Prospect Herbal V: administrare și efecte

Prima dată când am auzit de Herbal V credeam că e pastă de dinți. Pe bune! Nu râdeți de mine, sunt totuși femeie și nu prea m-au interesat pastilele pentru potență la bărbați. Acum, de când am un soț cu 8 ani mai mare ca mine, vrând-nevrând, mă interesez, mai ales că potența și libidoul lui ne privesc pe amândoi. Așa că astăzi voi vorbi despre prospect Herbal V și ce lucruri interesante transmite el.

Pentru început, trebuie să știi că Herbal V este un supliment alimentar pentru potență – mai exact, pentru tratarea disfuncțiilor erectile. Efectul său este de moment, durează până la 3 zile timp în care bărbatul are o semierecție constantă care se activează la orice stimul sexual. Cel puțin asta reiese din prospect. Dar mai multe vom afla în continuare.

Prospect Herbal V – efecte și bune și mai puțin bune

Herbal V este un supliment pentru potență, pe bază de plante, produs în China de către compania ICHUAN WEILONG PHARMACEUTICAL CO. LTD. Este importat în țară de o firmă românească, așa cum sunt majoritatea produselor pentru potență masculină. Mai nimic nu se face în țara asta, nu-i așa? 🙂

Aceste capsule vin la cutie care poate avea între una și patru pastile. Conform prospectului Herbal V, efectele pe care trebuie să le simtă un bărbat sunt:

 • crește cantitatea de spermă eliminată la ejaculare,
 • stimulează circulația sângelui, în special în zona pelviană,
 • susține controlul ejaculării pentru a preveni ejacularea precoce,
 • intensifică orgasmul masculin,
 • oferă bărbatului capacitatea de a obține mai repede erecția,
 • oferă erecții ferme, de durată, și recuperare rapidă între partide.

Ce găsești în prospect Herbal V despre reacții adverse

Ca reacții adverse Herbal V, conform prospect, nu avem nimic. Există doar câteva contraindicații:

 • a nu se consuma de persoanele sub 18 ani – ceea ce scrie la toate pastilele,
 • a nu se consuma de către persoanele cu hipertensiune sau probleme cardiace grave,
 • a nu se administra mai mult de o pastilă la 3 zile.

Vali, soțul meu, după ce a luat Herbal V, la primele 2 pastile, a avut ca efecte secundare: dureri de cap, foame (dar asta nu din cauza pastilei, ci din cauză că a trebuit să stea 2 ore nemâncat înainte să ia pastila și apoi a mai stat câteva ore după), palpitații și bătăi ale inimii crescute.

Pulsul i-a luat-o razna a doua zi, când pastila se asimilase în sânge și i-a trecut pe la inimă. Nu este de mirare, cumva e ceva firesc ca pastilele pentru potență să aibă astfel de efecte. El nu s-a speriat, a tratat totul cu calm, căci mai luase pastile pentru erecție și ejaculare precoce înainte. I-au trecut în câteva ore palpitațiile, asta că s-a hidratat mai mult ca să treacă. Avem mai multe informații pe tema asta în articolul cu reacții adverse Herbal V.

Ingrediente Herbal V explicate pe înțelesul tuturor

Mie-mi place să descos prospectul pe toate părțile. Așa că am pus aici lista de ingrediente Herbal V și voi scrie câteva cuvinte la fiecare:

 • Tribulus terrestris – este o plantă care se mai cheamă și „Colții babei”. Are efect afrodisiac, pune sângele în mișcare, crește libidoul la bărbați și favorizează eliberarea de testosteron. Are rol protector cardiac, ceea ce este bine că reduce din intensitatea efectelor adverse pe care le poate avea pentru inimă.
 • Panax ginseng – este o plantă folosită în China și nu numai de mii de ani pentru tratarea diferitelor tulburări erectile. Este puțin diferit de ginsengul care se găsește la noi în ceaiuri, însă și acela este tot asiatic și are ușoare efecte pentru potență.
 • Rhodiola rosea – despre această plantă se spune că îmbunătățește starea psihică, crește nivelul de energie și liniștește psihicul la schimbările din exterior.
 • Cortex cinnamon sau scoarță de scorțișoară – după cum probabil știai, scorțișoara are efect afrodisiac, dar nu acesta este cel mai cunoscut efect al său. În India se folosea la tratarea disfuncțiilor erectile, însă nu am găsit informații cu privire la rata ei de succes.
 • Fructe de goji (Lycium Chinense) – după cum știi, e folosit la slăbit. Multe din clientele mele de la cabinetul de nutriție sunt înnebunite după goji. Nu văd legătura directă cu potența, probabil are legătură cu recuperarea de după ejaculare, ca să fii gata de runda a doua.
 • Epidemium (iarba țapului) – am întâlnit acest ingredient pe prospectul multor altor pastile pentru potență. Stimulează sângele, crește libidoul și are efect de afrodisiac natural.

Așa cum poți observa, este o listă de ingrediente bine alese. Se aseamănă foarte mult cu lista de ingrediente de pe prospect Pro V. Și asta nu e singura asemănare. Am făcut și o comparație între cele două – Herbal V și Pro V. Intră să vezi legăturile.

Administrare și contraindicații conform prospect Herbal V

Aici l-a deranjat puțin pe Vali și a scris despre asta în articolul nostru cu păreri Herbal V. L-a deranjat pentru că nu s-a întâmplat așa cum scria pe prospectul Herbal V. A respectat instrucțiunile de administrare – să ia pastila cu apă, preferabil călduță (pentru asimilare mai rapidă), la 2 ore de la ultima masă. Nu a consumat alcool, deși nu scria pe prospect, în ziua respectivă.

Scrie pe prospect că trebuie luat cu 30 de minute înainte de sex. Însă, la Vali efectul a venit mai târziu puțin, cam la 45 de minute, deși nu m-am uitat la ceas.

Ce mai e de zis este că pe prospect zice să nu iei mai mult de o pastilă la 3 zile. Te face să crezi că efectul este atât de puternic încât te ține 3 zile. Din păcate, nu a fost cazul, mai ales cum a doua zi a avut palpitațiile și i-a crescut pulsul, nu am mai făcut sex și îi scăzuse libidoul. A treia zi, am făcut sex, fără să luăm pastila, și la Vali s-a simțit ca și când nu ar fi luat nimic. A ejaculat la fel de repede, a obținut erecția mai greu decât de obicei.

După următoarele pastile, situația a fost la fel, doar că efectele și reacțiile adverse au fost din ce în ce mai reduse. Drept dovadă, am zis că mai bine trecem înapoi la Pro V, deși nici acolo nu a fost un rezultat wow. Uite, vezi aici mai multe păreri Pro V.

Herbal V cu alcool

Știu care sunt beneficiile pentru potență ale vinului roșu, dar sunt destul de sigură că nu e prea bine să iei pastile de potență cu alcool. În esență, pastilele pentru tratarea disfuncțiilor erectile au efect. Iar dacă te gândești să le iei cu alcool ca să dublezi efectele, te sfătuiesc să nu.

Pe prospectele multor pastile este specificat că nu trebuie administrate cu altceva decât apă. Poate chiar și lapte. Dar cu siguranță nu vin sau alt tip de băutură alcoolică.

Mai bun decât Herbal V ce găsesc

Asta voiam să zic mai sus, o alternativă poate fi Pro V. Însă, nu pot să îți recomand eu, pentru că nu știu dacă ai mai luat și ai fost mulțumit sau nu. Probabil ai căutat prospect Herbal V pentru că te interesa strict acest produs. Însă, asta nu înseamnă că nu îți pot oferi și câteva alternative.

Așa că te invit să arunci o privire peste un top realizat de mine și Vali, al celor mai bune pastile potență. Aici, am inclus și Herbal V și Pro V, însă acestea nu sunt pe primele locuri. Dacă ești curios ce a funcționat cel mai bine la noi, te invit să arunci o privire peste acel top. Mult succes!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *