Cum să faceți sex când vine bebe: poziții sexuale în sarcină

Una dintre provocările mele ca femeie a fost sarcina. Fiind prima și singura, de altfel, nu am știut la ce să mă aștept. Și a fost interesant să observ cum se schimbă corpul meu de-a lungul celor 9 luni. Iar treaba a atins cote maxime în ceea ce privește pozițiile sexuale în sarcină.

La început, nu mi s-a părut prea complicat, dar pe măsură ce burtica a crescut a fost nevoie să redescoperim și reinventăm sexul. Nu o să povestesc despre scăderea libidoului în timpul sarcinii, deși este un lucru normal.

Astăzi îți povestesc ce poziții sexuale să abordați tu și partenerul tău în funcție de trimestrul sarcinii.

Poziții sexuale în primul trimestru de sarcină

Eu am aflat mai târziu că am rămas însărcinată. Nu m-am gândit că ar fi o posibilitate și nu am luat în calcul să fac un test de sarcină. Nu aveam nici simptome prea concludente. Până când Vali mi-a zis că sigur sunt însărcinată.

Și de când am aflat, viața noastră a luat o întorsătură minunată. Ne-am dorit enorm un copil și ne bucurăm în fiecare secundă de el. Și faptul că avem un copil sau faptul că eram însărcinată nu ne-a oprit din a ne iubi.

În primele 3 luni de sarcină, sexul a fost mai puțin prezent din cauza libidoului scăzut. Însă am făcut sex în primul trimestru și am putut să o facem în mai multe poziții. Nu am avut așteptări de la sex. Nu am avut nici restricții de poziții și a fost chiar plăcut. Am încercat poziții obișnuite precum misionarul sau doggy.

Cum să stai la sex când ești în al doilea trimestru

Băiatul nostru a fost destul de mare la naștere, deci destul de mare și în burtică. Iar din al doilea trimestru, sarcina a fost vizibilă foarte devreme. A fost amuzant să găsim o poziție confortabilă pentru amândoi.

Cred că cea mai bună alternativă a fost să stau eu deasupra pentru că am putut controla mai ușor penetrarea și ritmul. Îmi mai spusese o prietenă că am putea încerca misionarul și să îmi țin picioarele spre piept. Dar mi s-a părut inconfortabil și simțeam că nu am aer.

Și în al doilea trimestru, poziția câștigătoare a fost doggy, adică de la spate.

Trimestrul trei: cum e sexul când burta e mare

Mi-a fost greu în trimestrul trei să mă mișc la sex și să o facem în poziții precum cele din trimestrul doi. De exemplu, a fost mai dificil să stau eu deasupra. În schimb, am preferat pozițiile predominant de la spate.

De exemplu, am făcut-o des în poziția spoon sau linguriță. Am stat amândoi întinși pe o parte, Vali fiind în spatele meu. Uneori, mă mai mișcam eu și mă puneam cu picioarele peste bazinul lui. Dar ne-am rezumat doar la poziții mai simple.

Însă ne-am satisfăcut reciproc și prin alte moduri. De exemplu, i-am îndeplinit lui Vali fantezii sexuale pe care le avea. Iar el mi-a făcut sex oral ca un expert ca să mă satisfacă.

Este important să vă bucurați de sex în perioada sarcinii și să vă comunicați despre ce vă place și ce nu. Și chiar dacă libidoul scade, este normal. Oricum, pofta de sex va reveni în forță.

Vă pup!

Articole recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *