Pro V vs Pops: pastile naturale pentru potență masculină

Am luat Pro V, pastile pentru erecții tari și tratarea ejaculării precoce. Am luat Pops, pastile pentru potență masculină și creșterea libidoului la bărbați. Ambele au prezentări convingătoare dacă stai să citești pe site-ul producătorului, însă cel mai mult contează experiențele utilizatorilor. De-asta îți scriu astăzi despre Pro V vs Pops, ce am simțit eu când am luat fiecare din aceste produse.

Pro V este un supliment natural pentru bărbați, pe bază de plante. Are cam aceleași ingrediente cu Herbal V, care provine de la același producător. Mai multe poți citi aici – Herbal V și Pro V. Pentru mulți consumatori, ele sunt același produs.

Pops este diferit, în sensul că nu mai sunt alte produse provenite de la același producător pe piața din România despre care să știu. La mine a funcționat, în sensul că mi-a oferit o erecție de zile mari, plus că m-a ajutat și cu întârzierea ejaculării. Mi-a dat un fior plăcut, m-a ajutat și cu intensificarea orgasmului. Am făcut o comparație zilele trecute între Herbal V vs Pops, dacă te interesează.

Efecte Pro V vs Pops și ce am simțit eu

pro v vs pops

Mă bucur să fiu unul dintre norocoșii care au avut cât mai puține efecte adverse. Cu Pro V, m-am bucurat de o erecție tare la început, care m-a făcut super sigur pe mine că voi oferi Elei o noapte de neuitat. Însă, pe măsură ce treceam din prima repriză într-a două și aveam o ejaculare la activ, penisul mi se înmuia. Probabil și din cauză că am grăbit puțin preludiul al doilea, eram prea entuziasmat că am putut continua fără să mi se blegească brusc.

A treia tură n-am mai putut duce. Eram prea obosit, pentru că Pro V a acționat rapid și a ieșit rapid din sistem. Pe prospect scrie că poți obține erecția ușor și a doua zi, însă eu tot ce am simțit a fost că mi-a bătut inima tare și m-am speriat. Nu am mai apucat să fac sex nici a doua, nici a treia zi după ce am luat prima pastilă. Aici a pierdut puncte pastila, în rating-ul pe care l-am acordat în articolul cu păreri Pro V.

În ceea ce privește experiența cu Pops, a fost mai bună. Am luat pastila fără prea mari așteptări, mai ales că nu găsisem așa multe informații despre acest produs online, la fel cum găsisem pentru Pro V. Și comparând experiența cu Pro V, Pops a fost peste. În primul rând pentru faptul că e mai ușor de administrat – nu trebuie pe stomacul gol, ci cam la o oră de la ultima masă. În al doilea rând pentru că efectele apar repede și te țin. Cred că vreo 4 ore am avut penisul în stare erectă, însă se simțea plăcut, nedureros. A fost mișto efectul pastile. Iată aici mai multe despre păreri Pops.

Mi-aduc aminte cu groază și acum experiența cu Cialis și mă bucur că am trecut peste. De atunci, nu mai vreau să iau medicamente pentru disfuncții erectile, nici pastile de potență cu Tadalafil, Sildenafil sau alți inhibitori PDE5.

Sfaturi de administrare și efecte adverse

Cu Pro V, e mai greu, zic eu. Ai nevoie de un plan. Pe prospect Pro V scrie că poți lua pastila cu 30-60 de minute înainte de sex. Însă, nu se recomandă consumul de alimente nici înainte, nici după administrare. Cu alte cuvinte, trebuie să o iei pe stomacul gol și să rămâi așa, cu el gol, câteva ore bune. Nu am înțeles niciodată de ce, și Ela mi-a explicat că e legat de modul de asimilare în organism. Sunt unele suplimente pe care e bine să le iei în timpul mesei, sunt altele pe care e bine să le iei pe stomacul gol. Asta am înțeles eu.

Ca reacții adverse Pro V, eu am fost norocos. Sunt alții care au povestit de dureri de cap, amețeală, puls crescut. Eu am simțit o durere de cap care a venit brusc, fix în mijlocul frunții, de la a doua partidă. Am ignorat-o dar a persistat și după ce am terminat, și a doua zi aveam o migrenă surdă. M-am trezit cu o amorțeală la mâna dreaptă a doua zi de dimineață, deși nu dormisem pe ea. A trecut însă repede, după ce mi-am făcut exercițiile de dimineață, înainte să plec la muncă. Apoi mi-a luat-o inima la trap, deși băusem doar o cafea slabă, lungită cu lapte.

Cumva, poate toate aceste efecte se trag de la faptul că mi-am dat peste cap rutina cu mesele, și cu odihna. Greu de crezut că doar o singură pastilă putea să mă afecteze așa. Totuși, alții au avut reacții ceva mai severe. Însă, din punctul meu de vedere, cred că „cele mai severe” reacții au fost atunci când pastila nu și-a făcut efectul deloc.

La fel și la Pops, am citit recenzii pe forumuri și scriau unii că i-a durut capul, că au simțit cum le-o ia inima la trap. Eu din nou am fost norocos, și am scris despre asta în articolul cu reacții adverse Pops. Mi-a bătut inima mai tare ca de obicei, am transpirat în timpul sexului. Am simțit o ușoară agitație în corp dar și libidoul cum îmi crește. Erecția mi-a rămas intactă vreme de două ejaculări, dar nu am avut dureri de cap sau de stomac. Nu m-am trezit amorțit a doua zi și chiar am fost plin de energie toată ziua.

Ingrediente Pro V vs Pops comparate

Hai să vedem Pro V vs Pops cum se diferențiază prin lista de ingrediente:

Ingrediente Pro VIngrediente Pops
Epimedium brevicornum
Tribulus terrestris
Panax ginseng
Rhodiola rosea
Lycium chinese
Cinnamomum cassia
Ginseng
Palmier pitic
Tribulus Terrestris
Ghimbir

Ambele pastile pentru potență au ingrediente naturale, dintr-un mix de plante afrodiziace. Singura diferență este că Pops are mai puține ingrediente, în concentrații mai mari, pentru efect sporit.

După părerea mea și a Elei, atunci când pui prea multe într-un produs, mai ales că o pastilă de Pro V are 450 mg și una de Pops are 700 mg. Ca dimensiune, este mai mare, însă datorită concentrației, țintește fix erecția și circulația sângelui în zona genitală. Cred că se cuvine dacă ești curios să citești și prospect Pops respectiv mai multe detalii din prospect Pro V.

Concluzia: poate fi Pops înlocuitor Pro V?

Având în vedere experiențele mele cu fiecare, pot spune că prefer să iau Pops în loc de Pro V. Asta pentru că ambele produse au aceeași întrebuințare: pentru erecții de durată, mai ferme și partide de sex prelungite.

Am încercat cu timpul să înlocuiesc Pops cu alte produse. De exemplu, Maraton Forte sau Pops a fost o alegere la care m-am gândit acum ceva timp. Natural Potent sau Pops a mai fost o încercare de a găsi ceva mai bun, însă tot așa, concluzia a fost aceeași. Este un produs puternic, care își face treaba de fiecare dată.

Nu-i de mirare că ocupă primul loc într-un clasament făcut de mine și Ela, cu cele mai bune pastile pentru potență. Acolo se află și produsele menționate anterior, cu care am comparat Pops, însă ocupă locurile de la mijlocul topului, conform rating-ului pe care l-am acordat.

Sper să te ajute această comparație! Urmărește-mă pentru mai multe astfel de recenzii la pastile pentru potență.

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.