Profecund B: când să iei suplimentul pentru fertilitate

Am luat cu Ela o decizie importantă acum câțiva ani. Și anume, am ales să facem un copil. Ne-am axat foarte mult pe relația noastră și pe siguranță financiară, înainte de a face un pas important. Și din fericire, puștiul nostru a venit destul de repede. Și nu am fost nevoiți să apelăm la suplimente de fertilitate, cum sunt Profecund și Profecund B.

Dar avem prieteni care nu au avut șansa noastră și au încercat foarte mult. Au recurs, după 6 luni de încercări și analize, la suplimente de fertilitate. Nu e nimic deosebit în tratamentul de care îți voi povesti. Sunt pastile pe care le luați, tu și partenera, ca să creșteți fertilitatea.

Îți zic mai jos ce vrei să știi despre Profecund B și ce părere să îți faci.

Păreri Profecund B: ce este și când să-l administrezi

Ți-am zis deja despre Profecund B și că sunt pastile de fertilitate. Profecund este pentru femei, iar Profecund B este pentru bărbați. Intuitiv, nu? Ei bine, spuneam despre ele că sunt pastile care sporesc fertilitatea.

Așadar, ele funcționează atunci când tu sau partenera nu sunteți infertili. La ce mă refer? Cu alte cuvinte, dacă spermatozoizii tăi au motricitate redusă, atunci Profecund B s-ar putea să te ajute. În schimb, dacă nu există, pastilele nu au efect.

Conform prospectului Profecund B, pastilele se administrează zilnic, timp de trei luni. Și este important ca tu și partenera să le luați în exact aceeași perioadă. De ce? Pentru că la bărbați, Profecund B stimulează producția de lichid seminal. În timp ce la femei, pastilele stimulează ovulația. Astfel, aveți șanse mai mari ca ea să rămână însărcinată.

Excited young womy kicking in womb

Însă e bine să vorbiți cu un medic și să întrebați ce puteți lua pentru a rezolva situația. Nu strică nici să faceți niște analize de infertilitate.

Ce scrie în prospectul Profecund B?

Ca orice supliment, găsești pe prospect ingrediente, metoda de administrare și contraindicații. Profecund B nu este un supliment pe bază de hormoni, ci este produs din ingrediente naturale.

Uite care sunt ele și în ce cantități le găsești într-o pastilă de Profecund B de 600mg:

  • extract de Maca – 200 mg;
  • prontoantocianidine oligomerice – 60 mg;
  • coenzima Q10 – 30 mg;
  • zinc – 10 mg;
  • seleniu – 55 μg.

După cum observi, cea mai mare cantitate din pastilă este extractul de Maca, bun pentru libidoul la bărbați. De asemenea, Maca are rezultate foarte bune în stimularea procesului de spermatogeneză, reglând disfuncțiile erectile masculine. Cu toate acestea nu rezolvă probleme de infertilitate și nu garantează că vei putea să ai mult mai mult succes în cazul în care problemele în concepție există.

Reacții adverse cu Profecund B

Prospectul Profecund B nu zice mai nimic despre reacții adverse. Cel puțin, nimic care să te îngrijoreze. Pastilele nu se administrează celor cu vârste sub 18 ani. Însă vreau să cred că cineva de sub 18 ani nu are planuri de a face copii prea curând.

Și ca orice alte pastile, nu e indicat să iei Profecund B dacă ai alergie la vreunul dintre ingredientele pe care le conține.

Fertilitatea la bărbați și cum să o crești

Atunci când vorbim de probleme de fertilitate, există și problema sterilității. Iar ca să fiți siguri că totul este bine și aveți undă verde la bebe, vă recomand să vă faceți toate analizele necesare. Și cel mai în măsură să vă prescrie suplimente de fertilitate este medicul specialist. Poți trece pe la urolog sau androlog. Ea, desigur, pe la ginecolog.

Sunt analize specifice pe care le puteți face și ele vă pot spune exact de unde provine problema. Apoi, doctorul vă poate prescrie un tratament, dacă este cazul. Oricum, de la un supliment alimentar nu vă așteptați la minuni pentru că nu așa funcționează lucrurile.

Înainte de a-l concepe pe bebe, eu și Ela am fost la planificarea familială și am discutat acolo despre ce ne dorim și ce întâmpinăm. Bineînțeles, am discutat și despre ejacularea precoce și cum o tratez cu cele mai bune pastile de potență.

Cum spuneam, băiatul nostru și-a făcut apariția rapid. Sper ca și la voi lucrurile să meargă foarte bine!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *