ceva ingrediente naturale.

De-asta la Vali au mers mai bine primele fiole decât ultimele. Corpul lui dezvoltase deja o toleranță la ele, iar el de regulă nu consumă zahăr, sub nicio formă și nici nu bea sucuri care conțin zahăr. De-asta a avut palpitații ușoare la început și parcă se grăbea să ajungă acasă, să-și epuizeze energia.

Administrare și contraindicații

Natural Potent e poate administra cu 45-60 de minute înainte de partida de sex. Efectele sale țin până la 24 de ore, de aceea nu e recomandată mai mult de o doză pe zi. Fiolele au 10 ml și nu sunt ușor de ascuns, Vali al meu s-a dus la toaletă înainte să ia fiola, pe care o ținea în dulăpiorul cu medicamente. Altfel, sigur n-ar fi fost așa discret.

Pe prospectul Natural Potent scrie și că luptă împotriva stărilor de oboseală. Te ajută să te recuperezi rapid și să ai energia necesară pentru sex. Totuși, pe prospect mai scrie că n-ai voie să bei alcool în ziua în care îl consumi, dacă vrei să-și facă efectul. Nu e recomandat persoanelor sub 18 ani și nici cardiacilor.

În caz că nu respecți indicațiile de pe prospect, atunci s-ar putea să ai efecte adverse. Altfel, teoretic, nu ai parte de ele, doar dacă nu cumva faci vreo prostie și bei 2 fiole în aceeași zi.

Prospect Natural Potent vs prospect Tianli: scurtă comparație

Am făcut o comparație între ingrediente și erau la fel. Ambele sunt fabricate de același producător, o fabrică din China. Ne-am uitat pe prospectul Natural Potent și am alăturat și prospectul Tianli. Practic, am ajuns la concluzia că este același produs, rebranduit.

Adică este doar numele diferit. În rest, nicio diferență. Interesant este, totuși, că Vali a simțit arsuri pe esofag și dureri în capul pieptului după ce a luat Tianli. Mai multe detalii găsești și-n articolul cu reacții adverse Tianli. Nu a fost foarte încântat atunci, iar după Natural Potent, a zis să se lase de tot de fiolele pentru potență.

La produsul despre care scriu acum, găsești mai multe în articolul cu reacții adverse Natural Potent. Însă, nu s-au manifestat la fel, deși trecuse un an de când n-a mai luat astfel de fiole. Ambele produse, Tianli și Natural Potent, se iau cu 45 – 60 minute înainte de sex, se absorb la fel de ușor în organism și sunt la fel și la gust, din câte mi-a zis Vali.

Ceva mai bun decât Natural Potent… și decât Tianli

După ce am decis să ne lăsăm de ambele, am pornit în căutarea altor suplimente, mai bune decât Natural Potent dar și decât Tianli. Vorbesc la plural din solidaritate, pentru că tot ce consumă Vali mă privește și pe mine. Doar vreau și eu să găsim ceva ce să ne satisfacă pe amândoi, și din fericire am dat de câteva soluții.

Am pus cap la cap tot ceea ce am experimentat și am reușit să facem un clasament cu cele mai bune pastile potență. Nu ne vom opri aici, vom continua să actualizăm topul cu noi produse ce le descoperim. Sperăm să te ajute și pe tine, fie că ești singur sau într-o relație.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *